.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: хммм....

хммм....

емм...значи има едно момче да не кажа мъж,той е на 19,аз съм на 13.Аз го харесва и тои ме харесва.(това е въведението)

Та историята ми е такава в досегашните ми връзки търсех зарибявка и да има с какво да се занимавам,но сега испитвам нещо странно хем имам чуства към него хем пък и някакси го осещам много близък смисъл не искам от него зарибявката ами го искам като човек т.е искам да съм с него но искам всичко да се крепи на доверие и разговори а не на целувки и прегрътки..,в него намирам нещо повече...

имам чуството че от когато го познавам съм пораснала и гледам на света от други очи това възможно ли е или е временно увличанне...[[някак странно ми е ей така изведнъж погледа ми се промени]] ии вобще цялата се промених преди гледах какво ми либства и само се оплаквах а сега гледам какво имам и съм много позитивна...просто никога не съм се променяла за толкова кратко време...незнам какво да правя даже...

[[извинявам се за правописни грешки]]

Град
    million miles away (:
    Стопля ми се душата като прочета нещо такова (може би,защото ми е толкова познато), затова:

Първо се увери,че и той изпитва същото като теб. Ако е така,би било наистина прекрасно.

A иначе няма какво да му мислиш: Отпусни се,това е невинна детска любов (любимата ми <33 ) изпитва се един път в живота,затова си я изживей с кеф. ;]]

Блазе ти.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

той ми каза че има чуства към мен.., но не прави първата крачка..,

Хахахаха ти луда ли си ? Какво бъдеще имате ? Ти си на 13 ГОДИНИ !! Осъзнай се малко !!! Занимавай се с момчета 1-2 год. по-големи от теб , но не и 19 годишни ... Просто става смешно.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от chochii
    той ми каза че има чуства към мен.., но не прави първата крачка..,
    Чувствата не само се казват, те се показват, помисли в/у това
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от StefanovN19
    Хахахаха ти луда ли си ? Какво бъдеще имате ? Ти си на 13 ГОДИНИ !! Осъзнай се малко !!! Занимавай се с момчета 1-2 год. по-големи от теб , но не и 19 годишни ... Просто става смешно.

+

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от 0utlawz

+
    К'во му е смешното и странното,всякакви неща стават по тоя свят вече,вие от това се възмущавате. Пффф...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck

+
    К'во му е смешното и странното,всякакви неща стават по тоя свят вече,вие от това се възмущавате. Пффф...
    О да...всякакви неща стават...от небето валят бонбонки всеки ден,има хора с по 4-5 ръце...и то не малко! На облаците има картинки,а от земята никнат жаби и близалки. йеей <3

13 годишно детенце с 19 (20 да е кръгло число) годишен батко ух <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

+
    Ми за теб нормално ли е на 13 год. да се занимава с някав на 19,тя дори не може да му предложи това което той иска....

+
    Аз не съм казал , че не стават . Обаче е супер комично ... Представям си този на 19год. какъв боклук е , че да се занимава с 13 годишна хлапачка,която има още жълто около устата

Град
    million miles away (:

+
    Аз не съм казал , че не стават . Обаче е супер комично ... Представям си този на 19год. какъв боклук е , че да се занимава с 13 годишна хлапачка,която има още жълто около устата
    Е сега.. Не им светим,нищо не се знае. И аз не казвам,че ще се омъжва за него,казвам и просто да се отпусне и да си изживее детската любов,докато дойде ред на по-сериозна.

^^^ Относно по-нагоре: Кифла е мн по-як nickname от Щрудел. Стига с тая злоба, и иронията ти също не струва.

Град
    Улицата
    споко... неа тръгнете.Ти мислиш ли? Постави се на негово място.Аз ако съм на 19 и да тръгна с 13 годишна? Дори да имам чувства нали хората ще ми се подиграват и плюят по пътя.Ша има изрази от рода "ц-ц-ц толкоз ли си закъсал, че чак 13 годишни" и мазно изсмиване в лицето.Колкото да милува за теб шанса е 1 на 1000000.Така че не се прави илюзии.Не искам да те разочаровам, то ти казвам действителноста

Мега фен
    Град
    <3
    Да си изживее детската любов в разочарование заради 19 годишен,който ще я за*бе когато си иска? мдаа...много добро решение ^^

Щрудел е по-благозвучно и е най <3 за това ти отстъпвам Кифла <3 ^_^

И...не съм злобно...злобата е скучно нещо..не ми се занимава ^_^
    4XCOKИ

Град
    million miles away (:
    ^^ Ок де,не се засягай чак толкова. ;D Спирам,започна да става доста банално..

