- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любимия и устните му :P
и така моя приятел както много други момчета предполагам ползва разни балсамчета за устни да не му се напукват и да не му се исушават...та има един много стар от онези плодовите и е много мазен и аз не го одобрявам много на вкус и искам да му купя някой нов и много много вкусен се пак аз половината го изяждам надявам се че ще можете да ми помогнете и да ме посаветвате нещичко ако може цени и снимки ще е много добре мерси предварително![]()
![]()
![]()
дори и да ползвам балсам, гледам да не е с вкус на малинка сеш'се
Боже, докъде стигнахме! Вече вместо момчето да се дразни от гланца/балсама за устни на момичето, момичето се дразни на гланца на гаджето си, че даже и иска да му купува друг.![]()
По-смислени мнения.
w0sh
нЕма такива неща :Д
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
![]()
![]()
ми не мога пък да разбера какъв ти е проблема ела се целувай ти с него да видиш дали ще ти е приятно да си цялата мазна ама мазма ама кво да ти кажа ако нямаш мнение по темата по-добре не пиши става ли не сам те питала как се развива човечеството и докаде сме стигнали не мисля че съм питала нещо кое знае какво
Кажи му да си купи на leocrema - един червен,с аромат на ягодка.![]()
![]()
Аз много го харесвам (то е балсам за устни даже,не гланц) - вкусен е,приятен,и не лепне грам. Само 3 лв. Може да си го менкате даже!
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ако започне да си слага гланц ...... значи не е моя човек..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
значи е нечия принцеса ..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ее вие пак и вие ме убихте то е хубаво и наистина приятно не да е червисан до уши а просто да са му меки устните ама със стойностен балсам![]()
Оближи го![]()
мерси много Sunshin3 ще го потърся утре в някоя аптека направо ще го изям целия :![]()
+1Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
И тая тема ако не е ебавкаНе се учудвам вече на нищо , но все пак не бях чувала за момче да си слага гланц , още малко червило няма ли да си сложи ( освен ако момчето не е с хомосексуални наклонности ) wtf
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
утре може да се подразни и от фон дьо тена му и да й се при ще да му купи по-светъл. п*далска му работаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но все пак по-добре меки и кадифени устни-отколкот некфи изпръхнали накъсани,кървящи и боцкащи от сухота
![]()
по прости хора не бях виждала не говоря за червило или за грим а за обикновен балсам, на който му се напукват усните знае колко е гадно и как боли явно вие си ходите с нацепени устни като на заек ,апак тва за фон дютена беше просто върха благодаря все пак на всички ,но явно вече в този сайт хората само се подиграват вместо да дадат някакво смислено менние
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Забелязал съм от доста време че има няколко човека от форума които само се подиграват обиждат и не казват нищо полезно.Заеби ги тия нещастнициПървоначално написано от vesi777
ko stawaaa
^ Абсолютно! Те са супер лоши хора и не заслужават дори имената им да се споменават!
Педалщина. Такова нещо мъж трябва да слага само преди лягане, при положение, че са му много напукани. Бахти гейовете последно време...
Temet Nosce
벨야카