- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти брат...
живота ми е много сложен.. понякога е много весел понякога е много скучен ,но в повечето случай е весел... обичам да пия много да танцувам да лудувам... просто чуя ли музика избухвам дори когато несъм в компания... има много момичета около мен от хубаво по хубаво...обичам да общивам с тях масалчета си пускаме всичко е точно даче съм прекалено добре се разбирам с момичетата независимо дали са познати или непознато ... когато някой от моите приятели изпадне в такъв момент че незнае какво да прави за да забърше някое момиче винаги му давам съвет и той е 6тица... проблемът ми е такъв обаче: Когато говоря с някое момиче го садвам на макс с изрази от типа.. " Ле-ле Монче кво си са качила на тея токчета невидиш ли че едвам одиш с тях мязаш ми на арабин крачещ през пустиня..." в този момент момичето се засрамва супер много защото просто крещя пред компания от 15тина човека... в двора на даскалото.. знам простак съм си ,но какво да се прави природа...Важното е че съм сладкодумен и винаги ми прощават те са си свикнали с мене... обичам да говоря за прическите им... гримовете им дрехите им и най-интересното ми е,че след като кажа нещо подобно те по средата на купона се завварят в тоалетната и неизлизат половин час докато не се наконтят както трябва...един път пък една приятелка отиде да се преобуе защото и казах че обувките и неподхождат на чантата...кофти тръпка за момиче... както и да е най-лошото което му се случва е ,че когато си харесам момиче просто се опитвам да се държа по-добре с нея внимавам да не я засеча с нещо подобно и де да знам сей ночи съм пълен залухар така се чувствам нямам куража да мина на следващо ниво... просто не ми идва в ъкъла подходящият момент да я поканя на кафенце или на разходка просто стоим си говорим си общи работи занимавам се с момичетата около нея за да видя дали ще реагира по някакъв странен начин и никога неразбирам кво и се върти в главата докато ако съм страничен наблюдател и някой друг е на моето място цепа винаги от рас .. момчето кво цели и момичето как го приема... абе странна работа е моят организам благодаря ви за отзивите чакам буйни коментари... съжелявам че съм писал без точки запетайки нови редове и правописни грешки но приятел аз съм като фория почна ли да говоря няма спирка така е при писането... моля да не ме обиждате и да викате "пуфф тоя простак..." като оная циганка на господари на ефира чаткате ли
![]()
ЕДИНСТВЕНО И САМО ВИ МОЛЯ ДА МЕ ОПЪТИТЕ В ЖИВОТА...![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
..Първоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
![]()
![]()
![]()
И подписът ти също кърти ..![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ти хвалиш ли се или се оплакваш?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
то си е и за двете.. какти си отракан, не виждам причина да не рискуваш.. смисъл не моеш да изтървеш момента, то ако ше се случи, ше се случи...
ай сси жив, сси здрав...
Първоначално написано от onestar
Не става много ясно да ти кажа право![]()
Иначе - ъъъъпич имаш нужда от помощ оО Консултирай се с психолог.
Аз съм кат фОрия вика :Д
The blood that binds us ..till death unites us
време е да се рещнем за да се опознаем само да ти кажа от сега необичам да си чатя по скайп от къде си ? :ДПървоначално написано от loveisgonee
е т'ва е бате.. пича не си играеПървоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
Тая латентна хомосексуалност.
Драма.
Е ако говориш на менПървоначално написано от loveisgonee
Далечко си ми
![]()
еее не просто съдбата ни е предначертана как да ти кажа че ние сме родени един за друг...за в бъдеще ще се реализирам в професионален аспект в този така прекрасен град...Първоначално написано от loveisgonee
![]()
Поспрете се с цитатите, за да няма брадва.
Пича пуснал темата е някъв супер злетак.
Честно.
Бъзикаш се с момичета, коментираш им гримовете и прическите и как някъква си чантичка не си пасвала с обувки.. ти май с тръгнал в ляво, а?![]()
Хахх незнам какъв съвет мога да ти дам, но това с токчетата кърти![]()
Много радваш и май така си си супер.. според мен не е нужно да се променяш ама както искаш
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Възможно ли е да има някой на повече от 12, който да има такова държание, правопис и речник?![]()
Абее.. казваш, че се опитваш с твоите гаджета да се държиш различно.. Ама.. само се опитваш. По-смело го давай ! И не си "простак" и не знам какъв си още. Ти си си нормално странниче.И винаги знаеш какво да говориш, но не знаеш кога да го кажеш.
