- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем за тен
Ползвали ли сте и какъв? И има ли ефект?![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Нещо не разбрах какво имаш предвид.![]()
Dove и Nivea имат лосиони за тяло,които имат такъв ефект. Ползвала съм тези на Dove и останах доволна,не мога да намеря снимки в нета за това за което говоря![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Аз съм ползвала бронзант на ейвън и имаше мн приятен ефект.
Има за целта още кремове и душ гелове. Пробвай!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Аз искам да ми се получи нещо такова http://img2.slusham.com/nikoleta_lozanova.jpg
знам, че трябва и солариум.. но не ми се иска много.. Ако някой може да препоръча нещо от което е доволен. за горе/долу такъв тен.. :]
Да нахлуем дружно в сектор Г,
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.. <3
30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3
Мацала съм се с какво ли не... Дори с Кристиан Диор Бронз.... (автобронзант). Ставам на петна дори от него....
Солариум е решението
Дав са много хубава марка,но като цяло лосиона http://www.sarahscotford.com/site/wp...nergy-Glow.jpg не е особено хубав,поне при мен нямаше ефект и бавно засъхваше , а иначе на ейвън не са никак лоши,ама трябва много равномерно да се мажеш![]()
![]()
А за лице.. ? Имам предвит става ли или трябва нещо отделно ?
Да нахлуем дружно в сектор Г,
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.. <3
30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3
Едно, че ставаш на петна от тях, друго, че "загарът" ти е оранжев.
Гадни са, не се мажи.
Амии аз точно за тоя на Dove исках да знам,но реших да питам по общо.Това на Dove доколкото е знам е лосион и има такъв ефект,но не е толкова силен..Първоначално написано от ElinoOor
![]()
Мерси на всички за отговорите![]()
само внимавай да не станеш оранжева...* една съученичка си беше взела такъв вид крем, после резултатите бяха катастрофални... *![]()
същото нашата пък си беше наклепала целите ръце и деколтето с автобрнзант и цялата беше оранжева като морковПървоначално написано от kriSko94
толкова се смяхме
Аз ще пробвам на краката сега докато още ходя с дънки.На Dove има и лосион и мляко,аз ще си взема млякото (защото някой беше споменал лосиона ;д )![]()
Имах един на нивея и после заприличах на морков![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
знчи една от моя клас си взе от avon и беше станала оранжева ама тя май беше прекалила съветът ми е ако си вземаш от avon да поразпиташ някой преди да си го пземеш![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Аз бях използвала за бала на Гарниер и ми хареса,не станах на петна,зависи и как го нанасяш,бях пробвала и на Ейвън и беше ужасно![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Моля ви, не си го причинявайте. Една кифла от нашия клас прилича на далматинец заради тия мазила![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
На каква цена е това на Гарниер ?Първоначално написано от billytalent
![]()
Към 8-9 лв. някъде беше последно като го гледах,но аз си го бях взела на промоция 2 опаковки за 13 лв.![]()
то направо безпариПървоначално написано от billytalent
![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
МерсиПървоначално написано от billytalent
Ще го пробвам него.
![]()
![]()
![]()
![]()
Никъде не намерих на Гарниер
Имаше само Джонсън и Dove.. взех си на dove-мляко за тяло...По колко пъти на ден да се мажа? И да слагам ли на лицето
![]()
1 път на ден е достатъчен,аз и на лицето си слагах,след първото мазане на сутринта вече имах тенходила съм на солариум супер много пъти,но не ме хващаше,затова се мазах с подобни неща...дано това на Dove е хубаво
![]()
Дано,че иначе...Първоначално написано от billytalent
Мерси за инф.
![]()
Аз на солариум не искам.Не мога да стоя на толкова тесни места...задушавам се![]()
Преди да се намажеш обаче,трябва да си ексфолираш тялото с ексфолиант,за да изравниш тена![]()
Е такова нямам..Не може ли с обикновен лосион за тяло?
![]()