.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Бургас

Не знам дали си заслужава

Има едно момиче от моя квартал, с което се запознахме на един рожден ден и се забихме. След тва аз и писах некви смси и се видяхме след 2 седмици. Целувахме се там и я питах какво ще правиме, тя ми каза, че не знае кво иска и некви такива. Досега тя не ми се е обаждала, само аз и звъня и си говориме общи работи, въпросите които и задавам ги заобикаля. И се чудя какво да правя вече, щото доста съм я харесал, ама ми е под достойнството само аз да я търся, в последно време не й се обаждам.

Re: Не знам дали си заслужава

Spored men q e strah ot obvarzvane,Stom ti dava ti da i zvani6 e dobre.Trqbva da spe4eli6 doverieto.Nemoga da ti kaja kak.Neznam dali se vijdate.I stiga s tazi gordost,mom4eta.
    мечтата ти

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    еми тя ти е казала че не знае какво иска.Остави я,казала ти е тактично че няма да се получи

Мега фен Аватара на iiordanova
    Остави я сама да те потърси.
    Ако изпитва чувства към теб ще те потърси.
    Може би не иска да се обвръзва.. не знам.

Град
    Бургас
    Еми не е точно така, щото тя ми го каза тва преди да се видиме. А така като не й се обаждам да не я изгубя по тоя начин? Не знам дали има чувства, но ми прави някакви намеци. Има ли смисъл да я чакам ?

Време му е майката

"Забихми са", кай!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    еми тя ти е казала че не знае какво иска.Остави я,казала ти е тактично че няма да се получи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас
    След като ми го каза тва се видяхме и тя се държеше нормално. Вече почти една седмица мина от тогава и не сме се чували след това, тва значи ли, че всичко е ясно и че само е искала да си поиграе с мене ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Малчо - девойката е искала флирт + забивка.

Как да реагира в тая ситуация, след като ти искаш сериозно, а тя не. Естествено че тактично ще те отбягва

Научи се да разбираш от намеци

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Georgi_15
    След като ми го каза тва се видяхме и тя се държеше нормално. Вече почти една седмица мина от тогава и не сме се чували след това, тва значи ли, че всичко е ясно и че само е искала да си поиграе с мене ?
    Да.

Намери си друг обект. В тая няма хляб. Пък ако случайно си промени решението, ще те потърси сама. Но не разчитай на това.

Град
    Бургас
    Ок, мерси и на двамата. Мене общо взето са ми ясни тея работи, само не мога да разбера от цялото такова, защо ме питаше дали съм загрижен за нея и некви такива като не иска нищо сериозно. Не ми е казвала директно, но ми правеше намеци, че не съм и безразличен.

Град
    Бургас
    Вече почти 1 месец не сме се чували и почти я бях забравил, но последните 2-3 дни само за нея си мисля. Според вас всичко свършило ли за нея или да и се обадя ?

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не си губи повече времето с нея ...
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е че идиот да си - трябва да се сетиш какво ще стане.

Ясно е че не те иска за нищо сериозно. Като ти е под достойнството - няма да я търсиш. Просто е

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

забрави за нея и си намери друга, която ще се сеща да ти звъни първа :P

Град
    Таити
    Извинявам се "Под достойнството ми е " ама ти за какъв си се взел бе мъжага... след като си я харесал и искаш да стане нормално е да я търсиш а и момичето ти е казала в прав текст че не знае какво иска... другото което е че сте се запознали на рожден ден.. било е просто ей така за едната вечер да си направите хубавото и до там не мисля че може да ви се получат нещата... огледай се забий някоя друга и това е Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Фен
    Град
    Пловдив
    Зарежи я брато.Човек има ли интерес,иска ли винаги ще ти се обади.Няма смисъл момичето е с детски акъл още и незнае какво иска.Виж ако можеш удари киоравото и й бии шута да се чуди кво иска не влагай чувства за да не останеш наранен

Град
    ForSaken city (:
    Това дали си заслужава си го решаваш единствено ти.. ако се влияеш от едни коментари в интернет.. да ще ти помогнат ама.. щом не знае какво да прави.. дай и малко време след това пак говори с нея.. ако пак почне да заобикаля просто няма смисъл!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си