.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Атрофирали мозъци с деградирало мислене ....

Омръзна ми от такива . Искам хората да се пробудят . Омръзна ми от слепци и глупци . Заобиколена съм от мърши . Никой не си мърда гъза за нещо по-далеч от носа и семейството си . Масово хората живеят с комунистическото остаряло мислене . Не приемат добре доброволците и ги мислят за тъпи хора . Всичко без пари не си струва :@ Мамка му о... омръзна ми . Кой е създал тази представа за живот ??? Да учиш , да следваш , да създадеш деца , да работиш , да гледаш внуци и да умреш . Ако си нещо по-различно от тази предсстава си тъп и побъркан . Създаден е отвратителен свят и мислене . Хората които мислят в перспектива са единици . :@ не искам да живея така .... искам да се махна от тая дупка , вуняща на лайна и мърша :@ :@:@ http://news.zapernik.com/149185.html
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Добре дошла в клуба.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Недей живя така, махни се.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Добре дошла в клуба.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    А ти какво искаш от живота?

Мега фен Аватара на L0ST
    Хубаво е, че все още има хора, които го разбират..
    Lexynnka

Мега фен Аватара на Chacho
    Нашата месия.

http://news.ibox.bg/material/id_1152591573/fpage_0/

Да не мислиш, че е еднопосочно и безцелно.

Не всички живеем живот, окован в рамка, въпроса е ти какво виждаш. Някои обикалят света с дребни стотинки, имат пари колкото да си купят яденето (и то не винаги) и същевременно водят блог в интернет да ни държат в течение. Има хора, които се борят за идеалите си. Има хора, които прескачат по 5 метра разстояние между високи сгради, за да търсят тръпката. Има и много такива, които учат, работят, създават семейства, внуци и като погледнеш децата или внуците им, и разбираш къде е смисъла на всичко, което са постигнали. О, да, те са постигнали достатъчно, повярвай ми!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Искам когато изляза навън да гледам усмихнати хора ... направи си експеримента да излезеш навън един ден , да се разходиш по някоя по оживена улица и да се вгледаш в хората .... въпреки слънчевото времете имат мрачни изражения.... ще видиш че усмивките на лицата им липсват . Искам хората да правят нещо ... да се занимава някой с животни , други с природа , трети с изоставени деца , четвърти с озоновата дупка и тн . Когато изляза да давам брошури (за животни или за БМЧК , тъй като съм доброволка на тези места ) в центъра на моя град хората да не ме подминават , защото си мислят че съм поредната занимаваща ги с картички за едно левче и тн . Да не се правят дарения само на празници ... да не се съди по човек дали е умен или тъп по оценките в училище .. да не съдят децата по родителите и обратно .... да не убиват и да не търсят виновника винаги в някой друг , а и в себе си .... искам различно мислене !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Цитирай Първоначално написано от monkata95s
    Искам когато изляза навън да гледам усмихнати хора ... направи си експеримента да излезеш навън един ден , да се разходиш по някоя по оживена улица и да се вгледаш в хората .... въпреки слънчевото времете имат мрачни изражения.... ще видиш че усмивките на лицата им липсват . Искам хората да правят нещо ... да се занимава някой с животни , други с природа , трети с изоставени деца , четвърти с озоновата дупка и тн . Когато изляза да давам брошури (за животни или за БМЧК , тъй като съм доброволка на тези места ) в центъра на моя град хората да не ме подминават , защото си мислят че съм поредната занимаваща ги с картички за едно левче и тн . Да не се правят дарения само на празници ... да не се съди по човек дали е умен или тъп по оценките в училище .. да не съдят децата по родителите и обратно .... да не убиват и да не търсят виновника винаги в някой друг , а и в себе си .... искам различно мислене !

