- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти брат...
значи аз несъм от тези които се чудят как да кажат на момиче че го харесват просто отивам при момичето и и казвам супер много се нуждая от правилната компания тази вечер и мисля че това си ти би ли ми отделила 1 час от твоето ценно време за да можем да си побърборим...да се разходим и да пиинем по нещо.. наистина ще съм много щастлив ако се съгласиш.. след което просто момичето започва да се смее и тем подобни.. почва оххх БоБо пак ли почваш с твойте лирически отклонения... или пък.. знаем че си поет.. всякакви такива.. даже съм получавал за отговор... охх защо ли повечето момчета небяха като теб... но и да говореха сериозно... след като има кажа че не се бъзикам те просто не ми вярват защото де да знам някфо мнение са си изградили за мен че съм кукладжия и че това го правя със всяко момиче... един вид че се масаля с тях щото си нямам друга работа... пък и плус това аз съм от тези момчета който са свикнали момичетата да идват при тях и да ги търсят просто несъм свикнал да търся някое момиче дълго време обаждам и се един път 2 пъти ако невърже чакам тя да ми звънне...и в 50% от случаите се получава... абе шура работа.. незнам и аз що пиша в тоя форум.. просто е понеделник вечер даваха големия брат и си нямах работа :Д обичам всички които ме подкрепят ... също така уважавам и мнението на тези които мислят че съм "ГЕЙ" и дете на 12 години.. целувки за всички хорасме нека се обичаме каквито сме![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...