- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как става .. ??
Искам да попитам как става кандидатстването след 8 клас ??![]()
незнаеш ли?еми с диплома..отиваш в училището,подаваш си дипломата и некфи документи..попълваш и ти документи и т.н.
![]()
![]()
ОМГ![]()
С диплома за средно образование и медицинско, което удостоверява, че избраната от теб специалност не е противопоказна.
еми с диплома..отиваш в училището,подаваш си дипломата и документи попълваш и си готова
В училище не ви ли говорят за тея неща? Питай някой даскал.
За някои гимназии трябва да държиш и изпит. Зависи къде искаш да кандидатстваш, но общо взето е същото като след 7 клас.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Глупости. След 7-ми клас се полагат изпити, а след 8-ми не.Първоначално написано от Crazytu
За някои гимназии се държи изпит .. например търговската гимназия, държи се изпит по математика. Преди малко го проверих.Първоначално написано от ospower
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
пхахахахаПървоначално написано от ospower
.. Кандидатства се с диплома за завършено основно образование , не със средно
.. И в някои училища си имат изпит .Не само след 7 клас . След 8 също (вътрешни изпити) . Но вече са рядкост .
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Никой не се е родил наученПървоначално написано от danibebi
По темата - Ами кандидатства се с диплома за завършено основно образование..И ще трябва да попълваш някакви документи..
Иначе Да - в някои училища все още съществува изпит след 8 клас,но са рядкост де
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Обърках се за 1-ви път в живота ми... още нещо да не си разбрала?Първоначално написано от sasheto0o
![]()
опа .. чакай тука стана объркване .. просто те поправих .. аа това " пхахахахаПървоначално написано от ospower
" не знам защо и аз го написах
Всеки случай не е към теб
[/list]
Неприлично Щастлива .. : )