А останалите защо сте толкова тесногръди по отношение на възрастта?? И аз бях така едно време,докато не видях подобна история при едни мои приятели,които са заедно от 3-4 год (тя-на 18,той-на 24) и си се обичат. Е,шанс...

А останалите защо сте толкова тесногръди по отношение на възрастта?? И аз бях така едно време,докато не видях подобна история при едни мои приятели,които са заедно от 3-4 год (тя-на 18,той-на 24) и си се обичат. Е,шанс...
    принципно наистина няма лошо моми4ето да си изживее любовта,но просто вероятността да остане много наранена и разо4арована е доста голяма
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен
    Град
    <3
    Не се засягам ^^ Не можеш да ме засегнеш понеже не ми пука за теб и не си ми никаква. х)

И къде сравняваш 18-24 и 13-19? Оо...

13 е дете
    18 по-голямо дете...момиче отиващо към жена..има разлика ^^
    4XCOKИ

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka

принципно наистина няма лошо моми4ето да си изживее любовта,но просто вероятността да остане много наранена и разо4арована е доста голяма
    Тя вече има чувства към него,като се разделят така или иначе ще й е кофти,ама ще й мине. Затова детска любов казвам..

За вечно неразбралите: казах че ходят от 4 год. Тоест в началото тя е била на 14,вече е на 18. ^^

вярно е ,4е пак ще й е кофти,но аз просто казвам,за да е по-подготвена,да не й дойде като гръм от ясно небе.ина4е искрено й пожелавам много щастие завбъдеще,все пак никой няма как да знае със сигурност какво ще стане
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Педобеар одобрява.

Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Първо няма нищо лошо момчето да е по - голямо от тебе , дори ако възрастовата граница е по - голяма , но ти си на 13 години . В такъв случай вече тва не важи . Порастни още няколко години , че тогава няма да си личи толкова разликата . И на тая възраст по - добре не се занимавай , че после разочарованата ще си ти и няма какво да иска от тебе освен едно , а ти не можеш да му го дадеш , защото си малка .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
    споко... неа тръгнете.Ти мислиш ли? Постави се на негово място.Аз ако съм на 19 и да тръгна с 13 годишна? Дори да имам чувства нали хората ще ми се подиграват и плюят по пътя.Ша има изрази от рода "ц-ц-ц толкоз ли си закъсал, че чак 13 годишни" и мазно изсмиване в лицето.Колкото да милува за теб шанса е 1 на 1000000.Така че не се прави илюзии.Не искам да те разочаровам, то ти казвам действителноста

хорското мнение след мойто погребение [[той ме научи на това]]

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Първо няма нищо лошо момчето да е по - голямо от тебе , дори ако възрастовата граница е по - голяма , но ти си на 13 години . В такъв случай вече тва не важи . Порастни още няколко години , че тогава няма да си личи толкова разликата . И на тая възраст по - добре не се занимавай , че после разочарованата ще си ти и няма какво да иска от тебе освен едно , а ти не можеш да му го дадеш , защото си малка .

мм той вобще не иска това...и едвали ще го поиска скоро време защото той също знае че съм малка...а и някой беше споменал да си търся някой на мойте години..емм те сичките на мойте години са шибани бройкаджии..!

Град
    million miles away (:
    Е 13 годишни бройкаджии не съм виждала още .. И такова чудо ли има?!

Иначе cinderella_gugutka го каза най-елементарно: Щом искаш да си с него - бъди си,но бъди подготвена за раздяла все някога. Е т'ва е!

Re: хммм....

емм...значи има едно момче да не кажа мъж,той е на 19,аз съм на 13.Аз го харесва и тои ме харесва.(това е въведението)
    ДО ТУК СЪМ ЧЕЛ,НЯМА И ДА ПРОДЪЛЖА!
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: хммм....

емм...значи има едно момче да не кажа мъж,той е на 19,аз съм на 13.
    Така, така ... 13
    Та историята ми е такава в досегашните ми връзки
    Какво, моля.. ?

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си