- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Атрофирали мозъци с деградирало мислене ....
Омръзна ми от такива . Искам хората да се пробудят . Омръзна ми от слепци и глупци . Заобиколена съм от мърши . Никой не си мърда гъза за нещо по-далеч от носа и семейството си . Масово хората живеят с комунистическото остаряло мислене . Не приемат добре доброволците и ги мислят за тъпи хора . Всичко без пари не си струва :@ Мамка му о... омръзна ми . Кой е създал тази представа за живот ??? Да учиш , да следваш , да създадеш деца , да работиш , да гледаш внуци и да умреш . Ако си нещо по-различно от тази предсстава си тъп и побъркан . Създаден е отвратителен свят и мислене . Хората които мислят в перспектива са единици . :@ не искам да живея така .... искам да се махна от тая дупка , вуняща на лайна и мърша :@ :@:@ http://news.zapernik.com/149185.html
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Добре дошла в клуба.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Хубаво е, че все още има хора, които го разбират..
Lexynnka
Нашата месия.
http://news.ibox.bg/material/id_1152591573/fpage_0/
Да не мислиш, че е еднопосочно и безцелно.
Не всички живеем живот, окован в рамка, въпроса е ти какво виждаш. Някои обикалят света с дребни стотинки, имат пари колкото да си купят яденето (и то не винаги) и същевременно водят блог в интернет да ни държат в течение. Има хора, които се борят за идеалите си. Има хора, които прескачат по 5 метра разстояние между високи сгради, за да търсят тръпката. Има и много такива, които учат, работят, създават семейства, внуци и като погледнеш децата или внуците им, и разбираш къде е смисъла на всичко, което са постигнали. О, да, те са постигнали достатъчно, повярвай ми!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искам когато изляза навън да гледам усмихнати хора ... направи си експеримента да излезеш навън един ден , да се разходиш по някоя по оживена улица и да се вгледаш в хората .... въпреки слънчевото времете имат мрачни изражения.... ще видиш че усмивките на лицата им липсват . Искам хората да правят нещо ... да се занимава някой с животни , други с природа , трети с изоставени деца , четвърти с озоновата дупка и тн . Когато изляза да давам брошури (за животни или за БМЧК , тъй като съм доброволка на тези места ) в центъра на моя град хората да не ме подминават , защото си мислят че съм поредната занимаваща ги с картички за едно левче и тн . Да не се правят дарения само на празници ... да не се съди по човек дали е умен или тъп по оценките в училище .. да не съдят децата по родителите и обратно .... да не убиват и да не търсят виновника винаги в някой друг , а и в себе си .... искам различно мислене !
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Първоначално написано от monkata95s
Ми не знам ти по кви главни улици ходиш, моето обкръжение е ведро , социално и екологично ангажирано, и без предразсъдъци. Има хора, чиито мирогледи не ми допадат и ми е през оная работа за тях. А проблемите, за които си писала имат достатъчно хора, които се занимават с тях и се опитват да ги решават. А точно закостенялото мислене, което критикуваш е това, което плюе всичко и смята, че целият свят е крив, което е и твоето. Спирам да ти отговарям, не ме кефиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
но погледни го от добрата страна - в темата ти пишат живи примери за това колко некадърен е народа... (1 пост нагоре) но аз, като Chacho, имам в моето обкръжение усмихнати лица и весело настроение... дори като ходя по центъра на града ми, пак единствените навъсени хорица са 2-3 пенсионери, които са недоволни от пенсиите (и с право)... не знам от кой град си, нито по какви главни улици вървиш, че да виждаш толкова сериозни и вглъбени лица, но, както бях захванал в една тема - огледай се - ежедневието днешни дни е забързано и стресово.. нямаш време да се усмихнеш, бързаш да доживееш деня... да, '95 ме съмнява да го виждаш така точно (аз съм 92), но аз го виждам в родителите си... и те гледат да нахранят семейството си, радват се на малкото в живота, спестяват си за благинки, от които и децата им намазват... зависи от хората, наистина, но, о, да - те постигат нещо...
по това, което видях от началния ти пост, мисля, че си стеснила малко кръга хора... и цялото това нещо е насочено към някого...
За съжаление си много права...аз също се дразня на безхаберието, егоизма, непукизма и навъсените физиономии на хората....на всеки му пука само за него си и тук там още някой....Правят едно и също нещо всеки ден и това е....иска ми се да вярвам, че аз ще съм различна и т.н., но не виждам тази перспектива...Може би пък и проблема е в нас, то така те нападнаха половината от съфорумците.....Явно няма кой да ни разбере....![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Хората не приемат твоите виждания.Boo hoo hoo.Първоначално написано от monkata95s
А помисли ли,че може би просто не им пука за твоето мнение,понеже си имат СВОЕ?Или че може би не твоите виждания са правилни,или ако са,то всичко е относително и са правилни за теб колкото са техните за тях?Не искам да се държа грубо,но начинът по който си си изляла мислите в този пост е обиден и груб без какъвто и да било повод за това.Ако хората са мърши за теб,нормално е ти да си мърша за тях.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
"преи да кажеш "искам", кажи какво си дал"
вместо да се оплаквате, предложете, направете нещо, водещо до промяната,която искате. никой няма да я направи вместо вас, когато не ви харесва нещо- променете го. принципно това са хубавите качества на младите- борбеността и характерът, който е непримирим, а вие като баби се оплаквате.. пфф
"преди да кажеш "искам", кажи какво си дал"
вместо да се оплаквате, предложете, направете нещо, водещо до промяната,която искате. никой няма да я направи вместо вас, когато не ви харесва нещо- променете го. принципно това са хубавите качества на младите- борбеността и характерът, който е непримирим, а вие като баби се оплаквате.. пфф
сега ли го осъзнаваш?![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
На работа съм и току що се разплаках като видях клипаоффффф
друго не мога да кажа в момента
![]()
Ако бяха снимали как това куче нахапва човек, щеше ли да се разплачеш?
