.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

ЦИГАРИТЕ: Кога,къде,защо,с кого изпушихте първата си цигара?

Така кажете кога къде защо на колко години с кого изпушихте първата си цигара. Пушите ли още? Хареса ли ви? Как се чувствахте тогава?
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Мега фен Аватара на L0ST
    Ми, в даскало - първа и последна, не ми хареса и не уша. Предполагам, че не се класирам из между "готините"?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Беше на село с една приятелка, беше ей така, защото не вярваше, че мога. Не беше кой знае какво, не мога да кажа, че ми е харесало. Не продължих да пуша и сега не пуша, нямам и намерение.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Не и некога не бих пропушила от "гъзария" както провят 90% от хората на нашата възраст

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами помня от части първата си цигара, и ще разкажа на кратко.
    Бях си в къщи, лятото на 2006, изживявах все още депресията от двойката получена на изпита по математика, и взех една цигара от табакерата на татко, беше светлосин средец и после много кашлях
    Тогава никак не ми хареса, и не пушех, но началото на учебната година почнах да си пуша и все ще го правя, за което съжалявам вече..
    Вафла..

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ми бях на 14-15 едни приятели ми дадаха ама аз не исках и отидох сам в една горичка и ми беше мн гадно, после пробвах пак и го махнах после след 2 години пак бях пробвал ама само 1 път и от тогава не съм пушил и нямам намерение.

За моя радост още не съм опитала първата си цигара. Не съм се изкушавала, защото димът ме дразни и ми става гадно.

Град
    around the world !
    Беше лято 2007. Майка ми винаги ми е казвала за цигарите, че когато дръпнеш, все едно нещо стиска дробовете ти и започваш да кашляш. Помня, че опитах Вайсрой червен. Мама се оказа права, нищо хубаво не усетих, а даже гадно ми стана, закашлях се и започна да ми киселее в устата. Опитах именно, защото ми беше любопитно дали ще стане така - е, явно стана. Това беше и от тогава не. Не харесвам цигарите, не пуша, нямам и намерение някога да пропушвам.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Случвало ми се е само да си дърпам също..иначе първата си цигара изпуших с френдките ми.Цигарата беше силна,но ми хареса.И от цигарата на една друга бивша фр.съм пушила ии много ми хареса само исках да си дърпам после но не пуша,още не рискувам

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    На 14. От много време се канех да опитам и все не се наканвах. Един ден бях ядосана, минах през един магазин и си купих две цигари на дребно... Ххахаха... И се прибрах и запалих, не изпуших и една цяла. Две седмици след това си купих първата кутия. И при все че беше първата седмица на декември, в нея са останали пет-шест цигари, при все, че съм дала толкова на другите... Представете си за три месеца и половина колко много съм изпушила. Та, не пуша почти, даже се каня да я изхвърля тая кутия, да не стане така, че нашите без да искат да я намерят и да имам проблеми за едното нищо.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    За моя радост още не съм опитала първата си цигара. Не съм се изкушавала, защото димът ме дразни и ми става гадно.
    +
    Сигурно спадам към задръстените зубърчета.. не ми пука.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    with Christopher Drew <3

Re: ЦИГАРИТЕ: Кога,къде,защо,с кого изпушихте първата си циг

Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    Така кажете кога къде защо на колко години с кого изпушихте първата си цигара. Пушите ли още? Хареса ли ви? Как се чувствахте тогава?
    на 14.да ,още пуша..но гледам да не се пристрастявам и да не е много често.хареса ми и се чувствах добре ;д честно казано не си и бях помисляла ,че ще пуша..бях против цигарите
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

бях на 12 смешна работа ..с момичетата от класа ми ... тогава пропуших за .. не знам.. ама няколко месеца .. ама пушех някви тъпи слаби ... после спрях и на 13 пак само че тогава бях като кумин по 1 - 2 кутии на ден.. няква ляпетия .. тогаа наистина пушех за гъзария .. отново ги спрях .. и сега съм на 15 и пуша от няколко месеца ама вече си е за удоволствие .. а не шот другите така правят.. и си става и навик ... а защо пробвах ли... ами на 12 ... защото всички други го правехаа.. ако бях на сегащните си години не бих .. обаче тогава .. лапешка история

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    бях малък 9-10 може би, еми пушех защото всички го правеха но братовчед ми ма хвана и от тогава до сега да съм изпушил 5 цигари най-много :]
    предпочитам тревата пред цигарите
    <N>

Супер фен Аватара на brokeninside13
    1вата ми цигара беше в 5ти клас...Прайх се на 'дупе' няколко дни и спрях...
    Преди 2 години изведнъж ми се допуши, купих си цигари и запалих с един приятел...До сега си пуша
    на 17 съм

Мега фен Аватара на Chacho
    В четвърти клас пробвах щото ми беше любопитно. После в шести клас пуших една година от гъзария. След това почнах да спортувам и ги зарязах. Сега като се събирам с приятели на маса ми се случва да изпуша по някоя, просто защото ми се допушва, но това се случва рядко. Сигурно в училище ме смятат за готиния непушач, но не ми пука.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На 14 бях.Септември 2008ма..Купих си две цигари,седнах на терасата на стаята си и пробвах.Не за да се правя на интересна,а от любопитство-хареса ми иии така...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    бях на 15. Големите тийн депресии. Майка ми беше казала, че почнала да пуши, щото успокоявало. Тогава краднах 1 цигара от кутията на баща ми, червен Вайсрой беше, и изпуших 1/2 от нея на терасата. Беше гадно.. После, след няколко дни още 1/2, после почнах по цяла, после почнах да си купувам цигари.. И така

Повече от фен
    Дръпнах си на 7 от цигарата на единия ми братовчед ;d Иначе 1-вата сериозна цигара,изпуших на 13...

Еми бяхме се сабрали някой хора от класа ми и така... сещате се няма как да се цепиш от колектива.. за тва пробвах ,, не ми хареса след този случай мина малко време пак 1 2 3 .. ама сега не пуша , и нямам намерение да пуша само си пиивам

Бях в 6 клас, ако не се лъжа. Бях с едно момиче в кафе, която пуши и я помолих да си дръпна. Иначе миналата година - на 16г. изпуших цяла цигара.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    5ти клас. Някакви наборки ме подлъгаха . Иначе съм пушила доста пъти . Принципно като пийна ... Но напоследък правя нито едното, нито другото.
    П.П: Не съм пушач.Поне не активен.

Град
    In the middle of Nowhere
    Бях на 12-13,ако не и по-малка..С една приятелка си купихме лилава ева,тогава беше още 2 лв...Хареса ми,аз затова пуша и сега..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Ми, в даскало - първа и последна, не ми хареса и не пуша. Предполагам, че не се класирам из между "готините"?
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си