живота ми е много сложен.. понякога е много весел понякога е много скучен ,но в повечето случай е весел... обичам да пия много да танцувам да лудувам... просто чуя ли музика избухвам дори когато несъм в компания... има много момичета около мен от хубаво по хубаво...обичам да общивам с тях масалчета си пускаме всичко е точно даче съм прекалено добре се разбирам с момичетата независимо дали са познати или непознато ... когато някой от моите приятели изпадне в такъв момент че незнае какво да прави за да забърше някое момиче винаги му давам съвет и той е 6тица... проблемът ми е такъв обаче: Когато говоря с някое момиче го садвам на макс с изрази от типа.. " Ле-ле Монче кво си са качила на тея токчета невидиш ли че едвам одиш с тях мязаш ми на арабин крачещ през пустиня..." в този момент момичето се засрамва супер много защото просто крещя пред компания от 15тина човека... в двора на даскалото.. знам простак съм си ,но какво да се прави природа...Важното е че съм сладкодумен и винаги ми прощават те са си свикнали с мене... обичам да говоря за прическите им... гримовете им дрехите им и най-интересното ми е,че след като кажа нещо подобно те по средата на купона се завварят в тоалетната и неизлизат половин час докато не се наконтят както трябва...един път пък една приятелка отиде да се преобуе защото и казах че обувките и неподхождат на чантата... кофти тръпка за момиче... както и да е най-лошото което му се случва е ,че когато си харесам момиче просто се опитвам да се държа по-добре с нея внимавам да не я засеча с нещо подобно и де да знам сей ночи съм пълен залухар така се чувствам нямам куража да мина на следващо ниво... просто не ми идва в ъкъла подходящият момент да я поканя на кафенце или на разходка просто стоим си говорим си общи работи занимавам се с момичетата около нея за да видя дали ще реагира по някакъв странен начин и никога неразбирам кво и се върти в главата докато ако съм страничен наблюдател и някой друг е на моето място цепа винаги от рас .. момчето кво цели и момичето как го приема... абе странна работа е моят организам благодаря ви за отзивите чакам буйни коментари... съжелявам че съм писал без точки запетайки нови редове и правописни грешки но приятел аз съм като фория почна ли да говоря няма спирка така е при писането... моля да не ме обиждате и да викате "пуфф тоя простак..." като оная циганка на господари на ефира чаткате ли
ЕДИНСТВЕНО И САМО ВИ МОЛЯ ДА МЕ ОПЪТИТЕ В ЖИВОТА...
Проба-грешка и ще се научиш...
Апропо - този аватар за убиващо се китайско QQ цепи мрака!