.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Олимпиада по физика

Някой от вас беше ли вчера на областен? Аз бях с темата за 10 - 12 клас и честно казано задачите никак не ми допаднаха! Просто не очаквах да дадат подобни задачи. Ако някой от вас е бил нека каже какво е направил.
    Няма невъзможни неща!!!

Повече от фен
    втората не я четох, писах по 1ва и 3та

Писал/а си по първата! Честно казано първата ми се стори отвратително трудна. Аз решавах втора и трета, но не намирам никакви решения. Ако ги имаш (или някой друг ги има) ще съм благодарна да ги качите. [/img]
    Няма невъзможни неща!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Нищо не реших. Писах само по първа в) Нито връзката между дължина на вълната и ъглите на падане/пречупване помнех, нито формулите за топлообмен. А дифракционните решетки само на теория ги помнех, формули бях забравил че има от тоя материал. Такава излагация не е имало.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Ами аз по принцип нодготвях с нищо за тая олимпиада и втора направо я отписах, защото нищо не бях учил. За трета се сетих за формулите, а първа аз по принцип само оптични явления чаках та тя ми се стори най-лесна.

Аз ходих на тази за 8 клас . Не мога да кажа ,че беше ужасна .. простоо трябва да си учил
    Неприлично Щастлива .. : )

Общо взето задачите си бяха на доста виско ниво! Пък и за мен голяма изненда беше, че и трите задачи бяха от един и същ раздел (и то точно от светлина), което не ми се струва правилно, но явно съставящите бяха решили да ни изненадат. Аз въпреки че се готвех не се представих добре..
    Няма невъзможни неща!!!

Здрасти
    аз се явих на темата 10-12 клас
    в нашто даскало задачине бяха мн лесни
    господина ми ги проверил и ми се обади преди 1час и 30 минути
    минавам на следваштия краг
    междодругото уча в 3ПМГ "Академик А.Попов" гр.Варна
    Вече има 2 награди от представяне на международни олимпиади по физика , химия и биология
    нямам само по биология ама.....

Аз съм във възрастова група 9 клас. Там задачите бяха доста лесни. Мисля, че минавам на горен кръг. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си