.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

за любимия и устните му :P

и така моя приятел както много други момчета предполагам ползва разни балсамчета за устни да не му се напукват и да не му се исушават...та има един много стар от онези плодовите и е много мазен и аз не го одобрявам много на вкус и искам да му купя някой нов и много много вкусен се пак аз половината го изяждам надявам се че ще можете да ми помогнете и да ме посаветвате нещичко ако може цени и снимки ще е много добре мерси предварително

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    дори и да ползвам балсам, гледам да не е с вкус на малинка сеш'се
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Боже, докъде стигнахме! Вече вместо момчето да се дразни от гланца/балсама за устни на момичето, момичето се дразни на гланца на гаджето си, че даже и иска да му купува друг.

По-смислени мнения.

w0sh

нЕма такива неща :Д
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

ми не мога пък да разбера какъв ти е проблема ела се целувай ти с него да видиш дали ще ти е приятно да си цялата мазна ама мазма ама кво да ти кажа ако нямаш мнение по темата по-добре не пиши става ли не сам те питала как се развива човечеството и докаде сме стигнали не мисля че съм питала нещо кое знае какво

Град
    million miles away (:
    Кажи му да си купи на leocrema - един червен,с аромат на ягодка. Аз много го харесвам (то е балсам за устни даже,не гланц) - вкусен е,приятен,и не лепне грам. Само 3 лв. Може да си го менкате даже!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ако започне да си слага гланц ...... значи не е моя човек..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    значи е нечия принцеса ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

ее вие пак и вие ме убихте то е хубаво и наистина приятно не да е червисан до уши а просто да са му меки устните ама със стойностен балсам

Guest
    Оближи го

мерси много Sunshin3 ще го потърся утре в някоя аптека направо ще го изям целия :

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    значи е нечия принцеса ..
    +1
    Шофирай разумно - стигни жив!

И тая тема ако не е ебавка Не се учудвам вече на нищо , но все пак не бях чувала за момче да си слага гланц , още малко червило няма ли да си сложи ( освен ако момчето не е с хомосексуални наклонности ) wtf
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Боже, докъде стигнахме! Вече вместо момчето да се дразни от гланца/балсама за устни на момичето, момичето се дразни на гланца на гаджето си, че даже и иска да му купува друг.
    утре може да се подразни и от фон дьо тена му и да й се при ще да му купи по-светъл. п*далска му работа
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    утре може да се подразни и от фон дьо тена му и да й се при ще да му купи по-светъл. п*далска му работа

но все пак по-добре меки и кадифени устни-отколкот некфи изпръхнали накъсани,кървящи и боцкащи от сухота
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

по прости хора не бях виждала не говоря за червило или за грим а за обикновен балсам, на който му се напукват усните знае колко е гадно и как боли явно вие си ходите с нацепени устни като на заек ,апак тва за фон дютена беше просто върха благодаря все пак на всички ,но явно вече в този сайт хората само се подиграват вместо да дадат някакво смислено менние

Голям фен Аватара на Callisto
    Братчет ми подари един гланц на Ейвън на гаджето ми със шоколад. Много е хубав и вкусен...да не кажа, че моя тъпчо го изяде. Доказано безвреден е! :P

Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Цитирай Първоначално написано от Shely
    е нееее

Цитирай Първоначално написано от vesi777
    по прости хора не бях виждала не говоря за червило или за грим а за обикновен балсам, на който му се напукват усните знае колко е гадно и как боли явно вие си ходите с нацепени устни като на заек ,апак тва за фон дютена беше просто върха благодаря все пак на всички ,но явно вече в този сайт хората само се подиграват вместо да дадат някакво смислено менние
    Забелязал съм от доста време че има няколко човека от форума които само се подиграват обиждат и не казват нищо полезно.Заеби ги тия нещастници
    ko stawaaa

^ Абсолютно! Те са супер лоши хора и не заслужават дори имената им да се споменават!

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    NIVEA for men.. :P

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Педалщина. Такова нещо мъж трябва да слага само преди лягане, при положение, че са му много напукани. Бахти гейовете последно време...
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си