.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Big Brother Family

Град
    New York

Big Brother Family

Е какво мислите, според вас интересно ли ще е ? Аз лично мисля, че ще е интересно, но нищо не се знае. Давайте мнения за предаването и вобще каквото Ви интересува за него. ^^
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Таман щях да пускам тема. За 1 минута ме изпревари хаха. Аз лично нямам намерние да го гледам редовно. Не смятам че ще е интересно да гледам семейства вътре в къщата. За мен на интересен беше Биг Брадър 3 с Пеньо, Пацо, Гаро, Тризначките, Баба Вили и т.н
    Сега впечатление ми направи че влиза някаква 17 годишна която я изкараха ебахти и курвата. Да не говорим че въобще не изглежда на 17. Мъжа й някакъв тежкар го раздава. Определено ще е интересно около тях и ще натрупат доста рейтинг. От тука започва да ми намирисва на нагласена работа обаче...

Мега фен Аватара на teenems
    Започнах да гледам докато започне България търси талант.
    Може би ще е интересно.
    Наистина може и да има нещо нагласено.
    Тази 17 годишната

Този не дава 50 000 лв. за дъщеря си каза 20 000 лв ,но добре че беше майката на МИШЕл ..

ПС : Биг Брадър 1 си беше най-интересно ,защото нещо ново и привлякоха внимание.Също онзи сеир с Пацо и Пеньо ,другите СЪКС ЯКО !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Някаде онлайн ще се гледа ли освен тук: http://bb5-online.hit.bg/ ?

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    баси интригите дето ги върти биги

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз предполагах, че ще вкарат някви откачалници ама тоя път успяха да ме изумят и мене - почти всичките са някви изтърсаци Двойта с жената от София и гларуса ми вдъхват доверие за сега, както и имаше една руса, накъдрена такава със съпруга й - те също ми се сториха нормални... Както и възрастните, но те едва ли ще се задържат много, много Всички останали даже нямам думи да ги опиша... Тази 19-сет годишната "сервитьорка-танцьорка", както се представи, е пример за това какво представляват 80% от днешните момичета - абсюлотни материалистични к*рви... А пък тази "Русенската Анелия" - е няма право да е толкова бясна селянка, честно Откъде го извади това самочувствие само тя си знае...

Абе като цяло и тоя сезон е пумия, както всички останали, но поне става за губене на времето...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Аз предполагах, че ще вкарат някви откачалници ама тоя път успяха да ме изумят и мене - почти всичките са някви изтърсаци Двойта с жената от София и гларуса ми вдъхват доверие за сега, както и имаше една руса, накъдрена такава със съпруга й - те също ми се сториха нормални... Както и възрастните, но те едва ли ще се задържат много, много Всички останали даже нямам думи да ги опиша... Тази 19-сет годишната "сервитьорка-танцьорка", както се представи, е пример за това какво представляват 80% от днешните момичета - абсюлотни материалистични к*рви... А пък тази "Русенската Анелия" - е няма право да е толкова бясна селянка, честно Откъде го извади това самочувствие само тя си знае...

Абе като цяло и тоя сезон е пумия, както всички останали, но поне става за губене на времето...
    А кво ще кажеш за 17 годишната дето има дете?!

На мен не ми е кой знае колко интересно, но го предпочитам пред Листопад и България търси талант.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен
    Град
    <3
    Очаквах поне 1 нормално семейство да сложат...уви само кифли и кифладжии

1. Тя: Уникално просто същество,спала с n мъже и то още от 11 годишна възраст. Родила на 16,на 17 семейна,готова да остави "семейството си" заради "голямата си любов" Много,много тъпо момиче.
    Той: Абсолютния селяндур,простак,без грам възпитание. Няма много какво да се каже за него.

2. Тя: Огромно самочувствие без покритие,също глупава...и за нея няма какво толкова да се каже
    Той: Беше DJ? все тая...Прост е щом се е захванал с такова лигаво създание

3. Тя: Поредната тъпанарка,която си позволява да я унижават. Не стига,че издържа "мъжа" си,еми и се чуди дали да остане с него или да продължат...
    Той: Безподобен жалък,безработен,глупав кретен. Селянин,неспособен да уважава жена си.

4. За тези не си спомням много...явно са доста безлични

5. Oh God...
    Тя: Еротична актриса?! WTF?! Ще показва тялото си пред цяла България и пред останалите участиници за 2 часа?! я стига... Издържа мъжа си...
    Той: Позволява й да си показва тялото и й позволява да го издържа...
    Таз двойка определено не ме кефи

6. Тя: Изглежда умна...но прекалено умна за него...щом и е хубаво няма проблем.
    Той: Не ми харесва особено.

7. Тя: Кифла
    Той: Чужденец. Няма почти никаква роля в къщата.

8. Тя:Не ми изглежда нито глупава,нито умна...средно положение може би...от всички жени май най-става,но е рано да се каже.
    Той:...ъъх...леко малоумен ми изглежда...глупавичък,но не е напълно такъв Оо...Абе като двойка мисля,че те най-стават...

9. Тя: Уникално,мега,хипер,супер тъпо парче. О.О
    Той: Същото като нея. Как може да й купува толко много неща и да й угажда за всичко?! Тъпанар. Тъпанар.
    Горкото им детенце

10. Еми...какво да кажа...евала на тея хора просто,че се обичат на такива години и го показват...

