.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

нямам приятели

през целия си живот съм нямал нито един приятел.
    какво да направя за да имам.
    срамежлив съм откровен и не съм някакъв вандал или гадняр.до сега не сам срещал подобен приятел с моите характеристики.
    имам само един приятел на 12 год а аз съм на 15 и той не е тука само идва през ваканцията

Значи първо да изясним понятието ПРИЯТЕЛ защото много хора бъркат приятел с ПОЗНАТ разликата е огромна ако не го осъзнавате съжелявам немога да ви помогна !

Сприятели се с околните. Излизайте. Не е толкова трудно.
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Значи първо да изясним понятието ПРИЯТЕЛ защото много хора бъркат приятел с ПОЗНАТ разликата е огромна ако не го осъзнавате съжелявам немога да ви помогна !

от къде си ?
    абе ако си от Пловдив пиши ми на скайп на твойта възраст съм : gosho_955

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Започни да излизаш. Така като стоиш из форумите, нищо няма да стане. В училище предполагам се движиш с някой. Излизахте извън даскало. Или започни да тренираш нещо и ще намериш приятели.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ми ако си мръднеш тлъстия здник от стола и и злезеш навън може и да си намериш приятели
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на L0ST
    ^^

Те ти го казаха нагоре - излез и си амери приятели, никой нямад а ти се моли да станете приятели.

Ааа и btw: life sux without frs, тейче се постарай да си си намериш и живота ти ще се преобърне в по-добра посока!
    Lexynnka

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    I am not a Jesus .. I can't help you lazy ninny
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: нямам приятели

Цитирай Първоначално написано от punk14
    срамежлив съм откровен и не съм някакъв вандал или гадняр.до сега не сам срещал подобен приятел с моите характеристики.
    имам само един приятел на 12 год а аз съм на 15 и той не е тука само идва през ваканцията
    миии... квото и да правиш не се променяй.. все ще се намери човек, който да те харесва такъв, какъвто си, без да играеш роли

Вероятно очакваш някой да се появи в тоя форум, да ти напише пет съвета и живота ти изведнъж да тръгне... Мнем, няма да се случи

Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш себе си ... Ако не те харесват такъв, какъвто си, няма да те харесат и ако се правиш на нещо друго, така че не си прави труда...

Не се притеснявай: не е важно колко приятели имаш, важното е да са истински
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Re: нямам приятели

Айде на вънка пич!

Айде един общ чат в скайпа, ще се уговорим и събота го извеждаме навънка

Цитирай Първоначално написано от Kajo
    от къде си ?
    мерси много,но за съжаление съм от София.
    мерси и на другите за ценните съвети,но тези които са казали че по цял ден седя пред компа не е вярно.лятото особено съм по цял ден навънка.просто всички ме мразят в даскалото и квартала.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от Kajo
    от къде си ?
    мерси много,но за съжаление съм от София.
    мерси и на другите за ценните съвети,но тези които са казали че по цял ден седя пред компа не е вярно.лятото особено съм по цял ден навънка.просто всички ме мразят в даскалото и квартала.
    И защо си мислиш, че те мразят? Просто трябва да си малко по-контактен с другите и ще си намериш приятели.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Хах,и аз бях така ! самоче започнах да карам скейт (от стара загора съм) и лека полека си намерих много приятели с еднакви интереси , такаче започни да тренираш нещо или им покажи на децата от твоя клас че искаш да сте приятели ... незнам какво да ти кажа като ти дори не си помръдваш малкия пръст и чакаш другите да ти го свършат

Мега фен Аватара на L0ST
    Абе те не случайно те мразят... Няма как те да те мразят без ти да си им направил нещо.

Иначе София е голям град, излизай повече ще си намериш приятели. Също така започни да тренираш някакъв спорт ли се запиши на нещо извънкласно - така ще си намериш приятели с общи интереси.
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си