- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хммм....
Ама кой ти мисли за бъдещето! Да се взимат докато се обичат/харесват/зарибяват/нз кво правят, пък ако ще след седмица да скъсат. Да не би ти не си ходил с човек, с когото не сте имали никакво бъдеще? Всеки който е под 17-18 години няма почти никакво бъдеше, с когото и да тръгне, защото е ясно, че в тийнейджърските години нещата се менят често и бързо. Но не е там въпросът.Първоначално написано от StefanovN19
Авторке, аз съм изпитвала същото почти и според мен ти просто го харесваш повече като човек, като израснал човек /в сравнение с тебе/, харесваш държанието му, виждаш нещо различно в него от твоите приятели и познати... Иначе казано най-вероятно просто го приемаш по-като приятел... така си мисля... тъй че ще е хубаво да тръгнете, защото да сте и приятели, и гаджета ви дава повече шансове, нещо като бонус време, но пък може и да не се получи. Нищо не казвам де, само те предупреждавам, ама иначе пробвай. Като той не прави първата крачка, направи я ти. И без това вече сте си изяснили взаимоотношенията.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy