- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам дали си заслужава
Има едно момиче от моя квартал, с което се запознахме на един рожден ден и се забихме. След тва аз и писах некви смси и се видяхме след 2 седмици. Целувахме се там и я питах какво ще правиме, тя ми каза, че не знае кво иска и некви такива. Досега тя не ми се е обаждала, само аз и звъня и си говориме общи работи, въпросите които и задавам ги заобикаля. И се чудя какво да правя вече, щото доста съм я харесал, ама ми е под достойнството само аз да я търся, в последно време не й се обаждам.
Spored men q e strah ot obvarzvane,Stom ti dava ti da i zvani6 e dobre.Trqbva da spe4eli6 doverieto.Nemoga da ti kaja kak.Neznam dali se vijdate.I stiga s tazi gordost,mom4eta.![]()
мечтата ти
еми тя ти е казала че не знае какво иска.Остави я,казала ти е тактично че няма да се получи
Остави я сама да те потърси.
Ако изпитва чувства към теб ще те потърси.
Може би не иска да се обвръзва.. не знам.
Еми не е точно така, щото тя ми го каза тва преди да се видиме. А така като не й се обаждам да не я изгубя по тоя начин? Не знам дали има чувства, но ми прави някакви намеци. Има ли смисъл да я чакам ?
Време му е майката![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
След като ми го каза тва се видяхме и тя се държеше нормално. Вече почти една седмица мина от тогава и не сме се чували след това, тва значи ли, че всичко е ясно и че само е искала да си поиграе с мене ?
Малчо - девойката е искала флирт + забивка.
Как да реагира в тая ситуация, след като ти искаш сериозно, а тя не. Естествено че тактично ще те отбягва
Научи се да разбираш от намеци![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да.Първоначално написано от Georgi_15
Намери си друг обект. В тая няма хляб. Пък ако случайно си промени решението, ще те потърси сама. Но не разчитай на това.
Ок, мерси и на двамата. Мене общо взето са ми ясни тея работи, само не мога да разбера от цялото такова, защо ме питаше дали съм загрижен за нея и некви такива като не иска нищо сериозно. Не ми е казвала директно, но ми правеше намеци, че не съм и безразличен.
Вече почти 1 месец не сме се чували и почти я бях забравил, но последните 2-3 дни само за нея си мисля. Според вас всичко свършило ли за нея или да и се обадя ?
Не си губи повече времето с нея ...![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Е че идиот да си - трябва да се сетиш какво ще стане.
Ясно е че не те иска за нищо сериозно. Като ти е под достойнството - няма да я търсиш. Просто е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
забрави за нея и си намери друга, която ще се сеща да ти звъни първа :P
Извинявам се "Под достойнството ми е " ама ти за какъв си се взел бе мъжага... след като си я харесал и искаш да стане нормално е да я търсиша и момичето ти е казала в прав текст че не знае какво иска... другото което е че сте се запознали на рожден ден.. било е просто ей така за едната вечер да си направите хубавото и до там
не мисля че може да ви се получат нещата... огледай се забий някоя друга и това е
Успех
There is no right or wrong, only fun or boring
Зарежи я брато.Човек има ли интерес,иска ли винаги ще ти се обади.Няма смисъл момичето е с детски акъл още и незнае какво иска.Виж ако можеш удари киоравото и й бии шута да се чуди кво иска не влагай чувства за да не останеш наранен![]()
Това дали си заслужава си го решаваш единствено ти.. ако се влияеш от едни коментари в интернет.. да ще ти помогнат ама.. щом не знае какво да прави.. дай и малко време след това пак говори с нея.. ако пак почне да заобикаля просто няма смисъл!!!!!!!!!!!!!!!!