.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Koла маска

Hybrid View

Град
    veliko tyrnovo

Koла маска

Такааа...
    1. Не ми казвайте отиди на козметик! Имам причини поради, които не мога да си го позволя.
    2. Искам да започна да си обезкосмявам триъгълника с кола маска. Искам да ви помоля да ми кажете коя е качествена(марка, топла, студена,..., как се използва ( предварителна подготовка, самото обезкосмяване), цена .... и имайте в предвид, че от почти 2 години се обезкосмявам със самобръсначка.... :oops:

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Джанкар(топла),загряваш я или в топла вода(сложи я в найлоново пликче и го завържи) или в микровълновата докато стане течна,но не много,има шпатулка в кутийката,взимаш мажеш тънък слой и залепяш плат от чаршаф или калъвка и дърпаш.Цена 1.20лв

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Джанкар(топла),загряваш я или в топла вода(сложи я в найлоново пликче и го завържи) или в микровълновата докато стане течна,но не много,има шпатулка в кутийката,взимаш мажеш тънък слой и залепяш плат от чаршаф или калъвка и дърпаш.Цена 1.20лв
    ++Подкрепям с 2 ръце.

-Космите трябва да са поне 0,5см!
    -Преди кола маската можеш да си вземеш една гореща вана/душ.По този начин порите се отварят и не боли толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си