- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Менюто ми за днес беше:
банан
пълнена чушка със сирене и малка филия пълнозърнест хляб
шопска салата
За утре мисля да си взема сърми навън,защото имам упражнения и няма да мога да ям в нас.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз вечерях преди малко бях за 18 вече можех да ям , но гледах филм и преди малко си хапнах
Утре оризГадно е времето да излизам някъде , то духа ,студено е...
както и да е исках да поиграя баскет , но явно няма да стане... както и да е
Окончателното ми меню за днес ( то сто пъти се промени , ама ... )
Закуска: 2 малки банана
Обяд: парче риба , сирене
Вечеря: Кофичка мляко , 1 черешка
Пила съм много малко вода обаче ( под половин литър , така че сега си взимам шишето до мен)
Днес не съм скачала на въже, защото ми дойде и ме боли корема.
измислих го![]()
вечерях таратор + малка филийка с листче кашкавал![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
aa аз днес тотално са н.....х започнах с ябълка,но после ми се дояде нещичко така (ден за варива ми беше) и ядох бейкролс, после банан и филийка вита пълносърнеста без брашно, после един сладолед и се подлъгах с една република и стана тя...
та от утре я почвам пак от 1вия ден,мн ми беше зле вчера и днес психичеки не издържах ии
извинявай че те занимавам с глупости, ноооо я разкажи за този хляб витаПървоначално написано от zoreto
в смисъл навсякъде ли го има, има различни видове
Първоначално написано от titinkaa
мерси ^^ Какво ядете през въглехидратния?Аз си мислех утре да си взема едно руло на 7 days : D
мерсиПървоначално написано от "zoreto
утре ще потърся
а какви пари е?
мерси много![]()
Взимай си без брашно![]()
Ами не са много малко.А ти колко кила имаш да сваляш, много или малко са?GirLN написа:
koalka В момента аз съм на тази диета. Според мен е доста добър вариант, защото е на принципа на разделното хранене. Храниш се здравословно и сваляш килограми. Да, мисля, че е много по-добър избор пред диетите, в който гладуваш, защото при тях почти винаги има йо-йо ефект.
Утре ми е вторият ден от четвъртата 4-ка и съм -3кг.
Защото по принцип човек, когато има да сваля не толкова много ги сваля по-бавно, а когато са повече - по-бързо.Затова питам.Резултата, който си постигнала е добър, особено ако и имаш малко кила за сваляне.Мен това ме интересува всъщност.До това, което искам има за сваляне още 6-7-8 кг. Мисля, че след като минат 76-те дни,които ми остават до края на диетата, ще съм в идеалната за мен форма.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Да попитам ако започна 90 дневната диета ,но приемам и чай за отслабване, от който има ефект ще смъкна ли желаните 4-5 кг като същевременно спортувам, тоест ще ми пречи ли чая?
ima li na4in da otslabna bez da mi otslabne liceto?![]()
Мне. По принцип първо се разграждат мазнините по лицето, после на бюста и оттам нататък на другите места.Първоначално написано от kasssidy
Да. Аз пък искам ако е възможно бюста да си опазя, ама няма как да стане май май..Първоначално написано от Sissy90
Освен да свалям супер супер бавно, но нямам търпението и волята.
Не. Още по - добре дори.Първоначално написано от Ccream
То кой не го иска товаПървоначално написано от Goddess
Аз добре , че съм Д чашка , та мисълта че дори и да отслабна 6-7 кила бюста ми няма да изчезне целият е успокоителна
![]()
Е аз съм доста по - ощетена в това отношение.![]()
На мен заради тези диети,бюста ми почти изчезна![]()
обаче най-много ме е яд за лицето ми,някакво изпито ми стана,нямам бузи
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Оо аз това искам. Даже реално искам да ги сваля тези килограми не толкова за тялото, колкото за лицето.Първоначално написано от billytalent
Не, като цяло искам да отслабна, но най - вече лицето..мразя гоо..
Ако си за едното отслабване, да, ама иначе... Ще ти се сплетат червата и няма да можеш да ходиш до тоалетна без приема на разни боклуци като тоя чай.Първоначално написано от Goddess
НЕ почвай да го пиеш.