- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- косми по коремчето..
Та значи..искам да ви питам с какво да махам космите си по коремчето? Тъй като лятото пробвах с депилатор,ам не се изчистиха хубаво.След това започнах да ги бръснано не искам и това лято да ги бръсна,а искам да започна да ги махам още от сега.Та какво бихте ми препоръчали?
![]()
Ако си правиш кола маска някъде, използвай малко от нея и за коремчето![]()
Еми не..бръсна се.Но може и да опитам с кола маскаПървоначално написано от Melanie
![]()
Опитай - много по-трайно е и ще имаш най-малко 2 седмици спокойствие![]()
ам ще опитам..мерсиПървоначално написано от Melanie
![]()
СПРИ!! Правиш огромна грешка с бръсненето ...
Използвай пинсета,кола маска или епилатор,но не и самобръсначка !!
моля самобръсначка на корема![]()
ще ти стане като мъжка брада![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да, не използвай самобръсначка. Кола-маската е вариант, също е епилатора (някои имат специални приставки и торбички с течност, които се поставят във фризера, и преди епилация се използват за охлаждане). Може и да отидеш при козметик. Успех!![]()
Кола маска или епилатор.От личен опит ти казвам,че кола маската боли по-малко,но с епилатора по-бавно излизат отново...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
+1Първоначално написано от nadincety
... Живей с мечти, а не със спомени ...
даПървоначално написано от rosencetooo
![]()
Просто аз
++++++++Първоначално написано от rosencetooo
![]()
Ъъъъъъ втф?!?!?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На корема с бръсначка?! Ти момиче не си добре, сигурна съм. После как изобщо си се показала на плажа така?
airplanes..
Аз бих ти препоръчала да ги изрусиш - хем си ги имаш, хем не се виждат. И готово. По-рационално мислете !![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
к'во я овикахте всички.. :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Действай с кола маска
Е опитай с пинсета да ги оскубеш.Не вярвам да си чак толкова космата там.Друг вариант е да си купиш ленти и с тях.
ем точно..бръснех гиПървоначално написано от twilightHeart
но вече няма да повторя тази грешка
![]()
със съмобрасначката най-много да ти пораснат още по големиПървоначално написано от Neopitom3na
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
е ако не ги беше бръснала щях да ти предложа да си ги изрусиш.аз го правя веднъж през лятото и повече не се занимавам
няма любов
А с какво ги изрусявате?Първоначално написано от iLoveChocolate
..нежна въздишка спряла дъха, шепот копринен докоснал душата, желание скрито в летяща звезда. Поглед открил най- скритите мисли, ръце разгадали таен копнеж ..![]()
боже това с бръсненето е голяма грешка..при отстраняването им косъма израства бързо по дебел и по тъмен..
което е отвратително на корем и то на момиче![]()
![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Дамм и според мен всичко друго е по-подходящо от бръсненето. Аз си махам космите на подмишниците с пинсета и после имам 2-3 седмици спокойствие и като порастнат не боцкат много по-добре еПървоначално написано от nadincety
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl