.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки

Спукани капиляри

Така, имам проблем.От няколко години по лицето ми излязоха дразнещи червени петънца, които се оказа че са спукани капиляри.Та въпроса ми е има ли някой като моя проблем и знае ли ефективен начин за премахването им?Защото с времето някои си изчезнаха от само себе си, но други са доста упорити. Мерси..
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

От няколко години имам на лицето :Д Нямам представа как може да ги махнем. По ръцете имам доста...
    Let the psycho plays with you...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Пробвай с белтък. Мажеш мястото и след това слагаш отгоре парченце плътна хартия. Може да се наложи да го залепиш с лейкопласт. Оставяш го така цяла вечер и на сутринта слагаш крем, защото мястото ще се изсуши. При мен след 2 дена имаше видим резултат, а след 4-5 вече нямаше и следа от спукани капилярчета (моите бяха по краката).
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на magicfairy
    Като малка имах на бузата, махна се от самосебе си..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    охх и аз имам-едно като веничка,абе спукан капиляр и мноооо ме дразни,ама нз как се каха-идея си нямам
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Знам,че ги махат с лазер.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Пробвай с белтък. Мажеш мястото и след това слагаш отгоре парченце плътна хартия. Може да се наложи да го залепиш с лейкопласт. Оставяш го така цяла вечер и на сутринта слагаш крем, защото мястото ще се изсуши. При мен след 2 дена имаше видим резултат, а след 4-5 вече нямаше и следа от спукани капилярчета (моите бяха по краката).
    Мерси, ще пробвам.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си