- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е!
Първоначално написано от radybt
Хахах да и аз много се смях на това![]()
какво срамно има в една прегръдка ?опитай се да игнорираш останалите. Казваш че всички ти се подиграват а? На колко си години? Щото ако си в основно училище е разбираемо да ти се смеят.
там са още малки и не разбират от любов.... На мен лично изобщо не ми пука за мнението на останалите...случвало се е с приятелки да си раздаваме целувки(по бузката) на публични места :P е няма лошо. А ти просто направи така че да не ти пука за мнението на останалите, защото ми се струва че ти пука
![]()
Абе за ква любов си говорим?![]()
Не разбрахте ли, че тоя не е по-голям от.... шестокласник?
hating you makes me all warm inside : )
СПоред мен няма от какво да те е срам, какво им пука на хората, длед като всички го правят?А впрочем, ти на колко си?
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Що?За грозна ли я имаш?Иначе не разбирам за к'во те е срам??А едва ли е грозна, все пак я харесваш.Прави каквото искаш, ама не се натискайте много там, все пак е училище.
Преди и аз съм си мислел така,но с времето разбрах,че от даскало не трябва да се хващтат гаджета по ред причини![]()
я се стегни 4е току виж си преодолял срама,а мацката те оставила
I can't stop myself from loving you <3
Какво те интересува хорското мнение, Важно е да се обичате и подобниПървоначално написано от maksimal
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ако я харесваш, не би трябвяло да те е срамНищо срамно няма в това
![]()
Трагедията е пълна...
Без да те обиждам,но и такава тема не бях виждал и такава видях .. кое му е срамното пък на това ???
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Ползвай моя лаф!
"Ауе.. кво е чувството да си девствен че одавна не помня..??"
Или пък може да им кажеш да мълчат ако не искат да бъдат наранени физически (примерно..)![]()
Да ти имам проблемите!![]()
Какво те интересува хорското мнение, Важно е да се обичате ..
Споко.. до 6ти клас може и да е нормално
![]()
аз пък много искам приятелка в училище ама винаги не се получава защото се държа като 1-я простак от село на училище и те си правят грешни изводи за мене най дългата ми връзка в училище е 2 седмици![]()
zdr NZ za vashite u-ta no v moeto momchetata davat "milo i drago" nqkoq ot nas da gi prefyrne ili celune![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pred drugite samo i samo da se fukat
taka4e shtom te e sram .....
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
Факти : Интересуваш се от хорското мнение.Първоначално написано от maksimal
Ти явно не държиш на приятелката си достатъчно. Не почвай с оправданията. :P Ако ти беше толкова важно щеше да направиш 1 жертва за нея.
3. Да направиш така,че да не се срамуваш ? Хм. Fail
Съвет : Гушкай си сладко приятелката ти по коридорите,че да не видиш скоро време друг да я гушка.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ми представи си че няма други хора около теб и това е ... гледай си само нея и да не те е*е![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Отпусни се.. Първоначално другите може да ти се хилят, но после ще спрат![]()
Както си го казал- ако се обичате ,няма проблеми.Първоначално написано от maksimal
И все пак , не е прилично да се натискате в училище. Прав си. Обясни й го.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Според мен нито я обичаш,нито я заслужаваш...
Боли ме ханша за чуждото мнение, не искаш да ти го казват, ама е така.Е*и ги и това е, живей за себе си, не за околните.![]()
значи ти си зависим от хорсоко мнение и ако приятелите ти кажат метнисе през джама ше го напрайш тей ама да не станеш за смях ...![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !