значи четох в интернет за болеста сухо око и късогледство и се много опаших имам същите симптоми и незнам какво да правя,преди 2 години бях запален на тема гемърство,но сега ми идва да се самоубия или да ревна.
незнам какво да правя моля ви кажете.
ако кажа на нашите че имам такава болест ще ме убият,ако сложа очила всички ще се смеят,но ако не отида на очен лекар ще стане все по лошо и лошо...
но предпочитам нашите да се карат карат ама да ходя на лекар.за да си спася здравето,ако е останало още от него...
моля ви дайте съвет на право незнам какво да правя...направо незнам.
проблема ми е че никога не съм имал приятели всички са ми врагове,а вкъщи единствения приятел ми е компа и няма какво да правя родителите са ми на работа или дори да са вкъщи не ми обръщат внимание.. и нямам с кой да говоря цял живот съм в мълчание..
и сега проблеми с очите и животта ми е пълен ад.като начало взех да спрях компа от месец и сега сигурно ще имам нова болест подобна на
скуката.

някой ако може да каже дали се плаща и колко на очен лекар в поликлиника в софия,за да ходя сам да видя какво ми е положението
съжалявам,ако има грешки в текста,но докато го писах излях куп сълзи....повярвайте ми