.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен

User - обърках работата(Помощ и проблем)

Значи един ден бърниках в усер на компютъра ми и направих друг усер след това спрях усера и като включих компа на ново ми се появи усер хоме парола.И немога го махна това всеки път ми излиза,а искам да го махна и другия усер.А немога да направя усера лимитед не ми е дадено да го щракна.
    И втория проблем е искам да махна нод32 Eset Smart Security 4.0.467.0 и да сложа друга антивирусна но ми иска парола а аз не я знам.Веднъж като се опитах да я махна с quickunistaller програмата не се махна а само add or remove hardware се махна иконката и сега немога да махна антивирусната.

Супер фен
    Помощ

ю

Отиваш там където си правиш нов юзер , където го триеш и т.н.
    Намираш там където пише "Select Logon and Log Off opitons"
    Махаш тикчето на "Use the Welcome Screen".И си готов ама преди това трябва само един юзер да имаш (administratora).

к

Ако неможеш да изтриеш юзера , влез като администратор.
    Ако не съм ти помогнал със тези работи , пробвай под "safe mod" и от там нагласи тези настройки.

з

За нода щом не става от "Add And Remove Programs" , пробвай това.
    1.Влизаш във процесите на windows (ctrl + alt + del).Спираш всичко където пише че е на нод , после отиваш във "search" на windows пишеш nod32 и каквото видиш на нод го трииииииииииии.

Супер фен
    1-во като администратор не мога да вляза и в процеси няма есет смарт секюрити нод32

е

Тогава под "safe mod" влизаш , ако незнаеш как виж тук http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 последния пост doomkiler обяснява , след като си под "safe mod" те логва като администратор и от там правиш настройките.А за нода пробвай тогава само със Search и трииииии всичко за нод32.И слагай другата.

Супер фен
    остана 1 файл който не можах да премахна като влязах в сайф мод,но не ми показва че я имам сега предложете някоя добра антивирусна за 512 мб оф рам интел пентиум 4 3.00 гхз на 4 години пс.Дето да не товари компа

п

Пробвай по старите версии на avg.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си