- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
някой да вземе да ме удари с нещо,та да се мотивирам по-добре за диета,тея дни все бързам насам натам и нямам време да си направя яденето като се пребера и ям закуски вчера една и днес една,имам чувството че пак ще се отпусна с храната и ще си кача свалените кг.Някой да ме наругае,за да се стегна![]()
![]()
Имам да свалям 10-15кг,а още не съм се стегнала,ако продължавам с тва темпо и ще си мине времето,ще дойде лято и тогава ще си чукам главата в стената,че не съм отслабнала на време.Ядосвам се на себе си
![]()
e ti все си на диета колко кг си и колко си висока?Първоначално написано от titinkaa
То да не се свалят за 1-2 седмици килограмите? Аз за 5-6 съм от близо месец на диета (режим по-скоро) и съм на средата.Първоначално написано от Nadyty
titinkaa колко висока си и колко тежиш ?![]()
10-15кг. за доста , по-добре наистина се взимай в ръце !![]()
To infinity and beyond.
1.78см съм висока,а съм към 80кгсамо не ми се смейте
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от titinkaa
Нз ама не мога да ти дам 80 кг.като те гледам,мислех че си към 60 и нещо
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Постави си за цел 65кг. примерно / ка за началоПървоначално написано от titinkaa
/
и яко напред !![]()
To infinity and beyond.
да да,60 ама друг път,не ми личат килограмите щото съм високаПървоначално написано от billytalent
![]()
Ами да,по принцип моите идеални кг са 69 за височината ми,но и 65 да стана пак ще съм добреПървоначално написано от Infinity
Да си висок си е много добре,понякога кг.не ти личат...аз съм свалила доста кг.,но нз някак си външно имам чувството че не си личи и се виждам всеки ден все по-огромнаа днес супер много ядох
billytalent....Ти колко си висока?А кво стана с оная диета,която ти постна,спазваш ли я с твойта приятелка?
Ами 1.77-8 някъде,пък може и повече да съм станала,не съм се мерила от супер много време,вчера прегреших и я спрях,но за 2 дни свалих 1.5кг.моята приятелка продължава да я спазва уж![]()
А иначе трудна ли е,ти как изкара 2 дена,а първия с тея картофи как изкара,колко изяде за деня?Аз мисля да я почвам от утре или от събота,ама по вероятно от събота,щото утре имам спортен празник ама после ще ходим с класа на кафе и все се изкушавам да си взема фрапе и ще я наруша утре ако пия фрапе.Да я почвам ли според теб?![]()
Обичам фрапеако обичаш нещата от менюто я започни,според мен наистина има ефект от нея
първият ден картофите ги направих на салата и изядох огромно количество,понеже целият ден бях много гладна,вторият ден пък нямах никакъв апетит и изядох само половин краставица и късно вечерта салата,вчера вече се провалих тотално,защото хапнах и торта,не мога да карам само на месо,по принцип не обичам,но може от разрешените за деня неща да ядеш колкото си искаш,все пак целта не е да си гладна.
Аз като минат празниците сега,започвам пак сигурно нея :P
Ами да,всичките неща ги обичам,аз я казах на един приятел,щото са го избрали да се снима за мъжко списание и ще има и по разголени снимки и иска да свали малко кг и му я казах,и днес му е първия денИ аз я почвам,но се чудя дали от утре или от събота.
![]()
Кажи на твойта приятелка да се претегли като я спре и пиши тука да кажеш колко е свалила
![]()
Разбира се,ще напиша колко е свалила.Тя по принцип има много бърз метаболизъм,при мен това е проблем.Преди време беше карала известно време само на алкохоли стана супер слаба,сега малко пак е качила и започна тази диета,но пък има воля,а аз не
![]()
Ама така ако караш от събота, от понеделник (titinkaa), никога няма да я почнеш и то сериозно. И защо я спираш на първото прегрешение? Прегрешаваш- примерно хапваш парче шоколад(не целия, а колкото да ти мине желанието) и продължаваш
послепис: накарах ли ти се достатъчно?
Не,трябва по строго някой да ми с енакара,та да се стегнаПървоначално написано от Loshotia
![]()
![]()
от днес пак съм си на безвъглехидратната мисля да карам до 15 април и после ще пробвам да изкарам японското чудо
Моми4ета, имам ли нужда от отслабване?
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos..._7261571_n.jpg
Ако ти кажем,че нямаш едва ли ще ни послушаш,много си добре,аз не виждам има ли на къде повече да отслабваш...имам същата риза![]()
Титинка, 178 смПо дяволите, защо аз съм само 163
Високите момичета дори и на повече кг изглеждат по-слаби... Имам една колежка, която е може би на твоята височина, има моето телосложение и изглежда доста по-добре от мен... Пфф, още само 5 см искам, ама на почти 20... няма повече да се расте
![]()
PinkFloydSound нямаш нужда от отслабване,много си си добре така![]()
упс объркахПървоначално написано от titinkaa
4-ти ден![]()
на боряна съм утре ще се претегля![]()
днеска 5 яйца и две бисквитки
но правих упражнния и бях на разходка 3.30 часа и съм минала около 4-5 км