Знаеш ли.. ? Моят съвет е да започнеш да уважаваш мълчанието. Преди време четох една книжка (развлекателна).. И тя се разказваше за една мадама, която постоянно си бърбореше, ама си дърдореше, говореше, всичко правеше с устата....На срещи - само им говори на мъжете.. Ама.. бърборанка от класа. И - естествено - мъжете се отвращяваха от нея (Мм.. отвратени чак да са - не са.. ама.. не ми идва думата..
Както и да е, де, разбираш ме.
) И направо някакъв ад. Не можеше да си намери свястно гадже заради този си "недостатък".
По-нататък.. Тя започна да излиза.. с най-най-най-различни хора.. Ама от всякакви раси, глупости.. бля-бля.. И такам.. (Обаче, доколкото аз разбрах, те знаеха, или поне говореха, езика, който тя говореше.)
И.. дойде вечерта.. наа.. "сладостта"..![]()
Срещна се с един мъж - ама не го знам какъв беше, но знаеше супер малко думички на нейния език.. и.. те бяха супер основни.
Тя като му кажеше нещо - той й отговаряше само с: ''Да!"или с: "
" - НЕ !..
И така.. мина се време.. и мъжът.. пак й се обади. (Явно уважи това, че не беше "бърборанка", тя като не му знаеше езика. )
И така.. ожениха се.. а тя винаги, когато излизаха някъде, беше с речника под ръка.. (тоя речник, който съдържа изрази, а не само единчни думи..) И.. винаги й отнемаше време, докато намери точния израз - време, което той изключително много ценеше ( и аз си мисля, че заради това я е уважавал страшно много)..
И това е..
Научи се да мълчиш. Независимо кога. Само поглед, усмивка, жест, е достатъчен.
Цени мълчанието !
Някои казват:
"Мълчанието е злато!"
Други пък:
"понякога мълчанието е по-красноречиво дори и от най-патетичните слова!"
Е, това е. И две изречения да прочетеш, ще се зарадвам.![]()
Хубавая вечер и.. овладей мълчанието.
(Признавам, че още не съм го сторила.. Дано някой ден да стане.. :P ))
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Просто бъди себе си, колкото и клиширано да звучи. А другото, което ще те посъветвам е да мислиш нещо преди да го кажеш, сигурна съм, че знаеш, че момичетата са лесно раними....![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Проба-грешка и ще се научиш...Първоначално написано от BoBa4eWeR
Апропо - този аватар за убиващо се китайско QQ цепи мрака!![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
значи аз несъм от тези които се чудят как да кажат на момиче че го харесват просто отивам при момичето и и казвам супер много се нуждая от правилната компания тази вечер и мисля че това си ти би ли ми отделила 1 час от твоето ценно време за да можем да си побърборим...да се разходим и да пиинем по нещо.. наистина ще съм много щастлив ако се съгласиш.. след което просто момичето започва да се смее и тем подобни.. почва оххх БоБо пак ли почваш с твойте лирически отклонения... или пък.. знаем че си поет.. всякакви такива.. даже съм получавал за отговор... охх защо ли повечето момчета небяха като теб... но и да говореха сериозно... след като има кажа че не се бъзикам те просто не ми вярват защото де да знам някфо мнение са си изградили за мен че съм кукладжия и че това го правя със всяко момиче... един вид че се масаля с тях щото си нямам друга работа... пък и плус това аз съм от тези момчета който са свикнали момичетата да идват при тях и да ги търсят просто несъм свикнал да търся някое момиче дълго време обаждам и се един път 2 пъти ако невърже чакам тя да ми звънне...и в 50% от случаите се получава... абе шура работа.. незнам и аз що пиша в тоя форум.. просто е понеделник вечер даваха големия брат и си нямах работа :Д обичам всички които ме подкрепят ... също така уважавам и мнението на тези които мислят че съм "ГЕЙ" и дете на 12 години.. целувки за всички хорасме нека се обичаме каквито сме![]()
От темата разбрах едно че автора е неосъзнат гейА шегичките ти авторе се наричат селения
Не бъркай чувството за хумор с простотията
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()