- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Те моите не го правят нарочно, ама...все пак го правят. ;дПървоначално написано от billytalent
Особено баща ми - в нас не може да няма кола ( заради мен ).
" Кола няма, той хляб купил " е лафа...И диета, недиета, не се съобразява, по навик... На сладко уж повече се сдържам, не обичам толкова много, ама точно когато съм решила да се огранича - умирам за шоколад..
Все си казвам, че от утре, от другата седмица ще променям нещо, затова сега пак не си вярвам много, ама...надявам се сега априлската ваканция ако не диета, поне някакви ограничения. Цялата ще я изкарам на яйца и козунак.![]()
Абсолютно същото е и при мен :ДПървоначално написано от billytalent
А и тати ВСЕКИ БОЖИ ДЕН купува сладко, щото е като малко дете и не може една вечер без да яде сладко :Д .. и то като има сладко в нас .. как да откажа о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от titinkaa
Eii super 4estito mili4ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
И аз до скоро бях пристрастена към колата,на ден изпивах по-едно голямо шише,от 1 седмица не съм пила и нз как успях да издържа,но сега около Великден пак ще прекаля с нея и с козунаци![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
някой да има идея как да се откажа сладкото или поне да го намаляяяяя![]()
![]()
![]()
не мога без него без вс друго мога ама без сладко не оффф![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Може.Първоначално написано от smiirnoff
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Оу, тогава утре ще ям ориз със зеленчуци ^^
А задължително ли е да ям през 2 часа ?
Неее, глупости.Първоначално написано от smiirnoff
През белтъчения и варивата се яде през 4 часа. Т.е. ако закусваш в 8, трябва да изчакаш 4 часа най-малко, за да може да обядваш. През въглехидратния не си спомням, но мисля, че се чакаше 2 часа и през плодови може да си ядеш през 2 часа, ако ти се яде де.
Да де, се тая :Д
През белтъчения е през 4 часа, а през другите е 2 часа.
Ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли е да ям, щото на мен не ми се прияжде на всеки 2 часа :Д
И варивата е през 4. Не е задължително много ясно.Първоначално написано от smiirnoff
Един тъп въпрос,ама просто не знам :Д
От дъвките надебелява ли се,защото аз на дъвки и вода преживявам в училище :Д
м/у другото така само да споделя..от доста време чета тази темичка и всички мн ме кефите ама smiirnoff кърти :Д Мн якаа![]()
![]()
![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
Мне, варивата е през 2Първоначално написано от StreetFame
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
От дъвки може да се надебелее по следния механизъм: ядеш и се засищаш. След час започваш да дъвчиш дъвка. Дъвкането залъгва стомаха ти, че ядеш нещо, и той започва да отделя по-интензивно храносмилателни сокове и затова огладняваш. Така реално ядеш, без да имаш нужда от храна. Иначе, ако не огладняваш от дъвките, няма от какво да надебелееш.
всички ми се чудят,но аз мога и само дъвки да си ям въобще не огладнявамПървоначално написано от Sissy90
мерси
![]()
:P
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
Ем не знам, ама аз съм я правила преди година и тогава пишеше, че е 4 часа, ама както и да е, все пак тея 2 часа са ако иска да яде плод. Не може да обядва в 1 и да вечеря в 3.Първоначално написано от Melanie
![]()
![]()
Киселите краставички могат ли да се ядат по-време на диетапреди малко изядох огромно количество
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз си хапвам смело, и аз много ги обичамПървоначално написано от billytalent
Това са краставици все пак -почти само вода, няма какво да ти стане от тях
![]()
Сутрнита слънцето ме събуди като по филмите и се чувствам супер :Д
В 8.00 изядох един портокал (нали закуската трябва да е плод), към 11 може да изям една ябълка. Няма да мога да обядвам в къщи, защото имам нулев, ама в голямото в училище (в 4 часа :Д) ще обядвам ориз със зеленчуци :Д ^^
Настроена съм вече за диета и даже ми е супер странно как шоколадът, който в момента седи на масата и ме гледа, не ме привлича да го изям :Д![]()
И днес ще тичаме с една приятелка след училище 1-1.5 километра, защото след 2 месеца ще ни изпитва и без т'ва по физическо на километър :Д
И утре от класа ще тичаме пак километър, събота и неделя много, много разходки по Витоша и парковете ии си уредих много движение :Д![]()
Остава ми само да чакам резултатите ^^
Има ли шанс да си стегна корема за 7 дни :Д![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
^ Нали?(за шоколада)
И при мен е същото.
Ти на 90дневна ли беше?
На мен само първият ден ми беше много критичен, глад ме мъчеше и това си е. А сега се чувствам много добре- сита съм, весело ми е, като съм навън почти не се сещам за храна. И кантарът сутрин ме радва![]()
Нямам снимки от преди! Аз изобщо преди неможех да се гледамПървоначално написано от tonitta
А от сега ще се снимам в събота и ще посттна
![]()
Мда, на 90 дневната съм, ама днес ми е 2ри ден и колкото и преувеличено да звучи се чувства много по - добре, от преди да почна диетата. Преди се тъпчех все с боклуци и не ядях много, ама всичко, което попадаше в устата ми беше сладко :Д![]()
А сега се чувствам супер ^^
И няма никакъв глад и такива неща :Д
Никакъв.Първоначално написано от newandoriginal
40ти ден ми е
днеска ми е яйчният
ахх сутринта изядах едно айчице и за да не мисля за храна сега ще ходя и на разходка целия ден да не съм у нас
из гората ще съм само да си направя упражненията и тръгвам за днес 3 яйца съм изяла леле незнам дали токова ще отслабна но се чувствам леко и комфортно !!![]()
MimiKalcheff93..ти на коя диета си,90-дневната ли?