.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Срам ме е!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    0мг нали ак0 я 0бича ще я смята за красива.. Аз известн0 време бях с един кретен, дет0 ак0 не е няк0я нат0кана кифла с двеста кила ф0н дь0 тен не става.. и ме скъса щ0т0 не съм приличала на другите му приятелки

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    0мг нали ак0 я 0бича ще я смята за красива.. Аз известн0 време бях с един кретен, дет0 ак0 не е няк0я нат0кана кифла с двеста кила ф0н дь0 тен не става.. и ме скъса щ0т0 не съм приличала на другите му приятелки

Хахах да и аз много се смях на това

какво срамно има в една прегръдка ? опитай се да игнорираш останалите. Казваш че всички ти се подиграват а? На колко си години? Щото ако си в основно училище е разбираемо да ти се смеят. там са още малки и не разбират от любов.... На мен лично изобщо не ми пука за мнението на останалите...случвало се е с приятелки да си раздаваме целувки(по бузката) на публични места :P е няма лошо. А ти просто направи така че да не ти пука за мнението на останалите, защото ми се струва че ти пука

Абе за ква любов си говорим?

Не разбрахте ли, че тоя не е по-голям от.... шестокласник?
    hating you makes me all warm inside : )

Град
    isperih
    СПоред мен няма от какво да те е срам, какво им пука на хората, длед като всички го правят?А впрочем, ти на колко си?
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Що?За грозна ли я имаш?Иначе не разбирам за к'во те е срам?? А едва ли е грозна, все пак я харесваш.Прави каквото искаш, ама не се натискайте много там, все пак е училище.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Преди и аз съм си мислел така,но с времето разбрах,че от даскало не трябва да се хващтат гаджета по ред причини

я се стегни 4е току виж си преодолял срама,а мацката те оставила
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Разград

Re: Срам ме е!

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Хора кажете ми как да се справя... В училище приятелката ми все иска да се гушкаме в коридорите,(и аз искам) но малко ме е срам заради другите хора които са около мен. Или ще ми се подиграват или нещо друго . Кажете ми как да направя така, че да не се срамувам???

Послепис:

Моля, в отговорите Ви да не съдържат: Какво те интересува хорското мнение, Важно е да се обичате и подобни
    Какво те интересува хорското мнение, Важно е да се обичате и подобни
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако я харесваш, не би трябвяло да те е срам Нищо срамно няма в това
    Трагедията е пълна...

Без да те обиждам,но и такава тема не бях виждал и такава видях .. кое му е срамното пък на това ???
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Ползвай моя лаф!
    "Ауе.. кво е чувството да си девствен че одавна не помня..??"
    Или пък може да им кажеш да мълчат ако не искат да бъдат наранени физически (примерно..)

Да ти имам проблемите!

Какво те интересува хорското мнение, Важно е да се обичате ..
    Споко.. до 6ти клас може и да е нормално

аз пък много искам приятелка в училище ама винаги не се получава защото се държа като 1-я простак от село на училище и те си правят грешни изводи за мене най дългата ми връзка в училище е 2 седмици

zdr NZ za vashite u-ta no v moeto momchetata davat "milo i drago" nqkoq ot nas da gi prefyrne ili celune pred drugite samo i samo da se fukat taka4e shtom te e sram ..... :P :P

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен

Хора кажете ми как да се справя... В училище приятелката ми все иска да се гушкаме в коридорите,(и аз искам) но малко ме е срам заради другите хора които са около мен. Или ще ми се подиграват или нещо друго . Кажете ми как да направя така, че да не се срамувам???

Послепис:

Моля, в отговорите Ви да не съдържат: Какво те интересува хорското мнение, Важно е да се обичате и подобни
    Факти : Интересуваш се от хорското мнение.
    Ти явно не държиш на приятелката си достатъчно. Не почвай с оправданията. :P Ако ти беше толкова важно щеше да направиш 1 жертва за нея.
    3. Да направиш така,че да не се срамуваш ? Хм. Fail

Съвет : Гушкай си сладко приятелката ти по коридорите,че да не видиш скоро време друг да я гушка.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от liolito0
    zdr NZ za vashite u-ta no v moeto momchetata davat "milo i drago" nqkoq ot nas da gi prefyrne ili celune pred drugite samo i samo da se fukat taka4e shtom te e sram ..... :P :P

и в моето е така :P

Град
    Таити
    Ми представи си че няма други хора около теб и това е ... гледай си само нея и да не те е*е
    There is no right or wrong, only fun or boring

Отпусни се.. Първоначално другите може да ти се хилят, но после ще спрат

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ако не можеш да демонстрираш любовта си на открито и пред други хора, ти просто не я заслужаваш.
    Напълно съгласна !!

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Послепис:

Както си го казал- ако се обичате ,няма проблеми.
    И все пак , не е прилично да се натискате в училище. Прав си. Обясни й го.

Според мен нито я обичаш,нито я заслужаваш...

Боли ме ханша за чуждото мнение, не искаш да ти го казват, ама е така.Е*и ги и това е, живей за себе си, не за околните.

значи ти си зависим от хорсоко мнение и ако приятелите ти кажат метнисе през джама ше го напрайш тей ама да не станеш за смях ...
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си