Цитирай Първоначално написано от foreverr
Цитирай Първоначално написано от Glamour92
Цитирай Първоначално написано от foreverr
Цитирай Първоначално написано от Glamour92
Има само 2 причини вашите да не ви разрешават:
1.Неподходяща възраст
2.Нямате реална нужда от диети
Движете се повече,диетите ги оставете за по-късно
На мене ми е ясно, че не съм чак дебела, но просто искам да съм по-слаба.И ма кар да имам воля и да мога да спазвам диети, то майак ми не ми разрешава.Но явно до някъде е права...И въпреки всичко се радвам, че не ме кара да ям калорични неща, които аз не искам да ям а и не ям.Например хляб не ям, сладко много рядко ям, пържено не ям, пакетирано не ям......... Е тя titinkaa от тази тема ми е фр и знае колко малко неща ям
Щом ядеш толкова малко и въпреки всичко не си толкова слаба,колкото искаш,значи решението на проблема ти не е в диетата.Може би имаш по-бавен метаболизъм(което може да е резултат от недостатъчен брой калории-тялото минава в "спестовен" режим и "гори" по-малко калории,поради липсата на такива).Ако е така по-добре е да разчиташ повече на движението-дори ходенето пеш или танците "размърдват" метаболизма
Оуу пишеш ми да спортувам и ходя, а аз постоянно спортувам и съм маниячка на тази тема... И на фитнес ходя, и пеш всеки ден ходя, спортна гимнастика тренирам, а лятото и бягам на стадиона.
Значи,както каза по-нагоре titinka нямаш какво да сваляш
Освен това килограмите ти може би идват не от мазнини,а от мускули/плътни кости