.
Затворена тема
Страница 12 от 66 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1636
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    Само да кажа ,че днес на обяд се издъних изядох една пържола и пържени картофки мамка мууу подлъгаха ме нашите
    всички са седнали на масата и аз само на салата ... нямаше как ... издъних се но не се предавам я кажете от утр на ново ли да я п0чна или да продължа утре на картофи ?
    Спокойно и аз 90 дневната я нарушавам леко, но съм свалила Продължавам я и ще видя какво ще правя на 4 април, че имам рожден ден и ми е плодовия ден тогава
    ^Колко време вече я спазваш и колко кг си свалила?

Град
    In purple sky
    Не ви ли става лошо от тия диети?
    Аз примерно много отмалявам.. и ми влия много и на настроението, ставам раздразнителна

Мега фен
    Град
    София
    Напълно нормално е да ти става лошо ако си правил/а диета тип Боряна, Ивана и да не забравим Петкана. Псевдодиети от този път наистина са най- бързият път да си докараш някой красив гастрит или защо не язва.

Добрите диети, съставени от диетолози
    1. Не те оставят гладен
    2. Балансирани са( дават ти гаранция, че няма да се запечеш или да припаднеш в някой автобус)
    3. Не обещават да свалиш 10 килограма за 4-5 дни
    4. Предлагат захранване, за да не качиш двукратно или трикратно килограмите след като един път си ги свалил/а.

Мега фен Аватара на Colouring
    Изчетох цялата тема и много се мотивирах. Направих си рег и сега мисля да се включа към вас.
    Искам и ТРЯБВА да сваля от 7 до 10 килограма.Макар че на всеки един свален килограм,ще се радвам!
    От утре започвам 90 дневната диета.Ще тичам,ще скачам на въже и ще въртя обръчи.Смятам да правя и коремни преси,но като за начало ще започна с 20,защото..абе,положението е трагично.
    А идва лято.Не мога да си се представя в бански.Ужас!
    Имам си и корем,и крака.. и дупе. Ако не сваля толкова много килограми,искам поне да се стегна,защото съм много отпусната.
    Фитнеса отпада поради ред причини,които няма да споменявам.
    Това е..Навита съм!
    Смятате ли,че ако спазвам написаното ще постигна желания резултат?
    И още един въпрос:Аз и сега си имам стрии,ама ако сваля мисля,че ще станат повече.Искам от сега да се пазя и да се мажа с нещо.Тъй като знам,че повечето кремове са боклуци,а чувам,че свинската мас работела...Дали да не пробвам?И ще има ли ефект?И от къде да се сдобия с такова чудо.Знам,че е гадно,ноо... щом като няма друг избор.

Това е.

И аз почвам от утре диета, но този път трябва да издържа, защото всеки път почвам и все нещо става, за да си наруша диетата.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Изчетох цялата тема и много се мотивирах. Направих си рег и сега мисля да се включа към вас.
    Искам и ТРЯБВА да сваля от 7 до 10 килограма.Макар че на всеки един свален килограм,ще се радвам!
    От утре започвам 90 дневната диета.Ще тичам,ще скачам на въже и ще въртя обръчи.Смятам да правя и коремни преси,но като за начало ще започна с 20,защото..абе,положението е трагично.
    Имам си и корем,и крака.. и дупе. Ако не сваля толкова много килограми,искам поне да се стегна,защото съм много отпусната.
    Това е..Навита съм!
    И още един въпрос:Аз и сега си имам стрии,ама ако сваля мисля,че ще станат повече.Искам от сега да се пазя и да се мажа с нещо.Тъй като знам,че повечето кремове са боклуци,а чувам,че свинската мас работела...Дали да не пробвам?И ще има ли ефект?И от къде да се сдобия с такова чудо.Знам,че е гадно,ноо... щом като няма друг избор.

Това е.
    Рзбира се, че ще успееш, особено ако спазваш всичко стриктно. А това за стриите не мога да типомогна, но съм чувала, че и утайката от кафе полага. Но не съм сигурна за стрии ли беше или за целулит.

