- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е!
Хора кажете ми как да се справя... В училище приятелката ми все иска да се гушкаме в коридорите,(и аз искам) но малко ме е срам заради другите хора които са около мен. Или ще ми се подиграват или нещо друго. Кажете ми как да направя така, че да не се срамувам???
Послепис:
Моля, в отговорите Ви да не съдържат: Какво те интересува хорското мнение, Важно е да се обичате и подобни![]()
Ако не можеш да демонстрираш любовта си на открито и пред други хора, ти просто не я заслужаваш.
На колко си![]()
![]()
щом те е срам от прегръдки,не знам за натискането на двора кво остава...а ако момичето е грозничко само тогава ще те разбера
ъмм.. що да те бъзикат? Имаш си приятелка, обичате се (евентуално), ше се гушкате... еми извинявай, ама не мога да разбера защо ти е толкова важно какво мислят хората? А точно този непукизъм е най-лесното решение на проблема![]()
Като те избъзикат им кажи, че са девственици.
:Д
100% Win
![]()
![]()
![]()
Точно този лаф ми трябваше, за да ги затапя!![]()
Ми ти значи явно си супер шнорхел,щом чакаш на някой в форума да ти каже някой "лаф" че да затапиш там тъпите съученици....Първоначално написано от maksimal
Първоначално написано от dimitar_ak
За пореден път съм съгласна с dimitar_ak
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
.. защото??Първоначално написано от maksimal
![]()
иначе съм съгласна с dimitar_ak ..![]()
Немисля че си имаш приятелка,както и немисля че темата е сериозна...
За несериозна тема - това ми е отговра.Първоначално написано от dimitar_ak
Авторе бръкни си в гащите и ми кажи какво напипваш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
от ден на ден все повече ме убеждаваш в тезата ми че повечето набори са много тъпи парчетаПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Бро във това няма нищо срамно се едно ще си първия човек който го прави просто преодолей това чуство за срам...
Съгласен съм...
Че к'во ти пука какво мислят другите хора? Пхах да не си на 12 ? Я пораснете !
Като я обичаш гушкай я...иначето ще си помисли, че не искаш да си с нея, че искаш връзката ви да остане в тайна и тн. Има шанс да те зареже, ако продължиш да се държиш така, понеже това чисто и просто си значи, че не искаш другите да значт, че сте заедно.
наистина да не те интересува какво казват другите...ако някой каже хаха имаш си гадже ти пък му хажи хаха ти пък си нямаш!Аз съм винаги така...вечно им затапвам устите и нищо не могат да ми кажат.
0мг нали ак0 я 0бича ще я смята за красива.. Аз известн0 време бях с един кретен, дет0 ак0 не е няк0я нат0кана кифла с двеста кила ф0н дь0 тен не става.. и ме скъса щ0т0 не съм приличала на другите му приятелкиПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
към авт0ра ак0 те е срам 0т визията на м0мичет0 п0-д0бре я скъсай, за да разбере щ0 за измет си.. Ак0 е другия вариант (искрен0 се надявам): да я 0бичаш, н0 пр0ст0 да те е срам 0т факта че всички ви 0бсъждат не афиширай мн0г0 мн0г0 връзката ви, н0 и не 0тричай.. Успех!
Ти я обичаш , тя те обича .. еми къв е проблема тогава ? Нищо друго не трябва да те интересува щом човека , който обичаш е до теб.Ти кво искаш , да се криете като мишки, за да се гушнете ?Абеее , човек .. ;DD Разбирам , че си от срамежливите , ама чак пък толкова ..
Не ти трябва да ги затапваш , безразличието му е майката .. : D Знам , че не искаш подобни съвети , но за мен е така .. Те като не са имали гадже и се смеят като второкласници на нещо , в което няма нищо смешно си е тееехен проблем.
![]()
Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.
И аз много мразя тая демонстрация на гушкане, мушкане, ала-бала...
Голяма лиготия е т'ва. Мразя да го правя, мразя и да го правят пред мен.
Да си се любуват като са си двамата заедно някъде.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+++Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
__________________________________________________ __________
Та да отговоря на автора.
Виж сега братле зависта у хората ,че те са сами а ти с момиче ги кара да се подиграват за да се почустваш и ти зле.![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Каде пише че две момичета немогат да се прегрущат ? дори за мен е сладкоако бяха момета разбирам , но момичетата е напълно нормално
Не виждам от какво трябва да те е срам ? или може би те завиждат ?
Щом се опитват да те дразнят с това `` подиграване `` .. значии ти завиждатт . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
+999 И ти е рано за гажета май !Първоначално написано от dimitar_ak