.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

по-малък от мен

Когато се прибирам от лекции и докато си чакам влака доста често вижда едно момче,което е няколко години по-малко от мен.Той май е емо.А аз до преди мразих емотата,сега го търся насякъде по скайпа,фейсбука от приятели на мой приятели,но не намирам нищо.Днеска го чаках,но го нямаше на гарата.И във влака го нямаше.Аз съм метълка,преди се обличах с метълски блузи,сега от 5-6 месеца спрях.И от няколко дни пак се нося със същите метълски дрехи.Знам че съм голяма за такива глупости,но ми е кеф когато ги нося.Смешно ли е когато допреди 1 седмица ходех с токчетата,сега с кецовете и метълските блузи и мешки.Моля ви кажете ми много е спешно
    А и относно момчето,как да го заговоря,той е емо а пък аз до скоро нехаресвах емотота сега даже си свалих на Булет фор май валентайн дискографията.НЗ кво да правя
    Моля ви не искам да ме бъзиката за темата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    лал...к`во значение има какъв стил следваш...просто го заговори толкова ли е трудно

Ха-ха.
    Какви лекции, бе, мой, ти не можеш да вържеш две изречения.

Голям фен Аватара на Callisto
    Не смятам, че стила на обличане, музика или годините са проблем. Аз си слушам метъл от малка, гаджето ми също като изключим един период от време, когато слушаше чалга. Е сега не се разхождам с типичните метълски тениски, понеже са ми много големи и почвам да изглеждам пухкава ( а аз съм много слаба). Ходя си с кецове или токчета, черна поличка, черно потниче или тениска (обичам да са с по-големи диколтета...не е като да нямам какво да покажа). Гаджето ми също така е по-малък от мен с 3 години...и това не беше проблем.
    Просто отиди при него и го заговори. Питай го кои групи слуша...абе намерете общи интереси. Аз с моя се познавам сигурно вече от 6 години като 5 от тях прекарахме в една компютърна игра " RuneScape", където играехме всеки ден заедно, писахме си непрекъснато,открихме, че имаме много общи приятели както в играта така и в истинския живот. Даже се оженихме в играта. Един ден просто решихме да се видим, понеже и 2мата испитвахме нещо един към друг. Още от първата секунда супер много си паснахме. ...Просто намери обща тема за разговор. И помни бъди себе си не е нужно да се променяш заради него и да слушаш групи, които не ти харесват!

Супер фен Аватара на kindergarden
    абсурд да си студентка Бива ли такова нещо бе,како (трудно ми е да го казвам)
    1.Да смешно е за твоите години първо да ходиш на токчета и после да слагаш брутално метълски отенък на външността си.Тези неосъзнатие неща са за пубертета,който е трябвало да си го минала.
    2 Това,че е по-малък от теб няма никакво значение И как да го заговориш,както всяко едно друго човешко същетво аман начи

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Имам чувството, че чета поста на някакво вманиачено неориентирано момиченце.

За мен лично е смешно, да сложиш кецове и метълска блузка при положение, че само преди седмица си бил с n-сантово токче и потниче до пъпа.

И... не може да променяш мненията си така от раз относно Емо-тата. Как е възможно да харесаш някого, когото преди това си мразел и то не за друго, а заради... хм, стила му на живот (или както е там)?

Колко години ви е разликата?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

тъпо е тва което казваш, че нямате шанс щото той е емо
    FUCK-тически не ме интересувате..

не знам може би 2 -3 години ни е разликата
    нз как да разбера и кого да питам

Супер фен
    Ама ти сериозно ли

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Емо-та...да ви изрине някой...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    тъпо е тва което казваш, че нямате шанс щото той е емо
    така е

ахахахахахахахахахахха колко смешно всеки си избира какво да бъде бахти...

носи каквото искаш, слушай каквото искаш! това нас не ни интересува ;] Всяко същество на тоя свят си търси себеподобно. ако той е емо бой вероятно харесва емо гърлс Но както и да е . Нищо няма да загубиш ако го заговориш, но ти предлагам да си харесаш някой, който има същите интереси като твоите...

Супер фен Аватара на nymphadora
    не ми се струваш голяма..

8 клас бил и имал приятелка от Козлодуй

Студентка, която е като фурнаджийска лопата, си е харесала някакво хлапе на гарата и понеже то може би било емо, затова тя си изтеглила дискографията на някаква си група. Впоследствие се оказва, че момченцето е 8 клас и си има приятелка, гаднярчето! Не го ли е срам!

