Цитирай Първоначално написано от titinkaa
Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
titinkaa искам да те попитам какви диети си спазвала и от коя си най - доволна? Гледам, че си по напред с нещата от другите и искам съвет

Също така днес като прочетох изискванията за 90 дневната диета видях, че след това трябва да има 90 дневна почивка Ми, аз ако направя тази почивка сигорно ще кача двойно Та, мислълта ми е, през тази 90 дневна почивка може ли да правя други диети
Еми,спазвала съм Точковата диета,Витаминно-протеиновата(на нея съм и в момента) и една друга диета дето няма заглавие,щото ми е от диетолог.Но тая витаминно-протеиновата е на принципа на тая където ми даде диетоложката.Преди 2г. с тая диета свалих 13кг,сега съм я започнала и съм свалила 2кг,докато не постигна желания резултат няма да спирам,ходя също и на фитнес и на разходки насам натам.И тва е общо взето,гледам много да не се задържам в нас,щото като не се движа и по-бавно ще отслабна
Ти на колко си и колко си висока,и колко кг искаш да станеш?
На 14 години съм, 162см, 53кг. Искам да стане поне 48, защото фигурата ми е такава, че от кръста надоло съм по едра и е доста гадно Иначе мерси много за отговора