Ми не знам ти по кви главни улици ходиш, моето обкръжение е ведро , социално и екологично ангажирано, и без предразсъдъци. Има хора, чиито мирогледи не ми допадат и ми е през оная работа за тях. А проблемите, за които си писала имат достатъчно хора, които се занимават с тях и се опитват да ги решават. А точно закостенялото мислене, което критикуваш е това, което плюе всичко и смята, че целият свят е крив, което е и твоето. Спирам да ти отговарям, не ме кефиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    но погледни го от добрата страна - в темата ти пишат живи примери за това колко некадърен е народа... (1 пост нагоре) но аз, като Chacho, имам в моето обкръжение усмихнати лица и весело настроение... дори като ходя по центъра на града ми, пак единствените навъсени хорица са 2-3 пенсионери, които са недоволни от пенсиите (и с право)... не знам от кой град си, нито по какви главни улици вървиш, че да виждаш толкова сериозни и вглъбени лица, но, както бях захванал в една тема - огледай се - ежедневието днешни дни е забързано и стресово.. нямаш време да се усмихнеш, бързаш да доживееш деня... да, '95 ме съмнява да го виждаш така точно (аз съм 92), но аз го виждам в родителите си... и те гледат да нахранят семейството си, радват се на малкото в живота, спестяват си за благинки, от които и децата им намазват... зависи от хората, наистина, но, о, да - те постигат нещо...
    по това, което видях от началния ти пост, мисля, че си стеснила малко кръга хора... и цялото това нещо е насочено към някого...

Супер фен Аватара на gabi_94
    За съжаление си много права...аз също се дразня на безхаберието, егоизма, непукизма и навъсените физиономии на хората....на всеки му пука само за него си и тук там още някой....Правят едно и също нещо всеки ден и това е....иска ми се да вярвам, че аз ще съм различна и т.н., но не виждам тази перспектива...Може би пък и проблема е в нас, то така те нападнаха половината от съфорумците.....Явно няма кой да ни разбере....
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Re: Атрофирали мозъци с деградирало мислене ....

Омръзна ми от такива . Искам хората да се пробудят . Омръзна ми от слепци и глупци . Заобиколена съм от мърши . Никой не си мърда гъза за нещо по-далеч от носа и семейството си . Масово хората живеят с комунистическото остаряло мислене . Не приемат добре доброволците и ги мислят за тъпи хора . Всичко без пари не си струва :@ Мамка му о... омръзна ми . Кой е създал тази представа за живот ??? Да учиш , да следваш , да създадеш деца , да работиш , да гледаш внуци и да умреш . Ако си нещо по-различно от тази предсстава си тъп и побъркан . Създаден е отвратителен свят и мислене . Хората които мислят в перспектива са единици . :@ не искам да живея така .... искам да се махна от тая дупка , вуняща на лайна и мърша :@ :@:@ http://news.zapernik.com/149185.html
    Хората не приемат твоите виждания.Boo hoo hoo.
    А помисли ли,че може би просто не им пука за твоето мнение,понеже си имат СВОЕ?Или че може би не твоите виждания са правилни,или ако са,то всичко е относително и са правилни за теб колкото са техните за тях?Не искам да се държа грубо,но начинът по който си си изляла мислите в този пост е обиден и груб без какъвто и да било повод за това.Ако хората са мърши за теб,нормално е ти да си мърша за тях.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Нали се сещаш, че всички искат това, но това не се случва само с искане и с щракване на пръстите трябва и работа Затова спри само да изреждаш какво искаш от живота, а вземи направи нещо!

"преи да кажеш "искам", кажи какво си дал"

вместо да се оплаквате, предложете, направете нещо, водещо до промяната,която искате. никой няма да я направи вместо вас, когато не ви харесва нещо- променете го. принципно това са хубавите качества на младите- борбеността и характерът, който е непримирим, а вие като баби се оплаквате.. пфф

"преди да кажеш "искам", кажи какво си дал"

вместо да се оплаквате, предложете, направете нещо, водещо до промяната,която искате. никой няма да я направи вместо вас, когато не ви харесва нещо- променете го. принципно това са хубавите качества на младите- борбеността и характерът, който е непримирим, а вие като баби се оплаквате.. пфф

сега ли го осъзнаваш?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На работа съм и току що се разплаках като видях клипа оффффф друго не мога да кажа в момента

Ако бяха снимали как това куче нахапва човек, щеше ли да се разплачеш?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако бяха снимали как това куче нахапва човек, щеше ли да се разплачеш?
    Едно е да се избиват кучета(пак не е много за хвалба де) съвсем друго да се прави нещо по такъв отвратителен начин.Обче подозирам,че който и да е направил това,в скоро време е имал близък,нападнат от кучета,и сега е озлобен.Или е започнал лична реформа.Във всички случаи,не това е начинът.

