.
Затворена тема
Страница 22 от 66 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1636
    Мега фен Аватара на Infinity
    mArMaLaDkA специално titinkaa не веднъж е доказала , че няма воля за диети или поне така излиза от това ,което пише тук.
    Не си мисли , че не знам , че преди цикъл се задържат течности и се качва някой друг килограм , не си мисли , че всички имат стомах, като чувал , който само се чудят с какво да напълнят. Важното е човек да се чувства добре , организма му да функционира добре , той самия да се чувства добре в кожата си и да не се притеснява от тялото.
    Не е задължително да си 45кг. за целта , някои хора се чувстват добре и когато са 70кг.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    mArMaLaDkA специално titinkaa не веднъж е доказала , че няма воля за диети или поне така излиза от това ,което пише тук.
    сети ли се, мармаладке?
    Имало едно време..

Мега фен
    Бах ви и в квачките.
    От шашава, по-шашава...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Не си мисли , че не знам , че преди цикъл се задържат течности и се качва някой друг килограм , не си мисли , че всички имат стомах, като чувал , който само се чудят с какво да напълнят. Важното е човек да се чувства добре , организма му да функционира добре , той самия да се чувства добре в кожата си и да не се притеснява от тялото.
    Не е задължително да си 45кг. за целта , някои хора се чувстват добре и когато са 70кг.
    Именно затова е тая тема- за да си помагаме, защото имаме нещо общо- борба с килограмите.
    А иначе titinkaa имам чувството, че пише тук, за да се оправдава и извинява.
    smiirnoff, не си мисли, че хората не спортуват. Просто не го пишат

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Бах ви и в квачките.
    От шашава, по-шашава...
    Това обаче ми хареса !!
    To infinity and beyond.

Именно в съзнанието ми изскочи тя, когато пишех втората част на поста. Денонощно прескача от диета в диета и се кори, че от 1 бонбон ще й пропадне новата измислена, което не е нормално.

И да, има разлика между това, да си отчупиш примерно съвсем малко козунак, да изядеш един бонбон, за да не обидиш хората и съвсем друго, да нагъваш моШно от всяка тарелка/чинийка, която се появи на масата.

Биянке, довчера и ти беше квачка, така че тихо.

Мега фен
    В никой случай не съм обсъждала ЧУЖДИТЕ кила.
    Всеки си има глава на раменете и я ползва така, както може!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не се заяждам,но вече спрете да ме обсъждате колко кг съм и кво що,щото сега говорите ама не се знае след време кво ще ви дойде на главите и дали няма да станете по дебели и от мене,и няма оправдания за нищо,и всичко квото пиша е вярно,а не измислици колкото да напиша нещо.Ще се стегна и след време като стана колкото кг искам тогава ще ви сложа снимка от преди и след и тогава ме обсъждайте,и имайте смелост да ми кажете,че нямам воля.Нито ме познавате,нито нищо,за да ми казвате че съм нямала воля.Ще си замълча до тук,повече няма да ви говоря по тоя въпрос,че да не кажете че се заяждам или оправдавам.че нали за това е форум,за да споделяме и да си помагаме,защо в други форуми не се заяждат и не се карат като тука,а тука всеки напада другия?!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не се заяждам,но вече спрете да ме обсъждате колко кг съм и кво що,щото сега говорите ама не се знае след време кво ще ви дойде на главите и дали няма да станете по дебели и от мене,и няма оправдания за нищо,и всичко квото пиша е вярно,а не измислици колкото да напиша нещо.Ще се стегна и след време като стана колкото кг искам тогава ще ви сложа снимка от преди и след и тогава ме обсъждайте,и имайте смелост да ми кажете,че нямам воля.Нито ме познавате,нито нищо,за да ми казвате че съм нямала воля.Ще си замълча до тук,повече няма да ви говоря по тоя въпрос,че да не кажете че се заяждам или оправдавам.че нали за това е форум,за да споделяме и да си помагаме,защо в други форуми не се заяждат и не се карат като тука,а тука всеки напада другия?!
    немаш воля бате
    ако имаше до са да си отслабнала

и аз немам, ама не ревем. са ми дойде волята и свалям.. и не смятам да спирам. смисъл, да.
    Имало едно време..

Мега фен
    Град
    София
    ^ хаха, лелеее, ти си си сменила аватара. Чак сега ти видях ник-нейма и зацепих

А иначе наистина няма воля.
    То ако можеше да се тъпчеш и да отслабваш...

Имало едно време..

^ Щото сме в България

Аре са тихо вече, че ше изтрият темата.
    Моят приятел е ебати гадняра - въобще не иска да ме мотивира
    А м/у другото тати и той се е бъгнал и е на диета :Д
    Нещо не му харесва как стои корема му и само се оплаква
    И сега тука се чуди как да си направи режим, че да стане като фиданка
    Сега като ми докара колелото и той ще вземе на сестра ми и почваме заедно да сваляме ^^
    Дояде ми се ябълка, ама ме мързи да си нарежа ..

