.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Мега фен Аватара на machoka

На горещия стол е...... w0sh

Наздраве!

какво учиш?

как е стОдентския живот?

наздраве, я.

колега уош, кажи вижданията си относно СУ. оправда ли очакванията, с които навлезе там?

любими руски групи? а неруски?

ако трябваше да си в друга специалност освен в твоята, в коя би бил?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Колко уош си?

П.П. Не беше ли на стола преди 2-3 месеца или на мене ми е уошо?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    какво учиш? - Вече съм 4-ти семестър психология с предмети, както следва : Психология на личността, Статистически методи в психологията, Социална психология, Психология на развитието в Детско-юношеска възраст, Педагогическа психология и Психология на здравето

как е стОдентския живот? Зимата беше бая СтОден защото нямах печка, ама пролет пукна вече всичко е на харабията. Търся си работа, защото определено тая година има къде да си харча парите. И се понаучих да си готвя

сега излитам като молец от нас. Ще оговарям sp
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на SolusChristus
    =3?

В /k/ влизаш ли често, че има някъв българин там и не го знам кой е?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    колега уош, кажи вижданията си относно СУ. оправда ли очакванията, с които навлезе там? - Не влязох в СУ с големи очаквания, но бих казал, че не е толкова зле, колкото се описва от недоброжелатели. Наистина, системата е стара, но под въздействието на Студентски Съвет и някои по-свободомислещи преподаватели, виждаме светлина в края на тунела. Основен проблем за мен в Алма матер е липсата на каквато и да е достъпна инормация и то за важни неща, които дори могат да ти косват дипломата. Относно преподаването мисля, че на места има какво да се желае, но проеподавателите ни са сериозни и интелигентни хора и оправдават доверието ни.

любими руски групи? а неруски? - Напоследък все повече се дистанцирам от музиката, вече рядко мога да си пусна дори winampa, но определено харесвам 5nizza(макар да са украинци). С руската сцена не съм толкова запознат, защото основното училище ме настрои доста негативно към този език и културата като цяло. Няма да откажа препоръка обаче. Чужди банди: слушам всякакви стилове и много банди ми харесват, в момента слушам малко по-елегантните thievery corporation.

ако трябваше да си в друга специалност освен в твоята, в коя би бил?
    Мисля, че бих се чувствал най-много в свои води ако учех PR или журналистика. Въпреки това и в психологията смятам,че мога да се развия.

Колко уош си? - Сега с тея звезди съм много Уош. SRSLY - пишман станах с тоя ник. Ще взема да го сменя.

П.П. Не беше ли на стола преди 2-3 месеца или на мене ми е уошо? - Май бях септември, ама като няма по-интересни хора от мен.

=3? - Дам, както и failblog и други.

В /k/ влизаш ли често, че има някъв българин там и не го знам кой е? - рядко влизам вече у майкта на всички форуми, но ако го правя, то е у /b/

и last.fm-ец

Кои са ти любимите теми, свързани с това което учиш, на които обичаш да дискутираш/спориш?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    И се понаучих да си готвя
    *Какво можеш да готвиш? ^__^

*Търпелив ли си?
    *Всяко нещо си има граници...ДА или НЕ и защо? ( : И как мислиш...защо много хора казват "За любовта няма граници" ?
    *В какъв момент/период от живота си си искал да избягаш от всичко и всички? (ако изобщо е имало такъв)
    *Как беше онова,което се казваше когато човек не може да заспи? ;х xD ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Hath any one verily existed a stones throw vnwavering qvite assvred to employ thee ventvre yonder desireth to become appear vastly similar?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Кои са ти любимите теми, свързани с това което учиш, на които обичаш да дискутираш/спориш? - Аз обичам живия спор като начин за комуникация и доста често попадам умишлено в такива моменти. Не мога да кажа , че имам любими теми с оглед това, че всеки спор си е уникален и не го решавам с клиширани фрази и други стари номерца. Въпреки това най-често мисля, че се хващам в спор за несъзнавана мотивация и несъзнавани процеси (като цяло), защото много хора не искат да приемат тяхното съществуване

*Търпелив ли си? - Особено към другите хора съм прекалено търпелив и понякога ми се качват на главата. Към належащи проблеми също подхождам с търпение и спокойствие, но по-умерено.
    *Всяко нещо си има граници...ДА или НЕ и защо? ( : И как мислиш...защо много хора казват "За любовта няма граници" ? Сложно ми е да отговоря толкова конкретно, защото не си поставям цел да имам точно мнение по тези екзистенциални въпроси. Смятам, че човешкото съзнание е ограничено и като такова не може да си представи безграничността. Относно границите в поведението : те са поставени от един социум като целта е по-успешно общуване и по-добро взаимодействие между членовете му. За да сме успешни в този социум трябва да спазваме тези граници иначе ще бъдем отритнати. На тази крехка възраст "социална изолация" може да звучи авантюристично, но хич не е. Има граници, доколкото те са по-скоро желателни. И накрая за любовта : Очевидно зад този израз хоратао са искали да вложат идеята, че всеки може да се влюби във всеки. Това само на теория е реално, защото любовта изцяло си зависи от индивида, неговите предразсъдъци и идеали. Един напълно свободен от социални и морални влияния човек наистина би бил способен да въплъти тази безгранична любов в себе си, но му трябва втори такъв, за да се допълнят. Такъв човек не съществува.
    *В какъв момент/период от живота си си искал да избягаш от всичко и всички? (ако изобщо е имало такъв) - Защо ми е да бягам? До мен няма никого, аз винаги съм си бил сам и е нямало какво да ме плаши, за да искам да избягам.
    *Как беше онова,което се казваше когато човек не може да заспи? ;х xD ^_^ Кратката мантра е "О мани падне хум" ; Дългата не я помня.

*Какво можеш да готвиш? ^__^ - Този го забравих. Пържа си картофи, бъркам яйца, правя омлети, пека банички, пържа меса, пека картофи, варя боб и леща.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Hath any one verily existed a stones throw vnwavering qvite assvred to employ thee ventvre yonder desireth to become appear vastly similar?

Това ми е трудничко да си го преведа, но мисля, че е невъзможно и никога не се е случвало.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    <3
    ^_^

*Кое/какво/кой те успокоява?
    *Имаш ли някой странен навик ? ^_^
    *Споделяш ли? Ако да с кого най-много?
    *Чувстваш ли се неразбран и ако да опитваш ли се да промениш това?
    *Защо не използваш емотиконки>? ^_^
    *Има ли нещо...детско,което правиш и сега като голям...всъщност чувстваш ли се голям,сериозен,отговорен...? : )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Това ми е трудничко да си го преведа, но мисля, че е невъзможно и никога не се е случвало.
    http://wiki.answers.com/Q/Has_anyone...look_more_like

Изпуснал си. :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Хахаха. Аз си мислех,че е архаичен английски.

Поредния трол.

и last.fm-ец

Какво ти харесва в PR-a и защо би се занимавал с него?
    Мислиш ли, че би бил добър в тази област? Защо?
    Би ли останал да работиш в България или ако имаш възможност би заминал за чужбина?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Ще сложиш ли на стола amk933?

Какво мислиш за "България търси талант"?

А за "Вечерното шоу с Дейвид Летърман"?

Като човек, който учи психология, мислиш ли, че психологията е една също толкова точна наука, колкото ... химията примерно. Ако не, защо мислиш така? И мислиш ли, че тя някога тя би могла да бъде.
    Пречи ли ти факта, че изучаваш една неточна наука, пълна със изключения или точно това ти е интересно. (ако отговора на първият ти въпрос е 'не').

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Какво ти харесва в PR-a и защо би се занимавал с него? Харесва ми креативния елемент, гъвкавостта и екстраверсията, които са необходими, за да си успешен в тази област. Смятам, че ги притежавам, но и в психологията също имат приложение
    Мислиш ли, че би бил добър в тази област? Защо? По гореспоменатите причини
    Би ли останал да работиш в България или ако имаш възможност би заминал за чужбина? Е това е един въпрос, по който напоследък доста мисля. Преди бях убеден, че искам да остана и да живея тук, но вече не съм толкова сигурен. Сис сигурност ще уча в чужбина, но дори и да се върна, не знам дали ще мога да гледам западащатани страна ,и не знам дали ще мога да възпитам деца и да гледам семейство в нея. Засега съм в патово състояние по този въпрос. Само времето ще покаже.
    Ще сложиш ли на стола amk933? - Обмислям да му предложа, ако се съгласи, здраве да е

Какво мислиш за "България търси талант"? - Какво мога да мисля. Не показва нищо скандално или невиждано. Бях гледал чуждите варианти на този формат и преди. Има големи простаци, на които мога да се посмея, но за жалост няма някакъв изявен талант, който да грабва. Един вентрилог много липсва на това шоу.

А за "Вечерното шоу с Дейвид Летърман"? - Абсолютно никога не съм го гледал и нямам намерение. Не съм фен на телевизията така и така.

Като човек, който учи психология, мислиш ли, че психологията е една също толкова точна наука, колкото ... химията примерно. Ако не, защо мислиш така? В тази наука теченията са много и всяко от тях представя различна гледна точка върху човешката психика. Някои течения се осланят предимно на изследвания и проучвания и те наистина показват доста точни данни, други парадигми (например психоанализата) се основават на частни случаи. В тази си същност те са не научни и с тях може да се спекулира. Но определено химията си е много по-точна наука, така да се каже.
    И мислиш ли, че тя някога тя би могла да бъде. Не могат всички психични процеси да се вкарат в таблица.
    Пречи ли ти факта, че изучаваш една неточна наука, пълна със изключения или точно това ти е интересно. (ако отговора на първият ти въпрос е 'не'). Не ми пречи, защото с този калейдоскоп от идеи, който ми се представя аз мога да видя много различни гледни точки ида обогатя себе си, както персонално, така и професионално.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    *Кое/какво/кой те успокоява? - Да чета приятна и смислена книга. Да видя света през очите на героя.
    *Имаш ли някой странен навик ? - Странните навици понякога са признаци на хистерия, слава Богу, нямам.
    *Споделяш ли? Ако да с кого най-много? - Със себе си споделям най-вече. Ако съм наясно със вътрешното си аз, то мога да реша всичките си проблеми.
    *Чувстваш ли се неразбран и ако да опитваш ли се да промениш това? - Неразбран съм, но това не ми пречи. Дори не се чувствам такъв, а знам, че е така. Това ми дава чувство за уникалност, което не виждам у много хора.
    *Защо не използваш емотиконки>?- защото са изкуствени.
    *Има ли нещо...детско,което правиш и сега като голям - Понякога обичам да се катеря по дърветата и ми се иска да си направя къщичка там.
    ...всъщност чувстваш ли се голям,сериозен,отговорен...? - Усещам социлния натиск върху мен. Обществото иска да бъда отговорен и сериозен, а пък аз май още не съм съвсем готов.

С извинения на Щрудела, че не съм видял този клъстър от въпроси.

Съжалявам.

и last.fm-ец

Кога ше правим спам в любов??
    Има ли бе?
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Гледал ли си "Полет над кукувиче гнездо" и какво мислиш за МакМърфи и Рачед?

Какво мислиш за лоботомията?

За електрошока?

Практикуват ли се в днешно време?

Одобряваш ли подобни практики?

Разкажи за най-бруталното ти напиване.
    Audio ergo sum

Какво би направил за пари?
    А за много пари?
    Кой са трите качества, който мразиш у човека?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Това, че си модератор не пречи ли на бъдещият ни спам в Любов (виждам, че и Тузаро отвори тема за това)

Щастлив ли си в момента?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си