- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЦИГАРИТЕ: Кога,къде,защо,с кого изпушихте първата си цигара?
Така кажете кога къде защо на колко години с кого изпушихте първата си цигара. Пушите ли още? Хареса ли ви? Как се чувствахте тогава?
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Ми, в даскало - първа и последна, не ми хареса и не уша. Предполагам, че не се класирам из между "готините"?
Беше на село с една приятелка, беше ей така, защото не вярваше, че мога. Не беше кой знае какво, не мога да кажа, че ми е харесало. Не продължих да пуша и сега не пуша, нямам и намерение.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не и некога не бих пропушила от "гъзария" както провят 90% от хората на нашата възраст![]()
![]()
Ами помня от части първата си цигара, и ще разкажа на кратко.
Бях си в къщи, лятото на 2006, изживявах все още депресията от двойката получена на изпита по математика, и взех една цигара от табакерата на татко, беше светлосин средец и после много кашлях![]()
Тогава никак не ми хареса, и не пушех, но началото на учебната година почнах да си пуша и все ще го правя, за което съжалявам вече..![]()
Вафла..
Ми бях на 14-15 едни приятели ми дадаха ама аз не исках и отидох сам в една горичкаи ми беше мн гадно, после пробвах пак и го махнах после след 2 години пак бях пробвал ама само 1 път и от тогава не съм пушил и нямам намерение.
За моя радост още не съм опитала първата си цигара. Не съм се изкушавала, защото димът ме дразни и ми става гадно.
Беше лято 2007. Майка ми винаги ми е казвала за цигарите, че когато дръпнеш, все едно нещо стиска дробовете ти и започваш да кашляш. Помня, че опитах Вайсрой червен. Мама се оказа права, нищо хубаво не усетих, а даже гадно ми стана, закашлях се и започна да ми киселее в устата. Опитах именно, защото ми беше любопитно дали ще стане така - е, явно стана. Това беше и от тогава не. Не харесвам цигарите, не пуша, нямам и намерение някога да пропушвам.![]()
Случвало ми се е само да си дърпам също..иначе първата си цигара изпуших с френдките ми.Цигарата беше силна,но ми хареса.И от цигарата на една друга бивша фр.съм пушила ии много ми хареса![]()
само исках да си дърпам после
но не пуша,още не рискувам
![]()
На 14. От много време се канех да опитам и все не се наканвах. Един ден бях ядосана, минах през един магазин и си купих две цигари на дребно... Ххахаха... И се прибрах и запалих, не изпуших и една цяла. Две седмици след това си купих първата кутия. И при все че беше първата седмица на декември, в нея са останали пет-шест цигари, при все, че съм дала толкова на другите... Представете си за три месеца и половина колко много съм изпушила. Та, не пуша почти, даже се каня да я изхвърля тая кутия, да не стане така, че нашите без да искат да я намерят и да имам проблеми за едното нищо.
+Първоначално написано от kris4ety14
Сигурно спадам към задръстените зубърчета.. не ми пука.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
на 14.да ,още пуша..но гледам да не се пристрастявам и да не е много често.хареса ми и се чувствах добре ;д честно казано не си и бях помисляла ,че ще пуша..бях против цигаритеПървоначално написано от ThePrettyReckless
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
бях на 12 смешна работа ..с момичетата от класа ми ... тогава пропуших за .. не знам.. ама няколко месеца .. ама пушех някви тъпи слаби ... после спрях и на 13 паксамо че тогава бях като кумин по 1 - 2 кутии на ден.. няква ляпетия .. тогаа наистина пушех за гъзария .. отново ги спрях .. и сега съм на 15 и пуша от няколко месеца ама вече си е за удоволствие .. а не шот другите така правят.. и си става и навик ... а защо пробвах ли... ами на 12 ... защото всички други го правехаа.. ако бях на сегащните си години не бих .. обаче тогава .. лапешка история
![]()
бях малък 9-10 може би, еми пушех защото всички го правехано братовчед ми ма хвана и от тогава до сега да съм изпушил 5 цигари най-много :]
предпочитам тревата пред цигарите![]()
<N>
1вата ми цигара беше в 5ти клас...Прайх се на 'дупе' няколко дни и спрях...
Преди 2 години изведнъж ми се допуши, купих си цигари и запалих с един приятел...До сега си пуша
на 17 съм
В четвърти клас пробвах щото ми беше любопитно. После в шести клас пуших една година от гъзария. След това почнах да спортувам и ги зарязах. Сега като се събирам с приятели на маса ми се случва да изпуша по някоя, просто защото ми се допушва, но това се случва рядко. Сигурно в училище ме смятат за готиния непушач, но не ми пука.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На 14 бях.Септември 2008ма..Купих си две цигари,седнах на терасата на стаята си и пробвах.Не за да се правя на интересна,а от любопитство-хареса ми иии така...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
бях на 15. Големите тийн депресии. Майка ми беше казала, че почнала да пуши, щото успокоявало. Тогава краднах 1 цигара от кутията на баща ми, червен Вайсрой беше, и изпуших 1/2 от нея на терасата. Беше гадно.. После, след няколко дни още 1/2, после почнах по цяла, после почнах да си купувам цигари.. И така![]()
Дръпнах си на 7 от цигарата на единия ми братовчед ;d Иначе 1-вата сериозна цигара,изпуших на 13...
Еми бяхме се сабрали някой хора от класа ми и така... сещате се няма как да се цепиш от колектива.. за тва пробвах ,, не ми хареса след този случай мина малко време пак 1 2 3 .. ама сега не пуша , и нямам намерение да пуша само си пиивам![]()
5ти клас. Някакви наборки ме подлъгаха . Иначе съм пушила доста пъти . Принципно като пийна ... Но напоследък правя нито едното, нито другото.
П.П: Не съм пушач.Поне не активен.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Бях на 12-13,ако не и по-малка..С една приятелка си купихме лилава ева,тогава беше още 2 лв...Хареса ми,аз затова пуша и сега..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от L0ST
Обещанието е учтива форма на отказване.