Малко мотивация - Успех и знайте, че вярваме във Вас - аз и .. някои други
    И аз съм мъж - ще успея :Д
    Утре дано да е хубаво времето да тичааааам <33
    ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

са ще ви покажа нещо, само да намеря снимки.
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    То ако можеше да се тъпчеш и да отслабваш...
    Аве аз и тати можем .. ама не е винаги така

http://prikachi.com/files/1489690z.jpg - преди 1 месец

http://prikachi.com/files/1489698M.jpg ^

http://prikachi.com/files/1489707x.jpg - преди около 2 седмици

http://prikachi.com/files/1489710H.jpg миналия петък

http://prikachi.com/files/1489713T.jpg

смисъл, аз си я виждам разликата

пп. сори за гадното качество и там вс останало
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    аз не виждам смисъл да се карате щом пишите в тема за отслабване значи имате да сваляте.... кой колко няма значение
    няма значение и как сте ги натрупали...
    факт е обаче че с много диети нищо не правите
    хора просто си направете режим и не мислетеза него !!
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    ...
    Машинкааааа
    Аве аз може да не виждам, ама наистина има малка разлика (:

Аз преди 1 година и сега имам бая разлика .. ама на снимките съм грозна, пък и сега ме мързи да гледам :Д

и аз се присъединявам към диетуващите ОТНОВО;;
    с доста ограничения за по-малко от месец бях смъкнала 10 кг, но понеже съм тъпа не си направих захранване, а се тъпчех като невидяла и следователно си върнах 5;
    та от днес съм на някакъв режим ще се ограничавам не съм избрала диета, но спирам сладкото ще ям плодове, зеленчуци, млека, яйца такива неща;
    днес съм изяла 4 варени яйца със сирене и 2 чаши нискомаслено прясно мляко

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    http://prikachi.com/files/1489690z.jpg - преди 1 месец
    Ехх тая Дупница :P
    Иначе ти си си оккей според мене..

А хора то хубаво че пишете тука ама не говорете така, щото знаете че всички хора са различни и не може напр. всички да отслабват 7 кг за 7 дни ..
    Малко повече подкрепа .., то съм сиг. че няма дебели момичета тук, това което искате ще го постигнете с малко повече упоритостт
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    Пловдив
    Днес менюто ми е...
    Закуска-чаша топла вода+2 абълки
    Обяд-2 варени яйца + салата от краставици и домати с малко зехтин и оцет
    Вечеря-1 яйце и малко салата същата^

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    днес ми е въглехидратен ден......умирам си от кефффффф менюто ми е
    з-кафи
    о-вали с сладолед
    в-нз някъде навън ще съм но предполагам още вафлички ще хапна
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на cyclops
    Не мога да не се намеся. И въпреки, че не съм на диета и не пиша в темата я следя от чисто любопитсвто.
    Не мисля, че е правилно на обсъждате titinkaa по този начин. Не сте на мястото й, не знаете какво й е. А пък освен диетита може да има и друг проблем( и тук се обръщам пряко към titinkaa да я попитам дали си е направила хормоналните изследвания, защото понякога проблемите с килата са заради това..а ако имаш проблеми и ги оправиш няма да имаш нужда и от диети). Като гледам на всички основният проблем им е волята. Най-трудната задача е да спазваш диета, особено ако останалите около теб не се съобразяватс теб и купуват псотоянно вредни храни.
    Всеки само знае да дава акъл и да обижда другия. Не знам дали сте обърнали внимание, че титинкаа е всъщност момичето, което най-много подрекпя всички и им помага без никакви предразсъдъци. Замислете се малко
    Това е от мен

Град
    Пловдив
    cyclops...преди 3г. правих хормонални изследвания ама не помня дали ми бяха наред или не резултатите.Скоро бях до личния лекар,и точно поради тея килограми му исках да ми пусне изследвания ама той му отказа,нямала съм нужда,но не мисля така,щом съм отишла значи имам нужда от изследвания,пък и аз съм си в правото всяка година да му пуска пълни изследвания(профилактични) ,и така и така не ми пусна изследвания.Каза ми да съм почнела диета,имала съм голям избор в интернет да си харесам някоя и да почвам,макар че това от негова страна не е правилно,така да ме насочва,а като лекар трябва да се погрижи за мен.Както и да е,повече не настоях и си тръгнах

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    cyclops...преди 3г. правих хормонални изследвания ама не помня дали ми бяха наред или не резултатите.Скоро бях до личния лекар,и точно поради тея килограми му исках да ми пусне изследвания ама той му отказа,нямала съм нужда,но не мисля така,щом съм отишла значи имам нужда от изследвания,пък и аз съм си в правото всяка година да му пуска пълни изследвания(профилактични) ,и така и така не ми пусна изследвания.Каза ми да съм почнела диета,имала съм голям избор в интернет да си харесам някоя и да почвам,макар че това от негова страна не е правилно,така да ме насочва,а като лекар трябва да се погрижи за мен.Както и да е,повече не настоях и си тръгнах
    Иди отново и му обясни, че наистина се налагат изследвания.Ако настояваш няма как да ти орткаже.Кажи му, че си в правото си да си направиш изследвания.

Супер фен Аватара на cyclops
    Абсолютно. Тези лични лекари..само и само да си спестят направленията значи. Настоявай. Ако трябва си измисли нещо..кажи му че се чувстваш преуморена...абе дръж си на своето. Наистина ако имаш проблем с някой хормон всичко може да идва от него.
    При преумора, изпотяване, окосмение, наднормено тегло и т.н. по принцип е хубаво да се правят хормонални изследвания. Дори и да са отрицателни резултатите(което все пак ти го пожелавам, защото е кофти) е хубаво да ги видиш за твое успокоение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си