.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Дайте съвети. да я пускам ли?

Приятели, имам малък пробем ... На 15 години съм и имам приятелка, с която съм от 1 година, но сега незнам омръзнах ли и , но започна да иска сега лятото като дойде да излиза с някви други хора от махлата й. Казва ми, че ме обича и че няма да се разделим, но сякаш знам, че като започне да излиза с другите ще се влюби и ще скъсаме.Просто е много влюбчива сякаш. Не искам да я спирам, искам да се забавлява, но не искам и да късаме ... Какво да правя? Някакви съвети?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъ?

Чакай да видим дали съм те разбрал правилно - тя иска да си намери нови пеиятели и ти мсилиш че ще те къса заради това?

Омг, ти сигурен ли си че си и гадже а не опашка?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Еми идва един момент в кйто това излизане без теб няма да трябва да го отразяваш иначе много ядове ще си имаш. Но това зависи от възраста .. мисля че ако е на твойте години няма големи поводи за притеснения.
    От друга страна никога не се знае

Не се притеснявай щом ти е калаза,че те обича означава,че го чувства.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Рамо ти е да се тормозиш за такова глупости. Живей си живота

Град
    ForSaken city (:
    Тва, че излиза с други не означава, че непременно ще се влюби в някой. Дай и малко свобода.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ти искаш да имаш приятелка или птиче в клетка? Я се замисли.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Да бе.Много го казват просто така.Но за една година дет сте заедно мисля, че трябва да и имаш малко доверие.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Да бе.Много го казват просто така.Но за една година дет сте заедно мисля, че трябва да и имаш малко доверие.
    И аз съм съгласен,че някой го казват просто така,но има и друга част които го казват със сърцето и душата си!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И аз съм съгласен,че някой го казват просто така,но има и друга част които го казват със сърцето и душата си!
    Проблема е ,че са добри лъжци/лъжкини ... :С

Re: Дайте съвети. да я пускам ли?

Цитирай Първоначално написано от niHo
    Приятели, имам малък пробем ... На 15 години съм и имам приятелка, с която съм от 1 година, но сега незнам омръзнах ли и , но започна да иска сега лятото като дойде да излиза с някви други хора от махлата й. Казва ми, че ме обича и че няма да се разделим, но сякаш знам, че като започне да излиза с другите ще се влюби и ще скъсаме.Просто е много влюбчива сякаш. Не искам да я спирам, искам да се забавлява, но не искам и да късаме ... Какво да правя? Някакви съвети?

Ами то понякога не става така, както искаме. Ама можеш да опиташ да ходиш всеки път с нея. Така по-малко ще шава. А, ако ти каже, че не става - ами не я пускай, а направо я напускай. То се е видяло, че не държи на теб, ако не ти дава да излизаш с нея.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ти искаш да имаш приятелка или птиче в клетка? Я се замисли.
    Ако излиза с нея, всичко е добре - и вълкът сит, и агнето цяло. Ако тя няма какво да крие и, наистина го обича, за нея ще е ЧЕСТ И ДЪЛГ да го вика със себе си. Ако ли й е все тая той какво прави, докато тя копунясва - ясна работата...Много такива са ми минали през живота. Човекът правилно е усетил, че нещата не отиват на добър край. Така че, поне малко да прави превенция, да опита да е с нея, иначе...я камилата, я камиларя.

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Тва, че излиза с други не означава, че непременно ще се влюби в някой. Дай и малко свобода.
    Ама то в случая той е НЕСВОБОДЕН, щото тя не иска да иде и той с нея. Затова, най-честно е, нито той да я спира, нито тя него, а да са си заедно. Нали в това е любовта, в единството.

Мега фен
    gir, и аз да бях, нямаше да искам гаджето ми да се мъкне след мен нон- стоп, още повече пък ако сме заедно от година. авторе, не се притеснявай, остави я да се вижда с тези хора. ако си намери някой нов и зареже дългогодишната си връзка заради увлечение, значи изобщо не си заслужава да си с нея и ще трябва даже да се радваш, че си се отървал.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Това в 3/5 случая не е вярно За жалост хората почнаха да си го казват за "Здрасти" едва ли не...

По темата - ако й имаш доверие - дай съгласие, и тя ако те обича найстина - няма да го направи А и от друга страна, дори и нейн приятел кой си ти, че да й казваш с кого да излиза и да прекарва времето си

ии защо реши, че ще късате след като иска просто малко свобода? Какъв е проблема да излиза с други .. щом е с теб 1 година надали ще те зареже толкова лесно ..

