Очаквах поне 1 нормално семейство да сложат...уви само кифли и кифладжии
1. Тя: Уникално просто същество,спала с n мъже и то още от 11 годишна възраст. Родила на 16,на 17 семейна,готова да остави "семейството си" заради "голямата си любов" Много,много тъпо момиче.
Той: Абсолютния селяндур,простак,без грам възпитание. Няма много какво да се каже за него.
2. Тя: Огромно самочувствие без покритие,също глупава...и за нея няма какво толкова да се каже
Той: Беше DJ? все тая...Прост е щом се е захванал с такова лигаво създание
3. Тя: Поредната тъпанарка,която си позволява да я унижават. Не стига,че издържа "мъжа" си,еми и се чуди дали да остане с него или да продължат...
Той: Безподобен жалък,безработен,глупав кретен. Селянин,неспособен да уважава жена си.
4. За тези не си спомням много...явно са доста безлични
5. Oh God...
Тя: Еротична актриса?! WTF?! Ще показва тялото си пред цяла България и пред останалите участиници за 2 часа?! я стига... Издържа мъжа си...
Той: Позволява й да си показва тялото и й позволява да го издържа...
Таз двойка определено не ме кефи
6. Тя: Изглежда умна...но прекалено умна за него...щом и е хубаво няма проблем.
Той: Не ми харесва особено.
7. Тя: Кифла
Той: Чужденец. Няма почти никаква роля в къщата.
8. Тя:Не ми изглежда нито глупава,нито умна...средно положение може би...от всички жени май най-става,но е рано да се каже.
Той:...ъъх...леко малоумен ми изглежда...глупавичък,но не е напълно такъв Оо...Абе като двойка мисля,че те най-стават...
9. Тя: Уникално,мега,хипер,супер тъпо парче. О.О
Той: Същото като нея. Как може да й купува толко много неща и да й угажда за всичко?! Тъпанар. Тъпанар.
Горкото им детенце
10. Еми...какво да кажа...евала на тея хора просто,че се обичат на такива години и го показват...
И като за финал..Нито едно семейство не ми харесва,за това ще го гледам. ^^ Ще има скандали,интриги и ша е ебати забавното да гледаме сеира на едни пълни нещастници ^^