Не смятам, че стила на обличане, музика или годините са проблем. Аз си слушам метъл от малка, гаджето ми също като изключим един период от време, когато слушаше чалга. Е сега не се разхождам с типичните метълски тениски, понеже са ми много големи и почвам да изглеждам пухкава ( а аз съм много слаба). Ходя си с кецове или токчета, черна поличка, черно потниче или тениска (обичам да са с по-големи диколтета...не е като да нямам какво да покажа). Гаджето ми също така е по-малък от мен с 3 години...и това не беше проблем.
Просто отиди при него и го заговори. Питай го кои групи слуша...абе намерете общи интереси. Аз с моя се познавам сигурно вече от 6 години като 5 от тях прекарахме в една компютърна игра " RuneScape", където играехме всеки ден заедно, писахме си непрекъснато,открихме, че имаме много общи приятели както в играта така и в истинския живот. Даже се оженихме в играта. Един ден просто решихме да се видим, понеже и 2мата испитвахме нещо един към друг. Още от първата секунда супер много си паснахме. ...Просто намери обща тема за разговор. И помни бъди себе си не е нужно да се променяш заради него и да слушаш групи, които не ти харесват!