- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Еми тама пише, че желателното тегло за мене е 57 килограма, а аз съм 58, но с дрехи.Като махнем дрехите и съм точно по желаното теглоПървоначално написано от Glamour92
![]()
И моите родители не са съгласни с тези диети и режими, та днес щях да почвам 90 дневната и те ми изпариха ентусиазма.Днес доста споспортувах и почвам да намалявам храната.
![]()
Пожелателното тегло за вас е: "-44 кг"
За постигане на пожелателните килограми трябва да свалите " 210 кг"
wtf ?!?!?!![]()
![]()
znam 4e sum debela no 4ak tolkova ?!
Вашият ИТТ е: 19
Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
Na koe da vqrvam ? Da ne svalqm ni6to ili da svalq 210 kg ?![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
Искам да попитам втория ден за Диетата на Боряна може ли да ги направя на салата може ли оцет сол такива неща?
Аз трябва да сваля 5-6кг. и от утре тръгвам на фитнес+ 90дневната диета.Мисля, че ще е супер и ще ми е по-лесно.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Не се понасям...Ям като разпрана, тъпча се постоянно..И после съжалявам и се чувствам подута. А и трябва да ми идва скоро ии съвсем..Искам да се накарам да спрааа !
Допълвам си:Първоначално написано от Melanie
вечеря - едно пилешко бутче и салатка от марулки + 1 час степ аеробика![]()
Интересен бъгПървоначално написано от newandoriginal
![]()
Доста познато и така можете ли да кажете нещо за намаляване на апетита или за свиване на стомахаПървоначално написано от Goddess
ohoo i az imam nujdaПървоначално написано от beautifully2000
![]()
![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
И аз бях така до преди няколко дни,на ден приемах огромно количество калории и се хранех само с боклуци,иска се воля и тва е,сега от няколко дни се ограничавам доста и не ми се яде сладко вече,което за мен е рекорд,първите 3 дни при мен е трудноПървоначално написано от Goddess
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Значи,както каза по-нагоре titinka нямаш какво да сваляшПървоначално написано от foreverr
Освен това килограмите ти може би идват не от мазнини,а от мускули/плътни кости
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
вода-за намаляване на апетитаПървоначално написано от newandoriginal
за свиване на стомаха-намаляване на количеството храна(няма друг начин)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
най-накрая се наканих почвам от утре на боряна , ще си я съчетая с лунния ми денм, ще пиша тука за подкрепа, че нз как ще се справя
утре ще отида до аптеката да се претегля, че да видим какъв ще е резултата
Предполагам си разменила местата на теглото и ръста. Днеска ми беше интересно и въвеждах всякакви данни и на мене нещо такова ми се получи.Първоначално написано от newandoriginal
аз реших днес да почна на Боряна,но сутринта още сънена забравих и пех кафе с захар нищо ще продължа,нооо
утре сутринта мога ли да пия кафе без захар и мляко?
ако не го пия цял ден ще съм като убита![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пий си кафето, даже малко обезмаслено мляко надали ще те сбърка - аз си пия кафе с подсладител и мляко (на Дюкан съм) и не ми пречи. И аз не мога без кафеВкусът му ми липсва най-малкото, без сладко по ми понася
![]()
Вече ми е втори ден на боряна е вчера малко прегреших с три малки форнетки със сиренце ама толкова
днес съм на зеленчуци от сутринта хрупам![]()
Първоначално написано от billytalent
Тази диета мисля да я направя през пролетната ваканция.![]()
Според вас добра ли е ?
И аз мисля да я направя,ама няма да е тая седмица,най-вероятно ще е другата,за да може първата седмица ако сваля 4-5кг да я повтарям цялата ваканция,и като ида след ваканцията в даскало да се учудят как съм свалила толкова бързоПървоначално написано от iiordanova
![]()
billytalent... ти спазваш ли тая диета или още не си я почнала....
1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове![]()
Спазвам я,след вчерашния ден на картофена салата,днес нямам никакъв апетит,за сега съм изяла само половин краставица![]()
tonitta, това с ябълките и тичането не ми се струва подходящо, защото няма да имаш сили да тренираш пълноценно. По-добре спазвай някоя не толкова ограничаваща диета - от диетите, за които се говори в тази тема, сякаш най-добра ми се струва витаминно-протеиновата, защото протеините са много важни, за да не сваляш мускули, а основно мазнини.
Тези ябълки / само ябълки ! / ще те " разложат " тотално !![]()
Избери си някоя диета по-добре. Колко имаш да сваляш ?
To infinity and beyond.
може да ми дадете някакви упражнения за вътрешната част на бедрата?ще съм мно0о0го0 благодарна![]()
![]()
![]()