- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Видео карта
Здравейте на всички!
Ще трябва да подновя видео картата ми. Искам да ми предложите хубави видео карти(от 512МБ нагоре), и ако може цените.![]()
Kind regards loveUpeps4o
Здравей "loveUpeps4o".
Тъй като не знам каква ти е конфигурацията на РС-то, абсолютно произволно ти избрах три модела видео карти... Ако не друго поне ще можеш да се насочиш в правилната посока! Ето ги и тях:
1. ATi HD5570, 1GB PowerColor PCI-E, DDR3, 128bit, HDMI & DVI (HDCP) - Щракни точно тук!!!
2. GF GT 240, 512MB Asus ENGT240/DI/512MD3, PCI-E, DDR3, 128bit, HDMI & DVI - Щракни точно тук!!!
3. GF 9800GT, 512MB Asus EN9800GT/DI/512MD3, PCI-E, DDR3, 256bit, HDMI & DVI (HDCP) - Щракни точно тук!!!
![]()
Ами ако е с AGP?![]()
![]()
Първоначално написано от Cybershot
Аха...(от 512МБ нагоре)
Ако е на AGP - веднага бих препоръчал на автора, преди да мисли за смяна на Видео Картата, първо да си смени "кошника"... :PПървоначално написано от Cybershot
doomkillerr МЕРСИ. Ти пазарувал ли си от този магазин? Ако да ще ми кажеш ли доволен ли си,колко време е доставката? ATi HD5570, 1GB PowerColor PCI-E, DDR3, 128bit, HDMI & DVI (HDCP) Тази ми хареса. Видях, че не е скъпа![]()
От кой магазин?!?!Първоначално написано от loveUpeps4o
- Ако имаш предвид "Jar Computers" - не съм пазарувал от онлайн магазина им, но те са един от основните доставчици на компютърна техника за България! Предполагам, че това ще отговори на въпросите ти: Често задавани въпроси (щракни точно тук!)
Успех от мен!![]()