- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любимия и устните му :P
Напълно съгласен.Първоначално написано от umri
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
еййй много нежни станахте бе ... то не са балсами, коли маски на крака, ръце, нежни копринени дрешки и какви ли не още идиотщини ... трябва да върнат казармата пак!
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Aааа... значи момичетата трябва да си слагат балсамчета и др глупости, а щом момче си сложи тва е нередно!Що аз да съм мекичка, а той да не е ???? Браво на всички момчета, които се грижат и за себеси и за момичетата, които целуват
![]()
![]()
![]()
На Нивеа са хубави![]()
Даа, браво на момчетата, които се грижат за косата си, кожата си, ноктите си, обезкосмяването си (напълно), грима си, дрешките си, обувките си повече отколкото момичетата, наистина браво! Наистина трябва да върнат казармата, да ги видим педалчетата какво ще правят.Първоначално написано от LisiCa
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
И защо всяко момче,което се грижи за външния вид и се къпе по често от един път в годината трябва да е гей?По добре ли е някав космат,смръдлив,ама нали е истинси мъж айде
![]()
точно.Първоначално написано от Alex4o0o
нали не си говорим занекфикрайности ,а просто за поддържане все пак е 21 век
Защо свързвате слагането на балсам за устни с педалщина или обескосмяване на ръце , крака и т.н. ? Да използва балсама на Нивеа . Нито мирише на нещо нито цвят има , нито нищо . По - хубаво ли ще е да ходи с напукани устни , да си ги гризе и да му опъват? Големите мъже сте се събрали няма що .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Нали знаеш, че има голяма разлика м-у изгладени дрехи, добра лична хигиена и мазане на гримове и джвакане на гел върху главата всеки ден?Първоначално написано от Alex4o0o
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Сигурно е голям кеф да целуваш зомби.Първоначално написано от sexymen8934
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Той ако си слага гланц не трябва ли да го прави вечер или сутрин докато не е сред много хора?Понеже ми се струва малко странно да ходи "мазен"(както ти казваш)...смисъл,кажи му да си го слага вечер преди лягане,да му седи през цялата нощ и на сутринта устните ще са му много меки.Не е нормално да се целуваш с момче,което носи гланц по дяволите...
Sorry, ама ако е истинско момче няма да си купи някъв с вкус на ягода, егати гейското.