.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Помощ ми е нужна :(

Здравейте . Започнах един проект , който не знам дали си заслужава да хвърлям толкова труд върху него , а то найстина отнема време . Става въпрос за сайт в който може да научите английски . Знам английски и искам да го използвам някъде .

Според Вас едно такова сайтче ще привлече ли хора ? По точно Вас ще заинтригували да започнете да учите от него или просто ще го подмините и няма да му обърните внимание ?

Това е сайта : Английски език

Доло в дясно ще видите уроците и това са само част от тях , ако Ви хареса ще добавя към 50-60 урока още . Да стане един учебник .

Е какво мислите да продължа ли ?
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Браво! Поздравления за сайта! Аз уча АЕ и ще се радвам, ако направиш и уроци за напреднали. Сатчето е започнато увлекателно и определено ще има полза от нега за мн хора, ако се допълва!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Благодаря ! В момента ми даде стимул да продължа . Определено в следващите стотина урока ще има за напредналите
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Бравооо! Продължавай и ти пожелавам да го развиеш Мен ме заинтригува защото уча английски в момента.

за Жалост толкоз ми е труден тоя първи сертификат че чак намразвам езика заради ниго

И на мен ми хареса, продължавай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си