И като за финал..Нито едно семейство не ми харесва,за това ще го гледам. ^^ Ще има скандали,интриги и ша е ебати забавното да гледаме сеира на едни пълни нещастници ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    абослютна идиотщина за пореден път ... просто прекаляват .. никакво внимание за тва предаване
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Определено неможем да кажем още много за предаването.
    Ии да кажете от къде може да гледаме он-лайн и другото някой знае ли дали ще го излъчват както ВИП по Диема+

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    1та курвичка хваща окото

пс- аз писах в 1 тема няма да се повтарям

Супер фен Аватара на brokeninside13
    На мене само тая Ванеса като визия ми хареса.. Няква сладка е *но само на визия* всички са пълни загубеняци

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    И като за финал..Нито едно семейство не ми харесва,за това ще го гледам. ^^ Ще има скандали,интриги и ша е ебати забавното да гледаме сеира на едни пълни нещастници ^^

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Оная изби рибата като и дадоха 2500 и тя вика ама за 1 ден ли

за 17 годишната-НЯМАм ДУМИ
    тая Ели може да е материалистка,ама като е намерила такъв простак да и върви след гъза и да и купва каквото иска що не?

срам за Русе с българската Анелияяя

интересно ще бъде според мен
    направи ми впечетление,че при никое семейство няма любов
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Добре бе, само на мене ли тая 17 годишната не ми мяза на толковa? Струва ми се доста по-голяма!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Тва ще е пълна интриганщина..
    Ако ми е скучно може да позяпам. ;д

Голям фен Аватара на Ankh
    Нямам никакво намерение да го гледам това предаване,пълна простотия.

Дават предаването на живо от 9:30pm по Д.Фемили

Град
    million miles away (:
    За 2-3 от двойките:
    Най-интересното?!? - То е как тея смотаняци мъжете са забърсали такива п*тки ?!? Е,направо не ми го побира главата .. Те са нещастници,ама и жените им са супер супер хипер мега тъпи,за да им се вържат.
    Общо взето мъжете (ако могат да се нарекат така) са типични пикльовци,поласкани от това,че са си намерили такива красиви половинки ..
    Единият се чуди как да задържи едната .. Теглил кредити (и сега дължи 35 000,но заеби това) и й направил дете. Питат го:"Не се ли притесняваш,че е много красива и може да я загубиш?Как смяташ да я задържиш??" И той : "Емии да,притеснявам се .. Затова ще гледам още едно дете да и направя нали ии да я задържа така при мен " .. И си го казва пред неяяя бе човек,а тя си мълчи и клати глава с няк'ва тъпа усмивка. Ужас ..
    Другият пълен идиот,жена му го издържа,а той на всичкото отгоре не проявява никакво уважение - чак до антидепресанти я е подтикнал. Смятай ..
    Задръстеният таскиметров шофьор и жена му 'еротичната звезда' .. пфф! Добре,че е била тя,да му сбъдне сексуалните фантазии от тийн годините,да го вкара малко във мечтаната от всеки мъж схема (шведската 3ка) и на всичкото отгоре да го издържа ..

Откъде се появиха тия слабохарактерни мъже и тия лесни жени,е т'ва не мога да разбера ?! Дотам ли стигнахме?! Кажете!!!
    Вместо мъжът да отстоява позицията си на глава в семейството (така се предполага),да позволява на жена му (която е толкова заблудена да се обвърже с такъв човек) да го манипулира .. Или обратното: той да я манипулира,въпреки,че е финансово зависим от нея ..

Иначе както казаха по-напред: Сеир да става,пак ще направят адския рейтинг с тоя сезон. И бая пари са хвърлили (затова и снощи пускаха реклами през 20 мин,да си покрият разходите) и така .. Ще се гледа,спор няма,нали все пак сме си сеирджии ние българите,жадни сме за простотията и чуждото нещастие. ^^
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Добре бе, само на мене ли тая 17 годишната не ми мяза на толковa? Струва ми се доста по-голяма!
    Налии! И аз мисля,че е по-голяма! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Налии! И аз мисля,че е по-голяма! ^^
    Нз дали е по-голяма или по-малка, но в началото се шокирах като разбрах че е на 17

Едно стана ясно - в тая държава със селски манталитет има уникално тъпи и грозни мъже и уникално тъпи и леки жени ...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Едно стана ясно - в тая държава със селски манталитет има уникално тъпи и грозни мъже и уникално тъпи и леки жени ...
    и естествено отново се показват селските нагласени глупости.
    онези Ванеса и голямата и любов ебати стаята ,та то е ясно кво ще се случи .
    Нагласено яко .
    Тая па от Русе кво вика " Смятам ,че съм по-красива от мис свят "
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от TheSadGirl
    абослютна идиотщина за пореден път ... просто прекаляват .. никакво внимание за тва предаване
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от TheSadGirl
    +1
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Цитирай Първоначално написано от MrSex
    Някаде онлайн ще се гледа ли освен тук: ?
    Аз в момента го гледам на bigbrotherfamily info . Сигнала не е лош, но понякога прекъсва. Надявам се скоро да го оправят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си