- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-романтичното място, където сте го направили?
Еми, мисля че въпроса е ясен. Който иска да каже.![]()
![]()
На покрива на общинаа 18тия етаж ....![]()
One 4 the money , two 4 the show
Ами у тях,но беше покрил цялото легло с розички и ме занесе [буквално] до там и беше прекрасно...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
В трамвая.....
ебавам се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
addiced - Гошо тя общината е по-ниска
Сега в петъка ми каза, че ще ме заведе на едно мног красиво място. Аз малко му се изсмях и му казах " Йеее ще ходим на сметището, пу аз съм Ед, а ти Еди!"![]()
Накрая ме заведе извън София на едно езеро. Наистина беше адски красиво...е вярно нямаше да строим база от боклуци на сметището, но пак си беше яко.Беше купил сандвичи и кола и си направихме пикник. Вечерта го направихме край езерото под звездите и беше адски красиво.
![]()
+ прав си БожооооооПървоначално написано от Voxa
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Не обичам да го правя романтичноправила съм го на изключително много места, но не романтични
![]()
Няма романтично място, има романтично преживяване.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
я тихо там и 2мата кфо знаете вия аз сам и архитекта има етажи и под земятаПървоначално написано от pebals
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Поради обостоятелствата - в кола до водопад, през нощта.Не беше зле.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Callisto
МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2010 6:52 pm Заглавие:
Сега в петъка ми каза, че ще ме заведе на едно мног красиво място. Аз малко му се изсмях и му казах " Йеее ще ходим на сметището, пу аз съм Ед, а ти Еди!" Very Happy
Накрая ме заведе извън София на едно езеро. Наистина беше адски красиво...е вярно нямаше да строим база от боклуци на сметището, но пак си беше яко. Smile Беше купил сандвичи и кола и си направихме пикник. Вечерта го направихме край езерото под звездите и беше адски красиво. Smile
Край езерото под звездите март месец .... трошиш ли пари за антибиотици или вие не се сабличахте мн![]()
![]()
Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!
в леглото ?!
Иначето наистина съм леко настинала, но само гълото ме боли.
Гърлото а?![]()
![]()
Първоначално написано от tobii
![]()
![]()
И аз си го помислих
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
На Моето любимо място - това са бая високи скали от който се ижда целия град...но бяхме в колата защото не беше много топло![]()
![]()
![]()
за мене тфа беше когато правихме година аз отидах в тях той беше окрасил стаята си така че почти не можех да я позная . върхо прозорците имаше червено покривало с цветя от които ефекта в стаята беше като полутъмнина с червен оттенък на самите прозорци имаше 12 балона за всеки месец оформени в сърце , а посредата една собственоръчно препечена хартия![]()
която наподобяваше паргамент , на който имаше стихотворение за мен (а най сладкото беше че имаше грешка
![]()
)таа хартията беше закачена за сърцата с сребърно синджирче което в момента нося
![]()
продължавам с остатъка на стаята на земята имаше като постеля с цветчета от рози и отстрани възглавнички а около тях 4 големи червени свещи
![]()
въпреки че това беше неговата стая си остава наи романтичното моясто на което съм го правила
звучи по скоро като мечта, а не реалност...Първоначално написано от kis4etyyy
![]()
и аз така си помислих но си зех балоните в къщи и в момента препечената хартия седи на стената в нас![]()
а гривната не я свалям от ръката
![]()
![]()
онзи ден имаше направо ураган
![]()
вятър и дъжд колкото искаш
![]()
и ми беше спр смешно как тои се мъчеше да спаси сички балони когато ги поисках
![]()
това си остава 1 път в живота
![]()
за др може да е мечта но за мен беше реалност![]()
![]()
![]()
В Морската градина в Бургас