Град
    in the reality : )
    Това, че иска нови приятели и иска да излиза както правят нормалните хора, не означава, че ще те скъса. А и не е толкова лесно да се влюбиш в нови познати. И как реши че е лесно влюбчива? Ако е така как сте издържали цяла година и тя не е тръгнала с друг? Или си я държал изкъсо? Споко, тя ако те скъса няма да е заради новите й приятели в никакъв случай. А и като питаш какво да правиш не знам какво имаш предвид, защото ти нищо не можеш да направиш. Ако решиш да й забраняваш да се вижда с други хора ще бъде голяма грешка. Тъй че стой си и си трай.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    gir, и аз да бях, нямаше да искам гаджето ми да се мъкне след мен нон- стоп, още повече пък ако сме заедно от година. авторе, не се притеснявай, остави я да се вижда с тези хора. ако си намери някой нов и зареже дългогодишната си връзка заради увлечение, значи изобщо не си заслужава да си с нея и ще трябва даже да се радваш, че си се отървал.
    Абе повечето хора не искат...Аз съм един от малкото, които на английски им викат sticky...По останалото - много правилно, ако го зареже, ще се радва, че се е оттървал на време. И ще трябва да почерпи

Ти си мислиш, че ти е гадже, а тя си прави каквото иска

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Това, че иска нови приятели и иска да излиза както правят нормалните хора, не означава, че ще те скъса. А и не е толкова лесно да се влюбиш в нови познати. И как реши че е лесно влюбчива? Ако е така как сте издържали цяла година и тя не е тръгнала с друг? Или си я държал изкъсо? Споко, тя ако те скъса няма да е заради новите й приятели в никакъв случай. А и като питаш какво да правиш не знам какво имаш предвид, защото ти нищо не можеш да направиш. Ако решиш да й забраняваш да се вижда с други хора ще бъде голяма грешка. Тъй че стой си и си трай.
    Абе направо щом като си е влюбчива и нещо вече го игнорира, ще се забие с първия по-готин пич, така че...той и да си трае и да не си трае - работата отива към раздяла. Ама да вземе да е по-активен - малко повече внимание, подаръчета (дребни, като цветя, примерно), та мигар тя пак се поосвести и си рефрешне чувствата, иначе някой друг ще намаже с нея...
    Имам усет за тези работи, а и нашьо, който е пуснал темата може и да е ревнив, ама не е заспал, та ги усеща и той нещата.

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Не е задължително, ама той си е прав, щото я виж какво става по света:

Alex4o0o
    Новак

Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 4:48 pm Заглавие: влюбена съм в най добрия му приятел

--------------------------------------------------------------------------------

Ходя с едно момче,обаче от известно време съм влюбена в най добрия му приятел.И той проявява интерес към мен,веднъж правихме секс след един купон когато бяхме пияни..а моя приятел нищо не знае за това...

Хайде после върви, че се доверявай, вярвай, давай свобода и пр. Истината е, че хората са полигамни и стоят трудно само с 1...Затова и има изневери, суингове, сандвичи и каквото се сетиш...

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от gir

Alex4o0o
    Новак

Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 4:48 pm Заглавие: влюбена съм в най добрия му приятел

--------------------------------------------------------------------------------

Ходя с едно момче,обаче от известно време съм влюбена в най добрия му приятел.И той проявява интерес към мен,веднъж правихме секс след един купон когато бяхме пияни..а моя приятел нищо не знае за това...

Хайде после върви, че се доверявай, вярвай, давай свобода и пр. Истината е, че хората са полигамни и стоят трудно само с 1...Затова и има изневери, суингове, сандвичи и каквото се сетиш...
    Е тука си прав. Ама специално за мацката на автора той не е казал нищо. Не е казал да има някакви признаци на шафрантия. Според мен просто няма проблем и се е филмирал, щото най-вероятно я обича и го е страх.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от gir

Alex4o0o
    Новак

Е тука си прав. Ама специално за мацката на автора той не е казал нищо. Не е казал да има някакви признаци на шафрантия. Според мен просто няма проблем и се е филмирал, щото най-вероятно я обича и го е страх.
    След няколко чаши алкохол, на "подходяща музика" и с привлекателно момче, даже и монахиня да е, ще придобие някоя шафрантийна черта ... То човекът е динамична система и както не можеш точно да кажеш кога точно ще му се дояде или допишка, така и не знаеш кога точно ще му е...по-слаб ангелът ... А авторът си я знае, че е "влюбчива", а това е като евфемизъм на твоята шафро-думичка

пусни я! В противен случай я задушаваш. Освен това ти не можеш да й забраниш да излиза.
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    според мен не трябва да питаш нас ,а трябва а питаш самата нея дали чувства нщо все още към теб.А може би ако и двамата сте си изморени от всичко това можете да си дадете известно време почивка.Тва е моят съвет.Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си