- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвети. да я пускам ли?
Приятели, имам малък пробем ... На 15 години съм и имам приятелка, с която съм от 1 година, но сега незнам омръзнах ли и , но започна да иска сега лятото като дойде да излиза с някви други хора от махлата й. Казва ми, че ме обича и че няма да се разделим, но сякаш знам, че като започне да излиза с другите ще се влюби и ще скъсаме.Просто е много влюбчива сякаш. Не искам да я спирам, искам да се забавлява, но не искам и да късаме ... Какво да правя? Някакви съвети?
Ъ?
Чакай да видим дали съм те разбрал правилно - тя иска да си намери нови пеиятели и ти мсилиш че ще те къса заради това?
Омг, ти сигурен ли си че си и гадже а не опашка?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми идва един момент в кйто това излизане без теб няма да трябва да го отразяваш иначе много ядове ще си имаш. Но това зависи от възраста .. мисля че ако е на твойте години няма големи поводи за притеснения.
От друга страна никога не се знае![]()
Не се притеснявай щом ти е калаза,че те обича означава,че го чувства.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Рамо ти е да се тормозиш за такова глупости. Живей си живота
Тва, че излиза с други не означава, че непременно ще се влюби в някой. Дай и малко свобода.![]()
Ти искаш да имаш приятелка или птиче в клетка? Я се замисли.
Да бе.Много го казват просто така.Но за една година дет сте заедно мисля, че трябва да и имаш малко доверие.Първоначално написано от AnzaRe
И аз съм съгласен,че някой го казват просто така,но има и друга част които го казват със сърцето и душата си!Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Проблема е ,че са добри лъжци/лъжкини ... :СПървоначално написано от AnzaRe
Първоначално написано от niHo
Ами то понякога не става така, както искаме. Ама можеш да опиташ да ходиш всеки път с нея. Така по-малко ще шава. А, ако ти каже, че не става - ами не я пускай, а направо я напускай. То се е видяло, че не държи на теб, ако не ти дава да излизаш с нея.
Good luck, Bad luck, Luck...
Ако излиза с нея, всичко е добре - и вълкът сит, и агнето цяло. Ако тя няма какво да крие и, наистина го обича, за нея ще е ЧЕСТ И ДЪЛГ да го вика със себе си. Ако ли й е все тая той какво прави, докато тя копунясва - ясна работата...Много такива са ми минали през живота. Човекът правилно е усетил, че нещата не отиват на добър край. Така че, поне малко да прави превенция, да опита да е с нея, иначе...я камилата, я камиларя.Първоначално написано от dimitar_ak
Ама то в случая той е НЕСВОБОДЕН, щото тя не иска да иде и той с нея. Затова, най-честно е, нито той да я спира, нито тя него, а да са си заедно. Нали в това е любовта, в единството.Първоначално написано от gLypChenCee
gir, и аз да бях, нямаше да искам гаджето ми да се мъкне след мен нон- стоп, още повече пък ако сме заедно от година. авторе, не се притеснявай, остави я да се вижда с тези хора. ако си намери някой нов и зареже дългогодишната си връзка заради увлечение, значи изобщо не си заслужава да си с нея и ще трябва даже да се радваш, че си се отървал.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Това в 3/5 случая не е вярноПървоначално написано от AnzaRe
За жалост хората почнаха да си го казват за "Здрасти" едва ли не...
По темата - ако й имаш доверие - дай съгласие, и тя ако те обича найстина - няма да го направиА и от друга страна, дори и нейн приятел кой си ти, че да й казваш с кого да излиза и да прекарва времето си
![]()
ии защо реши, че ще късате след като иска просто малко свобода? Какъв е проблема да излиза с други .. щом е с теб 1 година надали ще те зареже толкова лесно ..![]()
Това, че иска нови приятели и иска да излиза както правят нормалните хора, не означава, че ще те скъса. А и не е толкова лесно да се влюбиш в нови познати. И как реши че е лесно влюбчива? Ако е така как сте издържали цяла година и тя не е тръгнала с друг? Или си я държал изкъсо?Споко, тя ако те скъса няма да е заради новите й приятели в никакъв случай. А и като питаш какво да правиш не знам какво имаш предвид, защото ти нищо не можеш да направиш. Ако решиш да й забраняваш да се вижда с други хора ще бъде голяма грешка. Тъй че стой си и си трай.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Абе повечето хора не искат...Аз съм един от малкото, които на английски им викат sticky...По останалото - много правилно, ако го зареже, ще се радва, че се е оттървал на време. И ще трябва да почерпиПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Абе направо щом като си е влюбчива и нещо вече го игнорира, ще се забие с първия по-готин пич, така че...той и да си трае и да не си трае - работата отива към раздяла. Ама да вземе да е по-активен - малко повече внимание, подаръчета (дребни, като цветя, примерно), та мигар тя пак се поосвести и си рефрешне чувствата, иначе някой друг ще намаже с нея...Първоначално написано от loliii
Имам усет за тези работи, а и нашьо, който е пуснал темата може и да е ревнив, ама не е заспал, та ги усеща и той нещата.
Не е задължително, ама той си е прав, щото я виж какво става по света:Първоначално написано от Dimana99
Alex4o0o
Новак
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 4:48 pm Заглавие: влюбена съм в най добрия му приятел
--------------------------------------------------------------------------------
Ходя с едно момче,обаче от известно време съм влюбена в най добрия му приятел.И той проявява интерес към мен,веднъж правихме секс след един купон когато бяхме пияни..а моя приятел нищо не знае за това...
Хайде после върви, че се доверявай, вярвай, давай свобода и пр. Истината е, че хората са полигамни и стоят трудно само с 1...Затова и има изневери, суингове, сандвичи и каквото се сетиш...
Е тука си прав. Ама специално за мацката на автора той не е казал нищо. Не е казал да има някакви признаци на шафрантия.Първоначално написано от gir
Според мен просто няма проблем и се е филмирал, щото най-вероятно я обича и го е страх.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
След няколко чаши алкохол, на "подходяща музика" и с привлекателно момче, даже и монахиня да е, ще придобие някоя шафрантийна чертаПървоначално написано от loliii
... То човекът е динамична система и както не можеш точно да кажеш кога точно ще му се дояде или допишка, така и не знаеш кога точно ще му е...по-слаб ангелът
... А авторът си я знае, че е "влюбчива", а това е като евфемизъм на твоята шафро-думичка
![]()
пусни я! В противен случай я задушаваш. Освен това ти не можеш да й забраниш да излиза.
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
според мен не трябва да питаш нас ,а трябва а питаш самата нея дали чувства нщо все още към теб.А може би ако и двамата сте си изморени от всичко това можете да си дадете известно време почивка.Тва е моят съвет.Късмет![]()