- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем със звука в разговор
Здарвеите! Значи проблемът ми е че когато говоря по skype не могат да ме чуват а музиката която слушам се чува.Мислих че нещо микрофона ми се е прецакал обаче го пробвах на друг компютър и работеше.Моля ви кажете ми какво да правя?Мерси предварително
![]()
лУдА зА ВрЬзВаНе
пробва ли да човъркаш настройките на звука?
там има за силата на звука на микрофона...
Пробвах обаче там кадето трябва да се усили звука не се мести да не сам напраила нещо по настройките на компютъра и да не е от skype?
лУдА зА ВрЬзВаНе
Start > all programs> accessories >Entertainment> volume control.
Горе ляво - Опции > свойства. На миксииращо устройство даваш edikakvosi INPUT и слагаш чавки и на трите микрофон сд волюм и лайн волюм.Даваш ок и чавката тряа да е на микрофона както тука :
http://i31.tinypic.com/1qn9zn.jpg
После ок и си готов/а.
При мене така се реши проблема, защото имам тунер и всеки път като го пусна то си размества настройките и всеки път когато искам да говоря с някого по скайп трябва да ги оправям ръчно.
Дано е помогнло и успех
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ми ако обясненото от slavito007 не помогне, провери и в настройките на skype, може пък и оттам да еПървоначално написано от the_sweety_bear
![]()
Мерси много ще пробвам дано стане![]()
лУдА зА ВрЬзВаНе
Няма да стане зашото аз сам с други drivers някви [C-Media Wave Device] и пише савсем други неща [ Wave; SW SYnth; Mono Ln; Microphone; Cd Audio; Aux; Line in] кое от сичките да маркирам
лУдА зА ВрЬзВаНе
Влизаш в Control Panel, там отваряш Sounds and Audio Devices.
Там ще ти излезе само най-левия прозорец от тази картинка:
http://img265.imageshack.us/img265/2594/73792666jm7.jpg
Натискаш Advanced и ще ти отвори средния прозорец в същата картинка(Volume Control). Може да е с повече плъзгачи или по-малко - т'ва няма значение!
На него натискаш Options -> Properties и ти излиза най-десния прозорец от тая картинка(Properties). Нагласи твоя прозорец, както съм показал!
НАТИСНИ ОК!![]()
Ще ти излезе ново прозорче, което трябва да нагласиш така:
http://img265.imageshack.us/img265/9909/15547811ow7.jpg
Забележи, че като селектираш някой от плъзгачите, другите автоматично се деселектират. При тебе в момента би трябвало, да е селектиран Wave плъзгача. Селектирай този на който пише Microphone, както аз съм направил. Т'ва е!
при мен няка опция " разширени контроли " и немога да си ги активирам всичките и немога да си го опрява... някои знае ли как мога да го оправя ?
Нека все пак автора да погледне и тези настройки на скайп:
П.С. - Хубаво е да се изберат точните устройства, а не тези които са по подразбиране...![]()
Yaro тъкмо и аз за тва пишех
![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
пробвах с всичко и нестава :Х преди имах една настроика " Разширени контроли" и от там го спирах гадното пращене ... но сега я нямам и немога :Х как мога да си я сложа пак ? някои знае ли ?