Според вас трябва да чакаме да ни нахапят ли?
    Сякаш не сте чували за десетките подобни случаи у нас, и предприето ли е нещо? Не. Когато държавата не прави нищо, хората сами го правят. И да може би това не е най-подходящият начин, но според вас по какъв друг начин сами можем да се справим с този проблем, може би да прибираме стотиците бездомни кучета?
    My heart is broke but I have some glue

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз искам да отида в Шотландия за няколко месеца, да имам къща в Стария град, да имам ей такова возило с личен шофьор към него, който да е изгубеният брат близнак на Gerard Butler, да съм съседка на Jim Carrey и къща, пълна с желирани бонбони, а хората да подскачат щом щракна с пръсти. Мрън!

О, извинете, не беше ли това идеята на темата - да си кажем желанията, да затворим очи, да преброим до 10 и всичко да си дойде на мястото? Или вече не сме в Страната на чудесата?

(;

Града в който живея е Перник . Носят се "прекрасни " слухове за града , но много малко да вярни . Моето обкръжения (ней-близките ми приятели) са винаги усмихнати изпълнени с оптимизъм ... опитвам се да си подбирам хората с които общувам ,ала масово хората са намръщени и навъсени . Има единици които се усмихват , но са единици . А относно кучетата ... аз лично нямаше да се разплача ако някое куче нахапеше човек , тъй като хората заслужават много по гадни неща , заради действията си спрямо животните и природата . А Да питам аз мислите ли , че ако всеки си гледаше кучето и не го изхвърляше на улицата , защото ака и пишка където иска , или не е породисто и куп подобни неща , щеше да има нахапани хора ? НЕ ! Ако хората не си изхвърляха кучетата безразборно , разните организации щяха да прибират малкото останали улишни в кучкарник или да им намерят дом . всички се оплакват как кучетата се множат и ги хапят , обаче никой не спира да си изхвърля ненужното псе !
    Относно това не става само с "искам" , аз за да казвам тази дума , занчи правя нещо по въпроса . Най-малкото което зависи от мен се усмихвам често , радвам се на всеки слънччев лъч , на всяка тревичка , гледам си хучето и не си хвърляп примерно боклуците по земята . Елементарни неща които малко хора правят ! Доброволец съм на местата в които ми харесва и се опитвам да оправя света ! Проблема е , че са единици хората които правят подобни неща . Истина е , че по голямата част имат съвсем друга ценностна система от моята . Всеки живее сам за себе си . Всеки е 99% егоист . 1-ния % отсва за грижата за семейството си . Повечето хора като видят нещо лошо го подминават и все едно не са видяли нищо . Ако утре родител как удря детето си , масово ще подминете и ще кажете "това е нещо нормално " . Всички знаем , че не е правилно , ала всеки подминава такива гледки се едно не се случват .

Аз обаче все още си оствам с надецждата , че внуците ми ще живеят е една различна България , която ще бъде мноого по добра и няма да са свидетели на такива мизерии както аз днес !
    Благодаря на всички които изобщо си направиха труда да ми прочетат коментара

Град
    in the middle of nowhere
    Човек бъди оптимист да не ти пука ТИ се радваи на живота. И в най-голямото нещастие можеш да намериш добра страна. Какво те интересуват другите дали са весели или не - намери си приятели с които да се веселиш и тва е. Аз съм егоист и се гордея с това. Следвам мойте си цености и не се интересувам от чуждите. Вместо да гледаш че хората са начомерени и има боклук по улиците виж цветята в градинката и приятелите около теб.

Цитирай Първоначално написано от iceangel
    Човек бъди оптимист да не ти пука ТИ се радваи на живота. И в най-голямото нещастие можеш да намериш добра страна. Какво те интересуват другите дали са весели или не - намери си приятели с които да се веселиш и тва е. Аз съм егоист и се гордея с това. Следвам мойте си цености и не се интересувам от чуждите. Вместо да гледаш че хората са начомерени и има боклук по улиците виж цветята в градинката и приятелите около теб.
    Едно е да си егоист и съвсем друго оптимист . Не мога да съм егоист и това от една не е хубаво . Не мога да гледам чуждото нещастие и да не помогна ако мога . Не става да не обръщам вснимание на околните , защото нещатаза които се боря зависи от тях , а когато хората ти пречат в реализацията на нещо ставаш зависим от тях .Боря се например с кучетата по улицата по хуманен начин (или поне се опитвам) , обаче когато на ден се изхвърля по най-малко едно куче всичко отива на вятъра Не мога да гледам само напред по моя си път и да не ме вълнува никой друг . Не всеки е като по-голямата част от хората .... И съм горда със себе си че не съм като другите , макар че хората понякога те мислят за луд и тн .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си