- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За 47 ДнИ...
Здравейте!Една приятелка е на 10години![]()
и е в 4-ти клас.Слад 47 дни ще ходи на екскурзия с класа си.Сподели ми, че иска да отслабне, защото смята, че е дебела.Та иска да отслабне, за да я хареса едно момче.
![]()
![]()
![]()
Ще ми предложите ли какво да ѝ кажа,
![]()
![]()
![]()
![]()
за да ѝ помогна?
НяКоЙ мЕ хАрЕсВаТ дРуГи Не, Но МеН ТоВа ВъЛбЩе Не Ме ...
ето това е в 4ти клас иска да отслабне заради момче ;хх
На 10 години???Според мен 90 дневната диета. Даже и нея ме е малко страх да предложа, защото момичето е само на 10 години. Но все тази диета не е чак толкова строга и според мен е по удачна за нейната възраст.
знайм ги ние тея 'приятелки'..
Та, в четвърти клас си, НЕ пробвай с диети не е хубво за .. всъщност за нищо не е хубаво, особено на тази възраст. Малка си и организма ти се нуждае от всичко(въглехидрати, мазнини, белтъци, витамини ..), за да расте правилно и за да си здрава.
Пък и заради момче.. нещо в 4ти клас ти е рано малко, де, ама нали ние с реколта преди 2000-та година, сме с острарели схващания ..
Но ако на всяка цена си решила да отслабнеш, спортувай..
пробвай нещо съобразено с възрастта и физическото състояние.
Бягай си там с приятелки, хем забавно, хем полезно .. играйте народна туй онуй ..
И да кажа, че и аз на 10 бях леко пухкава, а сега не можеш да ме познаеш .. Слабоо, чак да ти се иска да надебелееш ..![]()
ПС: виж си подписа( с леките правописни и естетически грешки), и го следвай ..
' едни те харесват, други не, ама въобще да не ти пука ..'![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Олеле, колко си ТЪПАААА.Първоначално написано от anna93
![]()
![]()
![]()
То е ясно, 4е темата е ебавка някаква, ама ти ме изуми с тъпотията си... Потресена съм.
Ами тя дебела ли е или не е, защото ако е дебела може да яде по-малко хляб и да избягва сладкишите, но не мисля, че ще е добре да е на диета.. все пак е на 10г.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Стига,деПървоначално написано от PinkFloydSound
едно тъпо мнение не те прави олигофрен непременно...
По темата:спортувай и по-малко сладкиши и чипс
Когато си на 10 години диети не се спазват...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
на 10г. ти е рано да спазваш диети,по-добре се стигни и спортувай,отколкото диети да спазваш,в момента растеж и се развиваш,а мислиш за диета![]()
![]()
Движи се повече и намали сладкото,какви са тези диети на 10г.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
++Първоначално написано от billytalent
smile-it's the second best thing you do with your lips
мацка,знаеме ги тия "приятелки".Мога да гарантирам че точно това момиче си ти .. познава се по името ти .. емотиконтките ,които използваш ,абе общо взето по всичкоПървоначално написано от xXxNaDiTyYyxXx
.. Иначе по темата - 90 дневната диета , ноо на 10 години ее малко рано ..
Неприлично Щастлива .. : )
Да Ви кажа, че аз не ви питам, за да съдите дали съм аз или е приятелка.Аз искам съвет.Няма значение дали е за мен или за някой.Искам просто съвет.
П.П.Добре аз съм!Доволни ли сте?Аз искам съвет.(както вече казах)
Наистина ти е рано за диети. Ако от сега почнеш на 16-17 ще имаш сумати болести от тия работи.
Какви са тия момчета в четвърти клас? По какво ви съдят, забравила съм явно.Какво може да искаш от момиче четвърти-пети клас - големи цици или да прави хубави свирки, да е слаба и гримирана, да е тупирана и фризирина? Омг, малка си още да се подлагаш на какви ли не мъчения, че да те хареса някакво момченце четвърти клас.
Разби ме, мацка. Виж си подписа и после погледни темата. Парадокс, а?!
Да не е спам... Никакви диети. Хората ти казаха. Карай колело, играй на народна топка и не яж много тестени и сладки храни.
Хахахахаха, знаим ги вика тея приятелкиПървоначално написано от gabi7u
,как закова детето, грам жал нямаш ;d
Колкото и банално на звучи-ходи да си играеш с куклите![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Biskfitka
Aз не играя с кукли от 2 години...тъй че
Това е израз,метафора....толкова си малка,че даже не можеш да я разбереш или се "отваряш".Искаш диета(нейна си работа).Почни 90 дневната.Много пъти ти го казаха.Напиши в гугъл "90 дневна диета".Този е най-добре да направи ако ще прави диети.Първоначално написано от xXxNaDiTyYyxXx
ETO:http://lmgtfy.com/?q=90+%D0%B4%D0%BD...B5%D1%82%D0%B0
Абе какви диети на 10?!![]()
![]()
Изобщо защо й давате идеи? НА 10 Е. За диета не може и дума да става.
СПОРТУВАЙ. Това е начинът. Избий си от главата диетите!!! Лично съм виждала какво се случва от екстремни диети, гладуване... Страшно е! Запиши се на плуване, тенис, волейбол, баскетбол... Спорт му е майката.
ама то дИтето като е решило поне да почне най-добрата за неговата възраст.Иначе да...то как може да си на 10 г. и нищо да не спортувашПървоначално написано от the_best_f
Аз...не знам.... на 10 г ходих на 4 спорта сигурно
Aве... ддз...Иначе аз също мисля,че със спорт ще е много по-добре да отслабне...
Номера с приятелката.. о йее!
Абе глупости-90 дневната диета е вредна.На много места са го казвали вече.Особено пък за ДЕТЕ.Ако по цял ден си стоий вкъщи на компютъра и се чуди как да изглежда по-голяма няма как да отслабне....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!