.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Кое е най-романтичното място, където сте го направили?

Еми, мисля че въпроса е ясен. Който иска да каже.

Град
    asfasfasfasfasfas
    На довара пред нас

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Няма такова
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    ДжойнтЛенД
    На покрива на общинаа 18тия етаж ....
    One 4 the money , two 4 the show

някой друг?

Ами у тях,но беше покрил цялото легло с розички и ме занесе [буквално] до там и беше прекрасно...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

В трамвая.....

ебавам се

леко леко

addiced - Гошо тя общината е по-ниска

Голям фен Аватара на Callisto
    Сега в петъка ми каза, че ще ме заведе на едно мног красиво място. Аз малко му се изсмях и му казах " Йеее ще ходим на сметището, пу аз съм Ед, а ти Еди!"
    Накрая ме заведе извън София на едно езеро. Наистина беше адски красиво...е вярно нямаше да строим база от боклуци на сметището, но пак си беше яко. Беше купил сандвичи и кола и си направихме пикник. Вечерта го направихме край езерото под звездите и беше адски красиво.

Re: леко леко

Цитирай Първоначално написано от Voxa
    + прав си Божоооооо
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не обичам да го правя романтично правила съм го на изключително много места, но не романтични

Няма романтично място, има романтично преживяване.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    ДжойнтЛенД

Re: леко леко

Цитирай Първоначално написано от pebals
    Цитирай Първоначално написано от Voxa
    + прав си Божоооооо
    я тихо там и 2мата кфо знаете вия аз сам и архитекта има етажи и под земята
    One 4 the money , two 4 the show

Град
    Roma, Italia
    Поради обостоятелствата - в кола до водопад, през нощта. Не беше зле.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Callisto
    МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2010 6:52 pm Заглавие:
    Сега в петъка ми каза, че ще ме заведе на едно мног красиво място. Аз малко му се изсмях и му казах " Йеее ще ходим на сметището, пу аз съм Ед, а ти Еди!" Very Happy
    Накрая ме заведе извън София на едно езеро. Наистина беше адски красиво...е вярно нямаше да строим база от боклуци на сметището, но пак си беше яко. Smile Беше купил сандвичи и кола и си направихме пикник. Вечерта го направихме край езерото под звездите и беше адски красиво. Smile

Край езерото под звездите март месец .... трошиш ли пари за антибиотици или вие не се сабличахте мн
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Prostiq
    Callisto
    МнениеПуснато на: Вто Мар 23, 2010 6:52 pm Заглавие:
    Сега в петъка ми каза, че ще ме заведе на едно мног красиво място. Аз малко му се изсмях и му казах " Йеее ще ходим на сметището, пу аз съм Ед, а ти Еди!" Very Happy
    Накрая ме заведе извън София на едно езеро. Наистина беше адски красиво...е вярно нямаше да строим база от боклуци на сметището, но пак си беше яко. Smile Беше купил сандвичи и кола и си направихме пикник. Вечерта го направихме край езерото под звездите и беше адски красиво. Smile

Край езерото под звездите март месец .... трошиш ли пари за антибиотици или вие не се сабличахте мн
    Ако не помниш тогава беше много топло, даже не само тогава, а в продължение на 3/4 дена. Иначето наистина съм леко настинала, но само гълото ме боли.

в леглото ?!

Иначето наистина съм леко настинала, но само гълото ме боли.

Гърлото а?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от tobii
    Иначето наистина съм леко настинала, но само гълото ме боли.

Гърлото а?
    И аз си го помислих
    Шофирай разумно - стигни жив!

На Моето любимо място - това са бая високи скали от който се ижда целия град...но бяхме в колата защото не беше много топло

за мене тфа беше когато правихме година аз отидах в тях той беше окрасил стаята си така че почти не можех да я позная . върхо прозорците имаше червено покривало с цветя от които ефекта в стаята беше като полутъмнина с червен оттенък на самите прозорци имаше 12 балона за всеки месец оформени в сърце , а посредата една собственоръчно препечена хартия която наподобяваше паргамент , на който имаше стихотворение за мен (а най сладкото беше че имаше грешка )таа хартията беше закачена за сърцата с сребърно синджирче което в момента нося продължавам с остатъка на стаята на земята имаше като постеля с цветчета от рози и отстрани възглавнички а около тях 4 големи червени свещи въпреки че това беше неговата стая си остава наи романтичното моясто на което съм го правила

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kis4etyyy
    за мене тфа беше когато правихме година аз отидах в тях той беше окрасил стаята си така че почти не можех да я позная . върхо прозорците имаше червено покривало с цветя от които ефекта в стаята беше като полутъмнина с червен оттенък на самите прозорци имаше 12 балона за всеки месец оформени в сърце , а посредата една собственоръчно препечена хартия която наподобяваше паргамент , на който имаше стихотворение за мен (а най сладкото беше че имаше грешка )таа хартията беше закачена за сърцата с сребърно синджирче което в момента нося продължавам с остатъка на стаята на земята имаше като постеля с цветчета от рози и отстрани възглавнички а около тях 4 големи червени свещи въпреки че това беше неговата стая си остава наи романтичното моясто на което съм го правила
    звучи по скоро като мечта, а не реалност...

и аз така си помислих но си зех балоните в къщи и в момента препечената хартия седи на стената в нас а гривната не я свалям от ръката онзи ден имаше направо ураган вятър и дъжд колкото искаш и ми беше спр смешно как тои се мъчеше да спаси сички балони когато ги поисках това си остава 1 път в живота

за др може да е мечта но за мен беше реалност

Град
    Бургас
    В Морската градина в Бургас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си