- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- издирва се клуб
Здравейте, тийнъри))
Подочух от тук оттам, че има едно клубче в София, може би името му е cosy, но може и да бъркам. Разбрах, че е с наргилета и се седи едва ли не на пода??? Тъ, заинтригувах се и сега го издирвам (h)
Някой да е чувал за него, да знае къде се намира????
There is so much beauty in the world.Sometimes I feel like I'm seeing it all at one and it's too much. And then I remember to relax .It flows through me like rain, and I can't feel anything but gratitude for every moment of my stupid little life!
хаха, практикувано е :P реших, че мога да разнообразя обстановкатаПървоначално написано от antiWHAT
а и сега се сещам, че пускат и хаус, техно....
There is so much beauty in the world.Sometimes I feel like I'm seeing it all at one and it's too much. And then I remember to relax .It flows through me like rain, and I can't feel anything but gratitude for every moment of my stupid little life!
чак ми стана любопитно.
В нета толкова ли нямат сайт.
нямат, търсих... само има, че от един сайт празнували там нещо си... и там писах да питам, ще видим дали ще отговорятПървоначално написано от w0sh
а иначе бил някъде из кварталите забутан![]()
За cosy не знам, ама има едно.. кафе да го нарека, Vibe се казва. Не се седи на земята, ама има наргилета. Ето сайта:
http://vibe-cafe.net/