- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Аз пък днес съм болна и нямам никакво движение,скоро ми предстоят изпити и колкото и тъпо да звучи аз от притеснения и нерви покрай подобни неща много напълнявам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А аз покрай представления примерно много малко ядяхПървоначално написано от billytalent
Изпитите не са ми чак такъв стрес, че да ми се отрази.
Е и аз прегрешавам , но не се отказвам все пак са толкова малко калории и като си правя упражнения няма проблем една бисквитка на ден с лъжичка мед за здравеаз така мисля, като има воля човек винаги ще успее, дори с малките прегрешения
еххх утре ще си хапвам месце![]()
взех си пилешки бутчета сега се варят , за сутринта да са ми готото - хапвам малко отивам на даскало там не ям нищо ,че само имаме лафки и автомати за храна ужас -чипсове ,сладки, вафли, кроасани, солети и т.н. Ясно вие за какво става на въпрос карам го там на дъвки и водаи после като се прибера ще си доизям месцето само ми стискайте палци да видим дали съм смъкнала ..... :S
^ Ако си свалила,ще я почвам и аз.Миналия път не можах да я изкарам цялата диета на Боряна ама тоя път ще се пробвамНямам търпение утре да пишеш дали си свалила
![]()
Ми, да ви кажа 4естно, мисля да ви се доверя, защото не сте единствените, които го казвате. На тая снимка съм със 7 кила по-тежка от преди и вси4ки ми казват, 4е така изглеждам много по-добре. И аз, като никога, вярвам, 4е са прави.![]()
PinkFloydSound според мне също нямаашш !!!
To infinity and beyond.
Момичета успех със диетите, чета ви от няколко дни и мн ви се кефя.Аз нямам нуjда от тях, но мн обичам да спортувам.Който иска да тичаме в парка и е от София да пише...![]()
![]()
![]()
Здравейте на всички! И аз се включвам в темата.
Исках да ви кажа една диета за лятото, мама свали 4 килограма за една седмица ии е вкусна :]
Таа тя беше такава: 7 дни ядеш плодове, но САМО ЧЕРВЕНИ. Например ягоди, диня, касис, череши и всякъкви такива плодове (червени). Само за ябълките незнам дали може, но и аз я пробвах и не съм яла ябълки. Незнам при всеки може да подейства различно диетата, аз свалих 3, но въпреки това и двете с мама се чувствахме невероятно. Пречистихме си организмите и такаааа.![]()
цветната диетаПървоначално написано от magincis
аз бях чела за нея
не е ли комплекс ?
Една седмица червени втората зелени и тн
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ами незнам, но ние я карахме само една седмица и има някъкъв ефект, но разбира се който иска да свали повече нека започне някоя по-дълга.
Аз съм правила и 90 дневната, но немога на 17 ден вече...![]()
Направих 3 дена от 90 дневната,но понеже идва априлската,а пък тя е 10 дена няма ли да е по-добре да направя диетата на Боряна.Смисъл,защото няма да съм на училище и ще ми е по-лесно да си подбирам храната.За сега съм свалила 1 кг(теглих се по едно и също време-когато се събудих).Вместо яйца ще ям плодове.И то ще стане:
1 ден-2 кисели млека
2 ден-зеленчуци
3 ден-5 картофа
4 ден-плодове
5 ден-800г. месо
Ако от нея сваля 8 кг,ще ми останат 7.Тях ще сваля вече с 90 дневната диета.Ще си правя упражнения вкъщи и ще скачам на въже(смисъл ще се движа).
аз пък у нас си нямам кантар утре ще мина през едни магазин домашни потреби май беше нещо такова... и ще си взема ,ако не на даскало ще се претегля
но реших да ви покажа снимки да видите има ли някаква разлика
ето преди да почна диетата ден или два : http://prikachi.com/files/1459499c.jpg i
и ето една от днес : http://prikachi.com/files/1459502e.jpg
пп: някой беше попитал каксъм се справила на деня с картофите
ами изядах си картофките аз един преди даскало още сутринта другите следобяд но вечерта малко се издъних с малко паржолка но беше на скара и малка и тънка такаче нп![]()
хляб не ям никак и без безалкохолни
Днес си издържах деня и пак се чувствам страхотно. В училище нещо не ми се ядеше и изядох един банан, след това тичах .. амааа ядох един малък сладолед :Д
АМА ГО ИЗГОРИХ, защото после обикаляхме цяла София .. 40 минути сме ходили, а после аз пеша ходих 15 минути от метрото до нас, така че го считам за изгорени калории :Д
Пък и един малък сладолед нищо не е .. в сравнение с това, което преди ядях :Д
А утре ще бъде много хубав ден :Д
За вечеря ми е позволено торта, а точно утре идват на гости едни роднини, а леля ми е сладкарка и ми обеща да ми направи торта => ще ям торта :Д
Утре сутринта смятам да хапна една ябълка, на обяд може спагети, ама нещо много не ми се ядат спагети или пица .. - някакви други предложения за обяд от въглехидратния ден ? :/
После за вечеря вече си имам торта ии така :Д
И в училище може да хапна пак банан и некво малко шоколадче, щото после ще тичам доста ии няма да припадам там по Борисовата :Д:Д![]()
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първите 14 дни:
1. През деня някакво ядене.
2. В 19 ч. салата (зелева или домати и краставици) + месо (пиле или риба)- на скара, на фурна или на тиган.
15-ти до 21-ви ден
Малко "почивка" с включване на млечни продукти- същия режим, но + сирене към салатата или кисело мляко на обяд.
22-ри до 28-ми ден
Същото като през първите 14 дни.
Една жена с тая диета е свалила 10кг за 28 дни![]()
^ ОМГ! К'ви са тея измислени диети бе? Как така няма да ядеш цял ден и вечерта ще се натъпкаш? По-добре да ядеш през деня и да не вечеряш.
Защо не спрете с тези диети и просто се хранете здравословно + спорта, който почти всички мразите???
titinkaa каза, че не обичаш да тичаш? И аз не обичам много неща, ама ги правя. Защо не станеш един път към 7-8 и да отидеш да потичаш малко? Нищо няма да ти стане. Ако не можеш да издържаш започни от 10-15 минути и през 2 дни някъде увеличавай с 5 мин.
С фитнес не става!! Той не е за отслабване, въпреки че има и някои кардио тренировки, които помагат, но не е същото като да потичаш 1 час.
Постоянно си правите планове, ама като гледам почти нищо не изпълнявате. И аз съм минала по тоя път и знам к'во е.
Е, съжалявам, ама няма да постигнете нищо с диети. Трябва някой да ви набие нещо в главичките.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
^ Еми не обичам да бягам,вярно е признавам,ама не обичам да правя и неща на сила,като не обичам спорта,кво на сила ли да бягам,без желание,еми според мен нищо няма да постигна щом ще го правя ей тъй,колкото да се правя че спортувам![]()
Аз няма на какво да се запиша.Иначе обичам да спортувам.Просто никой спорт не ме влече.Не мога да бягам сутринта,защото:1.няма къде 2.няма с кой.С диетата е по-лесно и по-бързо.Особено ако аз не правя диета и резултатите не идват бързо се отказвам.Ама вече се промених.Ето вече съм на 3 ден от 90 дневната.Ама смятам утре да почна диетата на Боряна.Първоначално написано от StreetFame
само с диети не става
то ако винаги търсите по лесното ...
и аз не харесвам да се потя като прасе ама пък знам че правя нещо за себе си![]()
Шапкарю .....
Абе правете к'вото си искате, вие си преебавате организмите.
Много ме съмнява да си тичала 30 минути даже, за да казваш, че мразиш тичането.
Има и други спортове, ако ви е толкова голям проблем т'ва тичане.
Плуване, баскетбол, волейбол.... ама кой да се сети. Правете си диетите и казвайте, че нямате време за спорт, ама не се оплаквайте, че не отслабвате.
Така цял живот ще сте подложени на диета и ту ще сваляте, ту ще качвате. Веднъж отслабнеш ли със режим и спорт, после може да си ядеш и сладко, и да си спортуваш, за да се поддържаш. Ебах тоя мързел....
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
тва казвам и азПървоначално написано от StreetFame
аз съм за диетите но пък спорта е много важно нещо !!
Аз също не обичах да бягам но преди месец почнах раничко да бягам и да ви кажа по жива не съм се чувствала никога .
Шапкарю .....
И аз така-преди казвах,че спорта е нещо ужасно...до момента,в който не реших да отида на фитнес(просто,за да видя какво е)Оттогава съм супер запалена и си ходя редовно.Наскоро пробвах и джогинг-също много ми допаднаПървоначално написано от HexGirl
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
На мен пък супер много ми се тича, ама няма с кого, къде и с това училище...
От оправданието "няма с кого да спортувам" вече ми се повдига. Първо, все се намира някой, стига да потърсиш. Аз само като споменах пред колеги, че обичам да бягам, веднага се намериха такива, които искат да дойдат с мен - бягала съм с 5 различни колеги. Второ, какво като тренираш сам? На мен даже повече ми харесва, защото иначе се чувствам почти длъжна да говоря с този, с когото съм тръгнала, а не обичам да говоря, докато спортувам - предпочитам да си пусна музика, да игнорирам всичко покай мен и да си мисля за мои си неща. Но дори и на по-приказливите надали ще им е такъв проблем 3 пъти седмично по 1 час да си мълчат.
след два месеца на 90-дневната, спирам я
насъбират ми се доста рд-та, излизанки и т.н., пък и Великден, няма да мога да я спазвам
доволна съм от себе си
и си се харесвам няк'во
ще се храня разделно, по-натам започвам и Лунната, а и ще тичааам. дам.успех
Завиждам ви за волята как успявате да пазите диети. При мене е обратното- аз обожавам да спортувам, като имам време мога да го правя до припадък ( пристрастена съм). Но за жалост не мога да се ограничавам така стриктно като повечето от вас. Сега само намалявам храната и, а когато огладнея " по никое време" се опитвам да приемам единствено сурови зеленчуци. Така ще процедирам 10 дена и ако видя резултат, ще продължа
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!