.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

РАБОТА ?! =((

Здравейте !! ..
    На 13 години съм и си търся почасова работа.
    Интересувах се за флаерски услуги, но не успях да намеря нищо ..
    От Бургас съм !!
    Благодаря ви предварително !!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Щях да пусна тема, но да пълня раздела.
    На 14 години съм от София (след 1 месец 15).

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    И аз съм от Бургас и съм на 14.Търсих нещо с листовки в jobs.bg обаче-нищо.Ако намериш нещо пиши
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Вече има незнам колко такива теми ! Отивате във SUBWAY например, питате. Или рефан или като дойдат изборите отивате в сградите и питате. Знам ли ?!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Ако беше от София...на околовръстното приемат момичета на всякаква възраст, но тей като не си от там, няма как да ти помогна. (Бзк се)
    Lexynnka

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    по закон лица под 16г нямат право на работа

абе радвайте се на живота бе хора после цял живот ще работите
    ОДИН!!!

Здравейте,

всички които искате да спечелите пари, но не можете защото сте под 18г., не можете да си намерите работа или просто искате да изкарате допълнителни пари трябва да прочеетете целия текст )).
    Може би много от Вас са запознати с така наречените РТС сайтове, които плащат пари за да гледате малко реклами за не повече от 10 минути на ден. Може би и много от Вас за започнали да се занимават с някой такъв сайт, но е спрял защото след 1 месец е изкарал 2 долара и е решил, че това е губене на време и точно там е грешката Ви.
    Искам да Ви предложа един проект в които всички ще имат само полза. За да печелите добре от РТС сайт трябва да имате хора които се регистрират под Вас, всеки регистрирал се в такъв сайт се отказва точно заради това: не може да намери някой които да се регистрира под него. Точно тук е идеята на проекта да се съберем повече хора и всеки да има поне по 5 реферала( така се нарича всеки които се регистрира под Вас), всеки от тия 5 реферала също по 5 и т.н. Колкото повече хора се съберем толкова по големи печалби ще генерираме. Можете да разпространите това съпбщение до колкото се може повече хора.
    За да е всичко ясно и прозрачно ще направя общ чат в скайп с всички участници в проекта. Всеки които желае да се включи трябва да ми изпрати мейл на ivan_9112@abv.bg и да си отбележи скайп за връзка. Повече информация за РТС сайта можете да намерите тук http://parionline.webs.com/ .

Поздрави.
    wed

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    кви са тия 100 теми за работа и все от някви 13-14 годишни-аз съм почти на 19 и още не мога да си намеря работа пък вас камоли някой да ви вземе някъде, дори средно нямате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си