- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
FlowerPower, малко хора от тази тема се ограничават чак толкова многоНяма много за възхищение.
Ваша си работа,спортувайте си,ама мен друго освен фитнес и дълги разходки,не може да ме навиете да правя,не обичам тоя спорт и тва е,не че ме мързи,просто нямам желание да спортувам,не ме влече,а без желание не искам да правя нищо
Аз пък ОБОЖАВАМ да тичам - т'ва е толкова приятно, дори и да си в компания, или сам със слушалки, винаги е супер приятно ^^
Аз ако мога ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ще тичам :Д
Тъпото е, че заради училище и толкова много учене нямам време и мога да тичам само в четвъртък, петък, събота и неделя. А в началото на седмицата само правим много дълги разходки :/
Ама с моя ентусиазъм за тичането (аз дори не мога да тичам много брзо, но тичам и не ми пука, щото обожавам да ТИЧАМ :Д ) 4 дни в седмицата пак ми стигат ^^
Ако можеше и повече, ама .. тряя се образовам все пак :Д![]()
Днес ми е трети ден - въглехидратен, сега изядох половин ГОЛЯМА ябълка, ама нещо много не ми се яде и ще ям по - късно :Д
И само си мисля за довечера тортичка как ще ям :Д:Д:Д![]()
И днес е ПРЕКРАСЕН ДЕН ! Петък е (а и е СЛЪНЧЕВ ^^) => края на седмицата => се чувствам супер и един огромен + ЩЕ ТИЧАМ ^^![]()
Днес трябва да минем два пъти километъра, щото за 7 минути е трагично 1 километър :Д
И такааа .. ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от Goddess
От София ли си мацка?
smiirnoff, намерих съмишленик в твое лицеИ аз обожавам да тичам - пускам музика от телефона (не мога на слушалки, че ме заболяват ушите) и си тииичам
Не чак толкова много де - 20-40 минути обикновено, ама все е нещо
![]()
от понеделник досега съм смъкнала 2 кг някъде бях
56 близо
сега съм няма 55 , 54 и нещо продължавам да се движа и да се ограничавам !!
Това е добър стартПървоначално написано от MimiKalcheff93
Само имай впредвид, че в началото се сваля най-много (като цифра на кантара), задари изхвърлената вода - недей да се обезкуражаваш, ако третата седмица примерно не свалиш 2 кг, а по-малко - просто продължавай напред
![]()
Е, к'во искаш? Да лъже ли?
Вие сте несериозни, после само ревете....
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
^ Е,добре де кво толкова,зма че по някакъв начин ме карате да се стимулирам,и да спортувам,амаа чак толкова с обидите не очаквах да почнете![]()
друг е въпроса че при някои става само с глад но при теб не става не виждаш ли...
От както пиша в тези теми ти вечно си на диети и не сваляш .
Или не се храниш така като пишеш или просто ти тря спорт наистина !
С разходки само ня стане
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ще ида другата седмица на диетолог и ще видим кво ще правя,щото си ям както си е диетата и не свалям,може и някъв проблем да имам,затова да не свалям![]()
Никакъв проблем нямаш, просто се движиш много малко.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
добре помислих малко и реших априлската ваканция да потичам,и ако се чувствам добре ще продължа и за напред,но утре ще ида на фитнес,после на разходка.В неделя пак отивам да фитнес.
Какво правиш във фитнеса? Кардио имаш ли, какво и колко? Какви упражнения, по колко повторения?
Без да искам, попаднах на една статия, която може да ти се стори интересна:
Отслабване с разходка
Еми във фитнеса от всичко по-малко,пътека,колело,степер, крос тренажор и т.н. и там едни други неща за стягане на дупето и т.н.А колкото до статията,която ми даде да чета,е така,аз ходя бързо и на моменти намалям темпото,абе обичам да ходя и както виждате и от ходенето има ефект,както ви казах.
Аз също не бягам,а пак си отслабвам,лятото с едни приятелки всеки ден ходим пеша по 2 часа до едно определено място и това ми е достатъчно
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Еми да,аз когато бях на оная диета където свалих доста кг тогава никакъв ама никакви усилия не съм полагала за стягане или спортуване и за месец и половина ги свалих излишните килца,а и моята кожа е такава,че дори и да отслабна не ми овисва
Тея упражнения във фитнеса са по-скоро за стягане, а не за отслабване.
billytalent - ти имаш по-малко да сваляш и затова става и без много спорт.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Милички разстроена съм . Бях се теглила в даскало на кантара и бях уж 55 днес си купих електронен и съм 58.500 - тази вечер и 700 защото пих доста вода значи съм била 60 кг в началото
супер се натъжих днес![]()
но не съм спряла да се движа и да бягам дори
днес бягах малко около 500 м. просто токова ми стигат силите за сега
иначе съм минала дори с един два километра повече от вчера
днес са 5-6 .Вярвам и знамч е с усилия и упоритос ще постигна всичко днес тази вечер си позволих бисквитки и филийки с кайма запечени млако почивка от утре пак я почвам диетата
няма да се отказвам но и ще се движа
все някога ще стана желаните килограми
Ми и аз съм на мнение, че фитнеса и упражненията са за стягане.Ако се сваля от тях, то то е минимално.Тъй като аз съм маниячка на спорт и упражнения и от години спортувам, но ефекта е в стягането, за отслабване не съм забелязвала, мене само гладуването ме прави да отслабвам...Първоначално написано от StreetFame
Момичета
днес правих около 30 минути упржнения
и пилатес и др. със собствено тегло
бях 58.700 изкъпах се и се претеглих 58.100
искам да кажа ,че само с тия диети и здравословни хранения нямая да стане никой да не се заблуждава
пак ще отслабвате , но много по-бавно
със упражнения и с тренировки , разходки , джогинг и т.н. всичко ще си дойде на мястото аз продължавам с диетата на Боряна и днес значи ми е 6-ти ден , но снощи си позволих сладко и снакс както и да е днес пак съм я почнала и продължавам с движението и упражненията !Успех на всички и кажете стоп на мързела!![]()
^ Пети ден съм на 90дневната, не спортувам, ходя пеша единствено и съм свалила 2 килограма и 1 см от бедрата.
ти колко килограма беше като я започна ?Първоначално написано от Loshotia