- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хммм....
Господи ти казваш, че до сега си била с момчетата за развлечение? расъждаваш така и си само на 13 и колко си ги сменилалелеее.. и за мен тая разлика си е голямка,в смисъл ти си детеее, а той вече го е минал този етап, иска друго.според мен такава връзка няма мн бъдеще.макар,че ти си зн наистина как сидят нещата, но не се залъгвай, че на 13 год. гледаш на света различно и сериозно.повървай, че не е така
![]()
разни хора, разни идеали...
Дори и да изпитва чуства към теб,не предприема нищо заради тая разлика,което си е доста глупаво.Ако си готова да му предложиш всичко от което има нужда (секс) давай смело напред,но ако се оставяш на чуствата,има голяма вероятност да останеш с разбито сърце накрая.
аха .. искаш да е нещо по - специално от прегръдки и целувки .. сега си помисли той какво иска на неговите години??![]()
+ това .. на 13 си и го чувстваш различен от предишните ти връзкии??? яя пааак??!?!![]()
![]()
![]()
п.с.мм не си извинена .. прекалено тъпи са ..Първоначално написано от chochii
![]()
хахахахаха-звезди видях като прочетох АДСКИ неграмотния ти пост-земи се научи да пишеш не като некоя мангалка та тогава имай връзки-и колко си ги имала до сега?![]()
![]()
![]()
хммммм...о да и тоз е на 19 тепърва има бал а,у,заминаване в друг град/чужбина евентуално ти ко майка си дириш аджеба-стига си се филмирала ![/size]
neka si izjivee lubovta kakvo kato tq e na 13 a toi na 19 i az imah takava vryzka kato bqh na 13godini no za syjalenie stana tochno ortnoto na tova koeto tvyrdqt tuk vs ostanali.AZ go naranih i zarqzah sled 2 godishna vryzka zashtoto mu obeshtah mn neshta a bqh tolkova malka.takache neka sama reshi kakvo shte napravi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
shtom taka si mislish....NE ME POZNAVASH TAKCHE NEDEI DA GOVORISH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
Ама кой ти мисли за бъдещето! Да се взимат докато се обичат/харесват/зарибяват/нз кво правят, пък ако ще след седмица да скъсат. Да не би ти не си ходил с човек, с когото не сте имали никакво бъдеще? Всеки който е под 17-18 години няма почти никакво бъдеше, с когото и да тръгне, защото е ясно, че в тийнейджърските години нещата се менят често и бързо. Но не е там въпросът.Първоначално написано от StefanovN19
Авторке, аз съм изпитвала същото почти и според мен ти просто го харесваш повече като човек, като израснал човек /в сравнение с тебе/, харесваш държанието му, виждаш нещо различно в него от твоите приятели и познати... Иначе казано най-вероятно просто го приемаш по-като приятел... така си мисля... тъй че ще е хубаво да тръгнете, защото да сте и приятели, и гаджета ви дава повече шансове, нещо като бонус време, но пък може и да не се получи. Нищо не казвам де, само те предупреждавам, ама иначе пробвай. Като той не прави първата крачка, направи я ти. И без това вече сте си изяснили взаимоотношенията.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от chochii
Абе ходете си, ама никакъв секс, че по българските закони до 14 НЕ МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееее ! Ако сте във Филипините и на 12 може, ама по бг-законите - не става. Т.е. трябва да го държиш на сухо 1 година, иначе е опасно, чаткаш ли?
Good luck, Bad luck, Luck...
Още си малка и глупава![]()
не се сещаш че те използва. някой ден ще разбереш![]()
Разбери какво чувства той.
Ако има чувства и ако имаш желание - дерзай.
Помисли си добре обаче. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
според мен няма смисъл рано или късно той ще те зареже и ти ще страдаш няма смисъл