.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Нео-Нази

Нео-Нази

Е,какво мислите ? за/против,давайте мнения...гледал доста от подрастващите в моят град се правят на нещо подобно като "скинари" ...доста неориентирани деца има...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на SolusChristus
    ^Много исторически точен филм.

Също така 2 стека динамит гръмнаха като 200 кила тротил.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Много тъп и неверен филм. Иначе нацитата у лево.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    спрете да ме храните че филма е тъп даже не съм го гледал още
    само използвах картинката да си изразиме мнението кратко и ясно:
    нацитата на нож и т'ва е!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Улицата
    Може би против.Все пак не трябва да се позволяват такива прояви

Филма е адски тъп...(както и да е)
    Мисълта ми беше,че повечето си мислят че като са скинари и са против ЦИГАНИТЕ и ТУРЦИТЕ са истински скинове,а всъшност не е така,те дори не се интр. от тяхната идеология....
    И аз със ръка на сърцето казвам че мразя в дъното на душата си ЦИГАНИТЕ,но не съм скинар...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Rounder, има и скинари, които наистина следват идеологията на Хитлер.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    @Rounder, защо да са неориентирани децата? Ти си неориентиран щом говориш за
    нещо подобно като "скинари"
    Ориентирай се ТИ, преди да публикуваш повърхностни мнения... Иначе тази тема на никъде няма да потръгне...

Град
    Улицата
    Е до 1 степен е прав.Повечето "скинари" го правят за да превлечат и някои да им обърне внимание.Което ги прави всъщност неориентирани.Защото и те незнаят какво правят.А не заради основната цел.

Град
    My empire of Dirt.
    Хитлер е бил невероятни свръх-човек и е плакал на Вагнер, но в крайна сметка сам си е теглил куршума. Егати и свръх-философията, "борбени до край".

"Оох, майн паррад, ъ-ъ-ъ-ъ! "

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Хитлер е бил невероятни свръх-човек и е плакал на Вагнер, но в крайна сметка сам си е теглил куршума. Егати и свръх-философията, "борбени до край".

@Ballbreaker, пишеш огромни простотии! Ницше е харесвал Вагнер... Всъщност защо ли да се занивам с това да ти обяснявам. Ако реално ти беше интересно, щеше да имаш повече представи...

Мега фен Аватара на ZipFail
    И една добавка - въпросното самоубийство на Хитлер и до днес не е доказано

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi

@Ballbreaker, пишеш огромни простотии! Ницше е харесвал Вагнер... Всъщност защо ли да се занивам с това да ти обяснявам. Ако реално ти беше интересно, щеше да имаш повече представи...
    Всъщност, ако ТИ се интересуваше, щеше да знаеш, че Ницше САМ се е отрекъл от Вагнер, след като последният пада на колене пред християнството.

Ницше CONTRA Вагнер. Документи на един психолог 1889

@Ballbreaker, просто отбелязах факт, харесвал го е в даден етап от живота си. Останалото са подробности. Не ставай дребнав!

Град
    My empire of Dirt.
    Тогава това, което каза, няма никаква връзка с факта дали Хитлер го е харесвал или не.

Това, което ти каза е същата измислица

Град
    My empire of Dirt.
    В крайна сметка не е трудно човек да се досети, че говоря абсолютно метафорично.

Иначе за какво ли щях да цитирам Ку-Ку...

Град
    софия
    ми кво мога да кажа смърт за фашизма

Тази тема не е ли за форума "Политика" .. както и да е...

За скинарите ще кажа, че само в бивши "комунистически" държави са преобладаващо нацисти. На запад антифа е пъти по голяма от смешните фашисти. Оригиналните скинхедове са аполитични.
    Иначе нео-нацистите са объркани деца. Хубавото е, че 90% от нео-нацитата са такива до максимум 25-29 годишни . Даже много им дадох. Смърт за фашизма и расизма!

идеалите на фашизма са прекалено възвишени,а мерките за постигането им са прекалено крайни според мен колкото до подрастващите, които взимат участие в такъв тип движения и организации аз мисля, че всеки има право на избор какво,къде,кога,как,колко и с кой да прави нещо
    Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...

Цитирай Първоначално написано от DedoViMraz
    На запад антифа е пъти по голяма от смешните фашисти.
    Окей...

И пак къде ги мешате скинари и нацисти, пълни противоположности са, би трябвало да се мразят.
    Друг е въпросът, че в България всеки втори с бръсната глава, слушащ Кредъл Ъф Филт се нарича „скинар“ и вярва в идеите на Хитлер, което си е пълен смях.
    Да не говорим пък, че футболните агитки(или по - скоро хорчета) бият повече малцинства, отколкото един средностатистически „нацист“ в нашата мила страна.
    Та много е относително, когато се говори за тези неща по родните земи.. попринцип са ми безразлични, въпреки че подкрепям няколко фрагмента от фашизма, например това, че само най - силните народи/държави успяват да владеят света, което в крайна сметка е реалност днес и всички знаем чии задници лижем вмомента.

• Heroin, be the death of me
      Heroin, it's my wife and it's my life

Цитирай Първоначално написано от ElectricWizard
    И пак къде ги мешате скинари и нацисти, пълни противоположности са, би трябвало да се мразят.
    Друг е въпросът, че в България всеки втори с бръсната глава, слушащ Кредъл Ъф Филт се нарича „скинар“ и вярва в идеите на Хитлер, което си е пълен смях.
    Да не говорим пък, че футболните агитки(или по - скоро хорчета) бият повече малцинства, отколкото един средностатистически „нацист“ в нашата мила страна.
    Та много е относително, когато се говори за тези неща по родните земи.. попринцип са ми безразлични, въпреки че подкрепям няколко фрагмента от фашизма, например това, че само най - силните народи/държави успяват да владеят света, което в крайна сметка е реалност днес и всички знаем чии задници лижем вмомента.
    Абсолютно подкрепям тва мнение

Обществата се сплотяват, чрез идеята за общ враг на тази група хора.
    В случая нео-нацистите, които не съм сигурен че са много в България, но се подмятат имена на бивши скин рок групи, се опитват да сплотяват местното българско общество от бели хора, като представят за враг малцинствата, най-вече роми и турци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си