- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Нео-Нази
Е,какво мислите ? за/против,давайте мнения...гледал доста от подрастващите в моят град се правят на нещо подобно като "скинари" ...доста неориентирани деца има...
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^Много исторически точен филм.
Също така 2 стека динамит гръмнаха като 200 кила тротил.![]()
спрете да ме храните че филма е тъп даже не съм го гледал още![]()
само използвах картинката да си изразиме мнението кратко и ясно:
нацитата на нож и т'ва е!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Може би против.Все пак не трябва да се позволяват такива прояви![]()
Филма е адски тъп...(както и да е)
Мисълта ми беше,че повечето си мислят че като са скинари и са против ЦИГАНИТЕ и ТУРЦИТЕ са истински скинове,а всъшност не е така,те дори не се интр. от тяхната идеология....
И аз със ръка на сърцето казвам че мразя в дъното на душата си ЦИГАНИТЕ,но не съм скинар...
Rounder, има и скинари, които наистина следват идеологията на Хитлер.
@Rounder, защо да са неориентирани децата? Ти си неориентиран щом говориш заОриентирай се ТИ, преди да публикуваш повърхностни мнения... Иначе тази тема на никъде няма да потръгне...нещо подобно като "скинари"
Е до 1 степен е прав.Повечето "скинари" го правят за да превлечат и някои да им обърне внимание.Което ги прави всъщност неориентирани.Защото и те незнаят какво правят.А не заради основната цел.![]()
Хитлер е бил невероятни свръх-човек и е плакал на Вагнер, но в крайна сметка сам си е теглил куршума. Егати и свръх-философията, "борбени до край".![]()
"Оох, майн паррад, ъ-ъ-ъ-ъ!"
@Ballbreaker, пишеш огромни простотии! Ницше е харесвал Вагнер... Всъщност защо ли да се занивам с това да ти обяснявам. Ако реално ти беше интересно, щеше да имаш повече представи...Първоначално написано от Ballbreaker
И една добавка - въпросното самоубийство на Хитлер и до днес не е доказаноПървоначално написано от Ballbreaker
![]()
Всъщност, ако ТИ се интересуваше, щеше да знаеш, че Ницше САМ се е отрекъл от Вагнер, след като последният пада на колене пред християнството.Първоначално написано от filmimilmi
Ницше CONTRA Вагнер. Документи на един психолог 1889
@Ballbreaker, просто отбелязах факт, харесвал го е в даден етап от живота си. Останалото са подробности. Не ставай дребнав!
Тогава това, което каза, няма никаква връзка с факта дали Хитлер го е харесвал или не.
Това, което ти каза е същата измислица![]()
В крайна сметка не е трудно човек да се досети, че говоря абсолютно метафорично.![]()
Иначе за какво ли щях да цитирам Ку-Ку...
ми кво мога да кажа смърт за фашизма
Тази тема не е ли за форума "Политика" .. както и да е...
За скинарите ще кажа, че само в бивши "комунистически" държави са преобладаващо нацисти. На запад антифа е пъти по голяма от смешните фашисти. Оригиналните скинхедове са аполитични.
Иначе нео-нацистите са объркани деца. Хубавото е, че 90% от нео-нацитата са такива до максимум 25-29 годишни . Даже много им дадох. Смърт за фашизма и расизма!
идеалите на фашизма са прекалено възвишени,а мерките за постигането им са прекалено крайни според менколкото до подрастващите, които взимат участие в такъв тип движения и организации аз мисля, че всеки има право на избор какво,къде,кога,как,колко и с кой да прави нещо
![]()
Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...
Окей...Първоначално написано от DedoViMraz
![]()
![]()
![]()
И пак къде ги мешате скинари и нацисти, пълни противоположности са, би трябвало да се мразят.
Друг е въпросът, че в България всеки втори с бръсната глава, слушащ Кредъл Ъф Филт се нарича „скинар“ и вярва в идеите на Хитлер, което си е пълен смях.
Да не говорим пък, че футболните агитки(или по - скоро хорчета) бият повече малцинства, отколкото един средностатистически „нацист“ в нашата мила страна.
Та много е относително, когато се говори за тези неща по родните земи.. попринцип са ми безразлични, въпреки че подкрепям няколко фрагмента от фашизма, например това, че само най - силните народи/държави успяват да владеят света, което в крайна сметка е реалност днес и всички знаем чии задници лижем вмомента.
Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life
Абсолютно подкрепям тва мнениеПървоначално написано от ElectricWizard
![]()
Обществата се сплотяват, чрез идеята за общ враг на тази група хора.
В случая нео-нацистите, които не съм сигурен че са много в България, но се подмятат имена на бивши скин рок групи, се опитват да сплотяват местното българско общество от бели хора, като представят за враг малцинствата, най-вече роми и турци.