Едно е да се избиват кучета(пак не е много за хвалба де) съвсем друго да се прави нещо по такъв отвратителен начин.Обче подозирам,че който и да е направил това,в скоро време е имал близък,нападнат от кучета,и сега е озлобен.Или е започнал лична реформа.Във всички случаи,не това е начинът.Първоначално написано от Chacho
Според вас трябва да чакаме да ни нахапят ли?
Сякаш не сте чували за десетките подобни случаи у нас, и предприето ли е нещо? Не. Когато държавата не прави нищо, хората сами го правят. И да може би това не е най-подходящият начин, но според вас по какъв друг начин сами можем да се справим с този проблем, може би да прибираме стотиците бездомни кучета?
My heart is broke but I have some glue
Аз искам да отида в Шотландия за няколко месеца, да имам къща в Стария град, да имам ей такова возило с личен шофьор към него, който да е изгубеният брат близнак на Gerard Butler, да съм съседка на Jim Carrey и къща, пълна с желирани бонбони, а хората да подскачат щом щракна с пръсти. Мрън!
О, извинете, не беше ли това идеята на темата - да си кажем желанията, да затворим очи, да преброим до 10 и всичко да си дойде на мястото? Или вече не сме в Страната на чудесата?
(;
Града в който живея е Перник. Носят се "прекрасни " слухове за града , но много малко да вярни
. Моето обкръжения (ней-близките ми приятели) са винаги усмихнати изпълнени с оптимизъм ... опитвам се да си подбирам хората с които общувам ,ала масово хората са намръщени и навъсени . Има единици които се усмихват , но са единици . А относно кучетата ... аз лично нямаше да се разплача ако някое куче нахапеше човек , тъй като хората заслужават много по гадни неща , заради действията си спрямо животните и природата
. А Да питам аз мислите ли , че ако всеки си гледаше кучето и не го изхвърляше на улицата , защото ака и пишка където иска , или не е породисто и куп подобни неща , щеше да има нахапани хора ? НЕ ! Ако хората не си изхвърляха кучетата безразборно , разните организации щяха да прибират малкото останали улишни в кучкарник или да им намерят дом . всички се оплакват как кучетата се множат и ги хапят , обаче никой не спира да си изхвърля ненужното псе !
Относно това не става само с "искам" , аз за да казвам тази дума , занчи правя нещо по въпроса . Най-малкото което зависи от мен се усмихвам често , радвам се на всеки слънччев лъч , на всяка тревичка , гледам си хучето и не си хвърляп примерно боклуците по земята . Елементарни неща които малко хора правят ! Доброволец съм на местата в които ми харесва и се опитвам да оправя света ! Проблема е , че са единици хората които правят подобни неща . Истина е , че по голямата част имат съвсем друга ценностна система от моята . Всеки живее сам за себе си . Всеки е 99% егоист . 1-ния % отсва за грижата за семейството си . Повечето хора като видят нещо лошо го подминават и все едно не са видяли нищо . Ако утре родител как удря детето си , масово ще подминете и ще кажете "това е нещо нормално " . Всички знаем , че не е правилно , ала всеки подминава такива гледки се едно не се случват .
Аз обаче все още си оствам с надецждата , че внуците ми ще живеят е една различна България , която ще бъде мноого по добра и няма да са свидетели на такива мизерии както аз днес !
Благодаря на всички които изобщо си направиха труда да ми прочетат коментара![]()
Човек бъди оптимист да не ти пука ТИ се радваи на живота. И в най-голямото нещастие можеш да намериш добра страна. Какво те интересуват другите дали са весели или не - намери си приятели с които да се веселиш и тва е. Аз съм егоист и се гордея с това. Следвам мойте си цености и не се интересувам от чуждите. Вместо да гледаш че хората са начомерени и има боклук по улиците виж цветята в градинката и приятелите около теб.
Едно е да си егоист и съвсем друго оптимист . Не мога да съм егоист и това от една не е хубаво . Не мога да гледам чуждото нещастие и да не помогна ако мога . Не става да не обръщам вснимание на околните , защото нещатаза които се боря зависи от тях , а когато хората ти пречат в реализацията на нещо ставаш зависим от тяхПървоначално написано от iceangel
.Боря се например с кучетата по улицата по хуманен начин (или поне се опитвам) , обаче когато на ден се изхвърля по най-малко едно куче всичко отива на вятъра
Не мога да гледам само напред по моя си път и да не ме вълнува никой друг . Не всеки е като по-голямата част от хората .... И съм горда със себе си че не съм като другите , макар че хората понякога те мислят за луд и тн .