.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Педалщина. Такова нещо мъж трябва да слага само преди лягане, при положение, че са му много напукани. Бахти гейовете последно време...
    Напълно съгласен.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Град
    Пловдив
    еййй много нежни станахте бе ... то не са балсами, коли маски на крака, ръце, нежни копринени дрешки и какви ли не още идиотщини ... трябва да върнат казармата пак!
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Aааа... значи момичетата трябва да си слагат балсамчета и др глупости, а щом момче си сложи тва е нередно! Що аз да съм мекичка, а той да не е ???? Браво на всички момчета, които се грижат и за себеси и за момичетата, които целуват

Град
    Русе
    На Нивеа са хубави

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от LisiCa
    Aааа... значи момичетата трябва да си слагат балсамчета и др глупости, а щом момче си сложи тва е нередно! Що аз да съм мекичка, а той да не е ???? Браво на всички момчета, които се грижат и за себеси и за момичетата, които целуват
    Даа, браво на момчетата, които се грижат за косата си, кожата си, ноктите си, обезкосмяването си (напълно), грима си, дрешките си, обувките си повече отколкото момичетата, наистина браво! Наистина трябва да върнат казармата, да ги видим педалчетата какво ще правят.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

И защо всяко момче,което се грижи за външния вид и се къпе по често от един път в годината трябва да е гей? По добре ли е някав космат,смръдлив,ама нали е истинси мъж айде

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    И защо всяко момче,което се грижи за външния вид и се къпе по често от един път в годината трябва да е гей? По добре ли е някав космат,смръдлив,ама нали е истинси мъж айде
    точно.
    нали не си говорим занекфикрайности ,а просто за поддържане все пак е 21 век
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Защо свързвате слагането на балсам за устни с педалщина или обескосмяване на ръце , крака и т.н. ? Да използва балсама на Нивеа . Нито мирише на нещо нито цвят има , нито нищо . По - хубаво ли ще е да ходи с напукани устни , да си ги гризе и да му опъват? Големите мъже сте се събрали няма що .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Нали знаеш, че има голяма разлика м-у изгладени дрехи, добра лична хигиена и мазане на гримове и джвакане на гел върху главата всеки ден?
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от sexymen8934
    УСТНИТЕ НА ХИТЛЕР СА МНОГО МЕКИ А МУСТАЧКИТЕ МУ СА ПЪЛНИ С ВЛАКНА ))))))))))))))))))))))))))
    Сигурно е голям кеф да целуваш зомби.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

I ♥ machoka Супер фен

Той ако си слага гланц не трябва ли да го прави вечер или сутрин докато не е сред много хора?Понеже ми се струва малко странно да ходи "мазен"(както ти казваш)...смисъл,кажи му да си го слага вечер преди лягане,да му седи през цялата нощ и на сутринта устните ще са му много меки.Не е нормално да се целуваш с момче,което носи гланц по дяволите...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Sorry, ама ако е истинско момче няма да си купи някъв с вкус на ягода, егати гейското.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    По-добре избери нещо натурално ... Да не е с вкус на ягода или роза ... Се пак е момче
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си