Изчетох цялата тема и много се мотивирах. Направих си рег и сега мисля да се включа към вас.
Искам и ТРЯБВА да сваля от 7 до 10 килограма.Макар че на всеки един свален килограм,ще се радвам!
От утре започвам 90 дневната диета.Ще тичам,ще скачам на въже и ще въртя обръчи.Смятам да правя и коремни преси,но като за начало ще започна с 20,защото..абе,положението е трагично.
А идва лято.Не мога да си се представя в бански.Ужас!
Имам си и корем,и крака.. и дупе. Ако не сваля толкова много килограми,искам поне да се стегна,защото съм много отпусната.
Фитнеса отпада поради ред причини,които няма да споменявам.
Това е..Навита съм!
Смятате ли,че ако спазвам написаното ще постигна желания резултат?
И още един въпрос:Аз и сега си имам стрии,ама ако сваля мисля,че ще станат повече.Искам от сега да се пазя и да се мажа с нещо.Тъй като знам,че повечето кремове са боклуци,а чувам,че свинската мас работела...Дали да не пробвам?И ще има ли ефект?И от къде да се сдобия с такова чудо.Знам,че е гадно,ноо... щом като няма друг избор.
Това е.
Рзбира се, че ще успееш, особено ако спазваш всичко стриктно. А това за стриите не мога да типомогна, но съм чувала, че и утайката от кафе полага. Но не съм сигурна за стрии ли беше или за целулит.