- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти брат...
Трудно е да си неграмотен педал в наши дни.Първоначално написано от thefreak
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
копеуе к`во те бърка момичетата на к`во приличат с токчета?! Ако ще да приличат на щрауси.. Мен ако някой ми каже ,че с кецове приличам на маймуна с 2 кофи за обувки ще го спукам от ритници.. Как да ти го обясня? Ако до сега не си разбрал,че трябва да престанеш да се правиш на най-забавния и да критикуваш вида на всяко срещнато момиче ,значи трябва да идеш на психолог ;]]
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аз четох до 5-6 тия ред и ми стана ясно ква стока си.
Ти си индивид който има нужда сериозно да прочете 3-4 книги (ама и те са ти малко) и да се образоваш.
Първо правописа ти под всякаква критика,
Второ момичетата/нежния пол не са ти плюшени играчки които може да ги разопаковаш и да ги зае*еш на рафта ти с книги.
Трето - научи се да овладяваш емоциите и да не бъдеш толкова директен.
Сега си на 15-17 години , като ти дойде време да отидеш на работа и като се държиш така като някой дивак от гората с шефа и колегите ти и един ден няма да можеш да изкараш.
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
много по-яко е да си е директен.По-добре да си ги казва нещата отколкото да се държи кат путка.Предпочитам да си живея живота и да не ме е страх и мисля за това , което може да се случи след всяко нещо.А за пича намери си някое момиче , което наистина харесваш и се дръж добре с нея.Покажи и че държиш на нея и че тя не е поредното момиче.А пък иначе изглеждаш пичага , така че едвали ще ти е трудно.![]()
I'm not alone.Пичага,горе-долу характерите ни съвпадат....
А аз си мислех,че съм единствения "щурак"
Не трябва да ти пука много много,всичко се нареди.....
![]()
Първоначално написано от ubuntureload