Айде успех на всички.

Град
    Пловдив
    Свинска мас има сега по магазините,покрай наближаващия празник

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Моята приятелка е свършила диетата и е свалила 4 кг.,тя е слаба по-принцип де,но пак има някаква разлика...аз тези 2 дни ям страшно много,направо не мога да се контролирам ,но след тази седмица пак започвам
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

ААААААА, днеска си взех един син панталон и размера е М !!! :Д
    Т'ва е нек'во супер тъпо за някои да се радвам, че панталона ми е М, ама за мен си е ебати постижението :Д
    Пфуууу, колко съм щастлива :Д
    А преди 2 седмици си взех дънки и те бяха 39 номер, а по принцип бях 40 ^^
    T'ва е като подарък за Коледа

^^
    В понеделник пак си почвам диетата и дано да сваля още сантиметри ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Здравейте момичета!
    Искам да попитам коя диета според вас е по добра: тази на Боряна или другата 6-дневна диета. И може ли докато ги спазвам, да спазвам и лунната. В смисъл ако спазвам диетата на Боряна въъв вторник трябва да ям зеленчуци, но тъй като има пънолуние може ли да не ям нищо, а на следващия ден да си продължа направо с картофите.
    Благодаря ви!

Град
    Пловдив
    6 дневната

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Това е..Навита съм!

Това е.
    за стриите нз. А за останалото движенито му е майката.Успех миличка !

Цитирай Първоначално написано от sladki64e
    Здравейте момичета!
    Искам да попитам коя диета според вас е по добра: тази на Боряна или другата 6-дневна диета. И може ли докато ги спазвам, да спазвам и лунната. В смисъл ако спазвам диетата на Боряна въъв вторник трябва да ям зеленчуци, но тъй като има пънолуние може ли да не ям нищо, а на следващия ден да си продължа направо с картофите.
    Благодаря ви!
    прави я аз я правя сега успех!

Мега фен
    Град
    София
    Colouring, успех с диетата! Убедена съм, че комбинирана със спорт, ще даде по- големи резултати. Не се плаши ако имаш задържане- нормално е. Съветвам те в началото да си свалиш мерките и да ги запишеш на едно листче и на всяка седмица да ги коригираш- много е мотивиращо.

Смирнофф, поздравления за панталонките.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    1ви успешен ден от 90 дневната остават още 89
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    1ви успешен ден от 90 дневната остават още 89
    хахахаха супер ! утре е вторият !

Супер фен
    За Белтъчния ден става ли плодово мляко Данон "Баланс",с вкус на ягода?Онези упражнения смятам и аз да почна,но ако имам време ще ги правя(значи сигурно почти всеки ден).Аз имам въже-ще скачам.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    За Белтъчния ден става ли плодово мляко Данон "Баланс",с вкус на ягода?Онези упражнения смятам и аз да почна,но ако имам време ще ги правя(значи сигурно почти всеки ден).Аз имам въже-ще скачам.
    Ако има захар- не

Град
    Пловдив
    Аз от 05.04.2010г. почвам 90-дневната диета

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Ако има захар- не
    Ами през диетата на Боряна?
    titinkaa защо точно тогава?

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Ако има захар- не
    Ами през диетата на Боряна?
    titinkaa защо точно тогава?
    За никоя не става.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен
    Град
    София
    ^ в никоя диета( освен през въглехидратния ден на 90дневната) не може да се приема захар

а титинка тогава предполагам, защото е след Великден

Град
    Пловдив
    Еми щото сега съм на тая 6 дневната диета и последен ден ми е в сряда,а от четвъртък до неделя ще си почина от диети и Великден да мине в неделя и от понеделник почвам,ще ям квото ям по празника,и от понеделник се спирам

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    http://fene4ek.net/uploads/posts/1189840028_1_8.jpg - стимула миии :P
    и още един
    http://geniusbeauty.com/wp-content/u...ias-secret.jpg
    тия първите крака са супер кльощави.
    Иначе тялото на Миранда е супер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си