- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Big Brother Family
Първоначално написано от iveetyy
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Хах русенската Анелия ме разби...такава простотия никъде няма![]()
Завидно и е самочуствието обаче
Кво да кажа за нея... Първоначално като чух, че е на 17 и се шокирах такава - изглежда ми поне на 25-27... Иначе тя си е типичното българско непълнолетно к*рве... Така бяха цензурирали годините, на които е правила секс за първи път, че сигурно и глух да имаше щеше да чуе, че казва 11Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Иначе се позамислих как за толкова малко врече е успяла да прави секс с 30 човека, да намери голямата си любов, да бъде с още някъв след нея и да има и дете... Явно не си е поплювала изобщо
![]()
За сега най-добро впечатление имам от Боряна и Боян (гларуса). Нейното самочувствие е малко в повечко, но пък поне може да се изказва, докато останалите нямат елементарен речник...
А най-ме дразнят като почнат да повтарят, че това са представители на средностатистическото българско семейство... Като кажат така и се чувствам сякаш аз живея в някво ненормално семейство... Не могат да казват така, защото това изобщо не е традиционното БГ семейство - най-долната прослойка на обществото може, но в никакъв случай средната...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от BeezyJey
Hip hop dance club Bubble Gums
Чудят се вече какво да измислят..Все някакви скандални семейства вкарали.
ONLY ONE UNITED
iskam da popitam ne6to. a tehnite deca ne u4astvat li ? :-D
Почти всички жени са мега тъпи курви. Само 1-2 са по - нормални.Не мога да схвана: 1.Как може да има толко тъпи хора и 2.Как може да се излагат така?!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
миличкаа,пиши на кирилицаПървоначално написано от delux4eto
![]()
![]()
От 20 човека 6 са с висше образование!То да се смееш ли, да плачеш ли...
Тея са избрали от тъпи по-тъпиПовечето от жените са с голямо самочувствие без покритие!!!
Много се учудих на двойката която жената обслужва мъжа сервира му отсервира му, а той само я обижда и я командва
К`во е тва ненормално момиче....на 17гоз. и е имала над 30 връзки
![]()
егати ку....а
И всички се чудят как може още от първия ден се праве с..с?! Ем.. как няма кат те вкарали в къщата такива ......
Според мен няма да е много интересно![]()
Като цяло започва да става интересно ,иначе съквартирантите са ТЪПИ
Гледайте 24/7 на http://nakino.eu/tv/bigbrotherfamily/
не съм чела предишните мнения ноо мойто е пълна простотия като предишните сезонисмао в началото като загледах там с онази дето сибила с мъжа ама влиза в тайната стая с бившия и ми утъпя
![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Пълна излагация е тая Мария (русенската Анелия), просто не мога да я понасям как селски говори и се държи, а самочувствие до небесата...
Никоя от двойките не ми допада, но все пак ги гледам. До колкото разбирам от рекламата тази вечер ще е интересно.![]()
Семействата са ужасни, няма едно свестно. Гледам го от време на време, по добре е да излъчват нещо далеч по интересно, отколкото това.
е тука гледайте на живо http://bigbrotherfamily.info/big-bro...8%D0%B2%D0%BE/
Гледахте ли вчера Елеонора и ДавидСекс яко
![]()
Давид само викаше охх охх и накрая как се изцепи Помощ и Край![]()
Абе то щом е Биг Брадър се знае,че ще вкарат всякакви изроди,колкото да има шоу и интрига ... и аз го гледам,просто защото го предпочитам пред турските сериали ...![]()
It`s like an angel came by,
and took me to heaven,
cuz when i stare in your eyes
it couldn`t be better ...
Теа па кви са смешнииии...... Нямам думи. То да бяха само те смешните...Първоначално написано от didenceeto
То ако се замисли човек ... наистина едно нормално семейство няма,поне да бяха вкарали едни свестни,защото от тея един не заслужава наградата![]()
and took me to heaven,
Чипеви изобщо не са такива в действителност...Сашка не пие хапчета, нито се дрогира и т.н....тя е много спокоен човек и винаги можеш да й имаш доверие, но си е мълчалива, не се бърка където не й е работата. Павлин не го познавам добре, тъй че не вадя изводи. Но за Сашка-познавам я от много отдавна и мога да кажа, че обича Павлин и то много!
По темата: Следя го редовно, понеже ме кефят някои, но повечето са големи простаци!
Само да ти кажа, че това, че си с висше образование не те прави по-умен или по-качествен....Колко вишисти сега гният там нейде....понеже нали уж имат висше и да се похвалят!?Първоначално написано от the_best_f
И аз си го следя редовно, но бих казала "Следя го редовно, понеже ме кефят някои, но всички са си простаци!"Първоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
Радвате ли се как се развиха нещата в четвъртък,тоест че изгониха Шопови и Цветанови,а Каменарови останаха ??
and took me to heaven,
Сега кой ще ни прави шоуто,да попитам аз?Шопови-най-големите селяни>>> най-голямо шоу..А сега изгонете и последните простаци Елеонора и Давид,и ша ва видим ББФ как ще остане без реитинг,щото ще гледаме по цял ден как ония некролозите спят,и другите и те
![]()
![]()
Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]