Спирам да чета редовната колонка с вицове във вестниците и започвам по-често да влизам тук.

Цитирай Първоначално написано от moisture
    8 клас бил и имал приятелка от Козлодуй
    Интересна история. Колко ли голям може да изглежда човек в 8 МИ КЛАС!!! Чи' да ти привличе вниманието? Надявам се просто с някъкви страшни заковани от всякъде метафори да говориш и историята да е по-различна и просто ние тъпанарите да не сме те разбрали..

Град
    Таити
    ем лекинко си прецакана а относно обличането от токчета да минеш на кецове и металски глупости... за мен лично е мното тъпо... Приятелката ми също е металка или поне нещо такова.. отначало като се запознахме и тя ходеше само с кецове тениски незнам си какво а сега ако я видиш нищо общо... токчета блузки едно друго.... мн яко парче с 2 думи
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Студентка, която е като фурнаджийска лопата, си е харесала някакво хлапе на гарата и понеже то може би било емо, затова тя си изтеглила дискографията на някаква си група. Впоследствие се оказва, че момченцето е 8 клас и си има приятелка, гаднярчето! Не го ли е срам!

Спирам да чета редовната колонка с вицове във вестниците и започвам по-често да влизам тук.
    посмях се,и то искрено
    Искам обаче да питам нещо,че май не разбрах
    Значи момъкът е 8-ми клас,а авторката-студентка.Двамата имат разлика "2-3 години"...И как става тоя номер
    Според моите изчисленийца тя трябва да е 10-11клас,ама...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Фен
    Град
    Пловдив
    Жените сте толкова ограничени същества,че няма на каде.Търсите батковците,с кинтите с лъскавите коли после като ви го забият отзад и избягат ревете и се тръшкате като малки деца.Нали сте достатачно пораснали,развити и ви е под достойнството да ходите с момче на вашите години или по-малък от вас?Драги госпожички годините нямат значение-важно е само какво имаш в главата не прибързвайте със заключенията

Може би съществува една таблица на годините (наши дни) определена само от един праг който никой не осъзнава.
    1- 13-14 годишното момиче иска момче на нейните години
    2 - 14 - 17 годишната иска по-голям от нея партньор.
    3 - след това следва момент на осъзнаване, че целта не е каква да е ами добрата връзка. Тогава е възможно да се появяват и по-млади партньоти. Обикновенно това идва след 18 - 20те години.
    С една дума: Младите "жени" на 21век смятат че човек е годен за партньор като направи 18.
    Пози праг може би се държи на стара слава, че по-бързо се развиват момичетата. Което вече май не е така

Пример с праскова : Виждаш я че е озряла, но ако нямаш добър вкус и опит си викаш: "Ааа когато бера другите тогава ще я взема още е рано." Идваш след време когато другите са готови за бране, твоята праскова вече е презряла паднала и изгнила. Виждаш я. И имаш два варианта.
    1 - Казваш си "Карай, има още толкова много по дървото, почти толкова хубави колкото тя беше."
    2 - Казваш си "Грешка беше да не я изям тогава"

Мисля че се разбира кой вариант показва натрупан опит по времето на зреенето на другите праскови.

ПП: Примера го измислих аз. Надявам се да ви хареса и да го разберете Малко е тъжно но е много забавно

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от moonlitcandy
    ахахахахахахахахахахха колко смешно всеки си избира какво да бъде бахти...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

посмях се,и то искрено
    Искам обаче да питам нещо,че май не разбрах
    Значи момъкът е 8-ми клас,а авторката-студентка.Двамата имат разлика "2-3 години"...И как става тоя номер
    Според моите изчисленийца тя трябва да е 10-11клас,ама...
    пф мислех,че е па-малък с 2-3 години,но то излезе два пъти по толкова

Голям фен Аватара на Callisto
    Кофти работа...моя го определят като 18-26 годишен, аз му давах 18, а той се оказа на 14. Яко по-малък е от мен, но не ми пречи. Почти всеки денсме си заедно, родителите ни се разбират перфектно както и ние с тях, спим си заедно редовно по къщите и тн. Всичко е перфектно и в този случей годините нямат значение!

Не смятам, че стилът на обличане зависи дали двама хора се харесват. Просто го заговори, ако той ти отвърне, начи работата е 6. И си уредена.
    Гледай дали ти пише по скайп, ако не те заговаря пръв, значи не те харесва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си