Цитирай Първоначално написано от moisture
Когато се прибирам от лекции и докато си чакам влака доста често вижда едно момче,което е няколко години по-малко от мен.Той май е емо.А аз до преди мразих емотата,сега го търся насякъде по скайпа,фейсбука от приятели на мой приятели,но не намирам нищо.Днеска го чаках,но го нямаше на гарата.И във влака го нямаше.Аз съм метълка,преди се обличах с метълски блузи,сега от 5-6 месеца спрях.И от няколко дни пак се нося със същите метълски дрехи.Знам че съм голяма за такива глупости,но ми е кеф когато ги нося.Смешно ли е когато допреди 1 седмица ходех с токчетата,сега с кецовете и метълските блузи и мешки.Моля ви кажете ми много е спешно
А и относно момчето,как да го заговоря,той е емо а пък аз до скоро нехаресвах емотота сега даже си свалих на Булет фор май валентайн дискографията.НЗ кво да правя
Моля ви не искам да ме бъзиката за темата
Ами според мен не е смешно... аз лично мн се кефя на такива работи (мешки, кецове, тениски с групи). Зависи защо си го направила... смсл ако искаш да му се харесаш по този начин... ти си си същата, дали с токчета или с кецове...
Само не можах да разбера Bullet For My Valentine какво общо имаха... не съм останала с впечатлението че е емовска група.
Така... в крайна сметка ти пак се кефиш на метълските работи и вече не мразиш емотата, което не е лошо, все пак всеки има право на избор. Като искаш да го заговориш отиди и седни до него и му кажи "Хей! Аз съм еди-си-кой. Виждам те на гарата от известно време и мн ме кефи нещо-си. Ти как се казваш?" или нещо такова. Поискай му скайпа напр или телефона и от там нататък ще видиш що за човек е.
Успех!